header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow "Знам да вам раде о глави, кују планове, копају да дођу до ваших имена и идентитета..."
"Знам да вам раде о глави, кују планове, копају да дођу до ваших имена и идентитета..." Штампај Е-пошта
уторак, 14 јануар 2020

 Поштована браћо и сестре са „Борбе за веру“,

Господу нека је хвала и слава на Његовим даровима. Мој скромни прилог неће бити нека велика помоћ вашем срчаном и самопрегорном труду на очувању Вере Православне. То је више знак мог поштовања према вама, углавном младима и вашем раду и истрајности. Борба са несрећним српским алама, вранама и змијама обученим у свештеничке и владичанске мантије, носиоцима новотарија и ватиканско фанарске завере, заиста је захтеван, али Богом благословен посао и подвиг.

         Знам да вам раде о глави, кују планове, копају да допру до ваших имена и идентитета не били вас како оклеветали и прогласили које чиме, и наравно, паралелно са тим траже могућност и покушавају да оборе сајт и ућуткају вас.
 
          И сам сам кроз то више пута прошао, али Господ је јачи од тих бездушних јада. 

Верујем да у тим настојањима предњачи херцеговачки пензионер са лажном крагном и његов клан (јер живи у заблуди да нешто зна о рачунарима и програмирању), јер ваши текстови и информације раскринкавају и њега и његове јадне ученике и њихове подржаваоце, новотарске следбенике и сараднике, као и њихове планове. А то је веома значајно.

Они се Бога не боје, људи не стиде и немају ништа свето у својим животима. Једино чега се плаше је сила и јавност.

Разоткривање њихових тајних планова и тајном обавијених дела и налогодаваоца, уноси пометњу и нервозу у њиховим редовима. 

Велики отров и штету носе са собом и у себи, и где год дођу, иако у мантијама и са панагијама, демонско семе неслоге, немира, разарања и клевете носе и сеју.

Заустављање њих у њиховој душепогубној мисији, Божији је посао, па тако и ви, који највећим делом нисте у чину и мантијама, постајете сарадници Божији.

То је моје скромно мишљење.

Нека вас Господ крепи и снажи у вашим трудовима и настојањима.

Помоћи Божије и снаге да истрајете на свом Богоугодном послу, од Богомладенца Христа жели вам,

 Свештеник...

Идентитет пошиљаоца писма познат Уредништву

Последњи пут ажурирано ( среда, 15 јануар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.