header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Томислав Крсмановић: Србију и Балкан гурају у нове заблуде и пропасти Штампај Е-пошта
недеља, 24 фебруар 2019

 Да овде овековече балканизацију и устоличен трајно планетарни нацрт света сукоба и ратова. Да обеспомоћена Србија буде и даље жртвени јарац. Да њеним примером подучавају друге народе и државе шта треба и шта не треба чинити.

 Немачки професор Рудолф Хензел подмукло подбада Србију против Америке и НАТО, тврдећи да је НАТО агресија 1999. године била геноцид, да су бомбе проузрковале канцер у свакој породици, итд, итд. А тај исти вајни ``хуманиста``добија високу плату и има друштвени  статус у држави чланици НАТО, држави која је најзначајнији савезник САД у Европи, сем Енглеске. Да он таквим изјавама наноси штету интересима САД и НАТО, они би га одавно уклонили? Уместо тога он аванзује.

Зашто?

 Јар таквим зналачким, универзитетскопрофесорским изјавама , покварењачки гура јадни и распамећени српски народ у нове заблуде и ћор сокаке, да гурају прст у очи Свемоћном, да Србија остане тако и даље изолована и  разапета, претворена у страшило, classroom`, да њеним примером подучавају друге народе и државе шта треба, а шта не треба чинити.  Да тако он, уважени професор, мудрац, свезналица, се улиже моћницима који праве нове нацрте планете и геополитичких стратегија, да ствара каријеру на рачун страдања милиона невиних људи, да јадне Србе преводи жедне преко воде.

 Исто то чини Италија са њеним причама о последицама бомбардовања на здравље народа Србије, са истом намером као и свезналица немачки професор, да Србе опет гурну у мрак заблуда, да их изолују. А та иста Италија је америчка пудлица и највећа улизица на планети. А Србе жели да подлачки гура у нова страдања, да гурају прст у очи Америци, да их тако изолују. ЛАТИНИ СУ СТАРЕ ВАРАЛИЦЕ (Јуна 1975. године сам био насилно смештен у лудницу, и проглашен лудим, зато што сам казао да драстично слаби здравље нације, а све до бомбардовања 1999. године сам био кажњаван што сам тврдио да у скоро свакој породици има рак, дакле пре бомбардовања НАТО 1999.године. Доказ на линку- http://www.psihijatrijaubija.info/tomislav-krsmanovic/kompletna-knjiga-kaznena-psihijatrija-ko-je-ovde-lud.html.)

 Овакве спољне подршке Србији и Србима  добро долазе мафијашким структурама из Дубоке Србије, њима одговара слабљење и хаос, да могу несметано пљачкати и злостављати овај јадни народ и чувати STATUS QUO.

Ово важи не само ѕа Србију, него и за Хрватску, дубока мафијашка Хрватска, гура унезверени и распамећени хрватски народ да слави Јасеновац, слово „У“, у антисемитизам. Потпаљују Албанце, и друге на Балкану.

 Да Балкан вечито остане острво мржње и сукоба, „classroomда застрашују народе и државе да балканизација може доћи и у њихово двориште.

 Не заборавимо, 1970-их, потом 1980-их, 1990-их  ватикански концили су подучили хрватске и словеначке политичаре да Србе и Београд гурају против Америке. То је почело  још 1970-их година када је један од најмоћнијих Американаца, сада покојни Бжежински, Пољак и католик се повезао са Папом Војтилом, такође Пољаком, покренуо католички лоби у САД против Србије. Да је одбије од Америке и збије уз Русију. Да је тако изолује.

 Руси су наша браћа и сарађујмо са њима максимално.

 Али се запитајмо: Ко нас може заштитити?

Апсолутни владар Србије је дубока Србија, званична власт је послушна марионета. Мафијашке структуре уз спољну подршку, владају свим и свачим у Србији, све до егзистенција, судбина, здравља, породица и брака, судова, професије, образовања, односа међу људима и половима, итд, итд, живота милиона људи, Србији пију крв некрофили мафијаши из дубоке Србије, Србија постаје огромно гробље. Они су доведени овде и одржавани у снази споља.

 Подстичете нас против Америке и НАТО, а нас и наш народ они споља преко својих овдашњих структура у Дубокој Србији, могу некажњено кажњавати и уништавати, невидљиво, без доказа. Ако нас подстичете да им гурамо прст у очи, биће нам још горе.

Нас од монструма из Дубоке Србије не може ослободити Русија, него једино Америка и оне силе које иза њих стоје.

 Поставимо се мудро према  Америци, да јој будем кориснији као пријатељи, него ли као вештачки произведени у непријатеље?

 Врло тешко остварити. Али могуће једино мудром дипломатијом.

 Тог немачког професора који воли Србе, и Италијане који воле Србе (то доказују векови мржње DIVIDER ET IMPERA, MAGNUM CRIMEN), питамо: ЗАШТО  НАС  НЕ  ЗАШТИТИТЕ  САДА, СРБИЈА  КОНПНИ,   НЕСТАЈЕ, УМЕСТО ПОДРШКЕ, ВИ  НАС  ГУРАТЕ У НОВЕ  ЗАБЛУДЕ И ГОЛГОТЕ?

 Уместо заштите од вас базди вековна мржња и пакост.

 Ипак, Србија се буди и освешћује.

Израелски професор Гидеон Греиф се показује као искрен пријатељ Срба, и залаже за смирење Балкана (овде: и овде:).

 

Повезани текстови:

- Томислав Крсмановић: Антисемитизам - кукавичје јаје подметнуто Србима 

- Томислав Крсмановић: НАТО бомбе су штетне по здравље, али нису значајан узрок погоршања здравља 

- Томислав Крсмановић: Масовне крађе, пљачке и насиље широм Србије 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 24 фебруар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 42 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.