header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Све више ђавоиманих у Србији
Све више ђавоиманих у Србији Штампај Е-пошта
субота, 05 октобар 2019

 УПЛАШИО ЈЕ И ПОЛИЦАЈЦЕ:

Мајци и баби сломио све кости у телу, током саслушања га везали за клупу!

СИН је скакао по мајци, чак јој сломио и вилицу, тако да је на лицу места, у правом смислу речи, било крвопролиће. Један од суседа покушао је да спречи "крвави пир" над женама, али је једва живу главу извукао. Нема ниједне кости на Десанки да је остала неполомљена. А баба Вера прошла је врло слично. У коми је, има низ анеуризама и прелома па су лекари још у дилеми да ли да је пребаце у Београд. Јер, и свако померање могло би, такође, бити кобно.

        Овако Зоран Обрадовић, виши јавни тужилац у Шапцу, описује детаље злочина у Богатићу, за који је осумњичен Марко Пузић (27). Он је, како се сумња, у среду зверски убио мајку Десанку (64) и тешко повредио бабу Веру (88). На саслушању се бранио ћутањем. Њему се на терет стављају два кривична дела - тешко убиство и наношење тешких телесних повреда. По налогу Тужилаштва, одмах по одређивању притвора, пребачен је у ЦЗ у Београду јер у Шапцу нико не сме да га чува!

- Никада нисмо видели такву снагу да су се и дугогодишњи, искусни полицајци уплашили - каже виши јавни тужилац Зоран Обрадовић. - Дежурна колегиница, која је имала задатак да саслушава осумњиченог, буквално је седела у ходнику, док је овај био у соби за саслушање. Тужилачки гледано, случај је чист, али никоме није јасно зашто је млади човек тако страховито реаговао.

Обрадовић каже да је наложена обдукција тела несрећне мајке Десанке, али не може ништа са сигурношћу да каже док не стигне обдукциони записник. Како сазнајемо из извора блиских истрази, жена је дивљачки убијена са више удараца песницом по глави и телу.

Када су дошли полицајци, које је позвао узнемирени комшилук, кажу Мачвани, Пузићу нико није смео да приђе. Он је на једно место ставио мртву мајку и повређену баку, обилазио око њих као у трансу и говорио: "Ја сам Исус и морам да намирим тројство". Због тога се сумња чак и на уплитање некакве секте, које нису реткост у овом делу Србије, поготово јер младић никада није показивао знаке узнемирености.

- Не мора ни да значи да су комшије знале шта се дешава у кући Пузића - сматра један угледни шабачки психијатар који не жели да му помињемо име. - Обично се породичне тајне добро скривају све док се не деси злочин и то не би било први пут. У сваком случају, стручњаци у ЦЗ-у имаће задатак и да вештаче урачунљивост злочинца.

Ухапшени је пребачен у ЦЗ у Београду јер у Шапцу нико не сме да га чува

Нешто слично сведоче и суседи у Богатићу, као и исказ оца Звонка који је у време злочина био на њиви. Марко је, наводно, "подивљао" претходне ноћи па су га мајка и бака безуспешно смиривале. Изливе беса наставио је и ујутру, одмах по одласку оца од куће, што се, нажалост, завршило кобно.

 

ВЕЗАЛИ ГА ЗА КЛУПУ

ПУЗИЋ је у зграду Вишег суда и Тужилаштва у Шапцу довезен санитетом у пратњи више полицајаца. Дугогодишњи билдер до те мере је развијен да "лисице" нису могли да му саставе око руку. Због тога су од њега зазирали и тужиоци и полицајци.

- Изгледао је заиста зверски, тако нешто нисмо видели. Полицајци нису могли да му вежу руке, па су везали ноге за клупу. Једина могућност била је да га пошаљу у ЦЗ где има више механизама за обезбеђивање овако насилних људи - каже наш саговорник.

 

Извор: "Вечерње новости"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 06 октобар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.