header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Нова влада Италије ударила на фармацеутску мафију!
Уредништво: Нова влада Италије ударила на фармацеутску мафију! Штампај Е-пошта
субота, 19 јануар 2019

ИТАЛИЈА УКИНУЛА ЗАКОН О ОБАВЕЗНОМ ВАКЦИНИСАЊУ ДЕЦЕ!

          Нова Влада Републике Италије, коју чине Салвинијева Лига за Север и Покрет Пет звездица, не лаже, него испуњава предизборна обећања. Не само да су зауставили реке миграната чије је пребацивање у Европу организовао Ђерђ Сорош, него су почели да се обрачунавају и са светском фармакомафијом у служби господара глобализма, који вакцинама убијају човечанство. 

Наиме, још у августу месецу 2018, италијански Сенат је поништио закон о обавезном вакцинисању деце (https://www.precisionvaccinations.com/cdc-travel-vaccine), а у децембру месецу министарка здравља, Ђулија Грило, финализовала је овај процес одбране италијанске деце од фармакомафијашко – глобалистичког насиља. (https://thevaccinereaction.org/)

Претходно је Влада Италије наложила озбиљно истраживање дечије вакцинеInfanrix Hexa које би требало да садржи следеће антигене: за тетанус, дифтерију и пертусис; деактивиране сојеве вируса полиомиелитиса 1-2-3; и површински антиген хепатитиса Б. Пронашли су да ниједан од тих антигена не постоји у вакцини, што значи да се неће створити антитела за било шта истакнуто на етикети. ( https://www.corvelva.it/speciali-corvelva/analisi/vaccingate).

Вакцине које је фармакомафија продавала Италији не да нису корисне, него су и штетне, доказано је.  

Претходна власт је 2017. донела закон о обавезном вакцинисању деце, сасвим у складу са агендом нациглобализма, коју су одавно објаснили стручни и озбиљни истраживачи геноцида који се врши над човечанством, попут Виљема Енгдала.

(http://www.warandpeace.ru/ru/exclusive/view/44971/).      

Наравно, медији у служби супербанкара, вампира савременог човечанства, одмах су устали против Владе Италије, називајући је затуцаном, против здравља народа, антипрогресивном, итд. Али, Салвинија и његове саборце баш брига! Они се залажу за своју отаџбину, за разлику од наших бедника на власти који служе туђину. Салвини се, на заборавимо, бори и против легализације содомитских „бракова“.

(https://www.thelocal.it/20180515).  

Срби би, у својој борби за слободу, морали да се изборе и за право да нам се не намеће глобалистичка агенда ни у области здравства, јер је морамо имати свој здравствени суверенитет!


Последњи пут ажурирано ( недеља, 20 јануар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 42 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ДУШЕКОРИСНЕ  ПОУКЕ ИЗ ОПТИНСКЕ ПУСТИЊЕ:
(избор и превод са руског: "Борба за веру"
 
"Када је Бог у твојој лађи, то не значи да олује неће бити, већ да твоја лађа неће потонути".
 
"Јеванђеље је као падобран - неће ти користити ако је затворено".


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.