header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Српски екуменисти су провидни глупандери, са јаком залеђином
Српски екуменисти су провидни глупандери, са јаком залеђином Штампај Е-пошта
уторак, 03 март 2020

 Здравствуй друзья  

Није лако против глобалиста, посебно против глобалиста у мантијама, који имају дебелу заштиту и који се окрећу као сунцокрет и ништа им није свето. Погледајте Саву Јањића - нудио се да буде шиптарски владика и патријарх (као Амфилохије у ЦГ, Дурић у БХ, Порфирије у ЗГ, Максим у САД итд), правио подметачине Србима, цинкарио нас странцима, улизивао се шиптарима, а онда они обрисали ду.. дугачку причу са њим. Сад он предводи литије у ЦГ.

         Ту је и Ракија и сви ти из америчке амбасаде.Тако да се они само окрену, ако им не упали оно од пре као да ништа пре нису радили нико их не кажњава за то. Као Јоаникије имао атентат у Плази а то амерички и Мишковићев хотел. Како је неко уопште могао да пуца у њега и одакле? Једино изнутра, као у Аркана. Али шта ће он у америчком и Мишковићевом хотелу, ако је Србин? Хоће да нас прави будалама и да каже како је он као Србин имао поверљиве разговоре у америчком и Мишковићевом хотелу.

 Где и живео тај Дако 10 год? И ко му је плаћао рачуне не говоре?? И после Јоаникије и тај његов лопов и лажни бизнисмен, који је крао раднике и остао им дужан као опростили атентатору. Они нас виде као глупане па нам сервијају те глупости и небулозе.

Амфилохије је одликовао Мишковића и отворено против Срба ради, али мислим да је сад мало атерирао, јер су му Руси запретили. Јер што би Руси слали Онурфија - а то није право Амфилохију - јер су му помутили планове, али ћути. Види се да глобалисти реагују само кад им запретиш и под притиском. Они немају морал, немају стид и срам. Само сила! Они туку вернике по цркви међу којима су и инвалиди, жене, пензионери... То је било гладно, и кад се најело пролупали, почели да се бахате. 

 

П.С.

Занимљиво је да је пре само пет година на предлог управо владике Амфилохија патријарх српски одликовао Филипа Вујановића, тадашњег председника Црне Горе, за време чијег мандата је Црна Гора послала независна држава и признала лажну државу Косово!

 

Атанасија Србљановић

Последњи пут ажурирано ( среда, 04 март 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 15 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.