header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Глумац Никола Којо Кону:
Глумац Никола Којо Кону: Штампај Е-пошта
субота, 02 мај 2020

 Потпуковник "Оставка само што није" брани вакцину која још није измишљена? Како знате да је добра?

Прослављени српски глумац Никола Којо изнео је на Твитеру своје мишљење о реакцији епидемиолога Предрага Кона на став Новака Ђоковића да се неће вакцинисати.


Констатација најбољег тенисера света Новака Ђоковића да се неће вакцинисати против коронавируса кад се вакцина буде појавила, поприлично је изнервирала епидемиолога Предрага Кона који му се обратио путем Фејсбука, назвавши га „мајстором“…

– Као један од највернијих Ђоковићевих навијача, волео бих да сам имао прилике да му приближим значај и огроман допринос имунизација за здравље становништва. Сада је касно, створио је погрешна уверења и ту више нема помоћи. Мајсторе, желим ти све најбоље. Покушај убудуће да избегаваш директне одговоре на питање у вези са вакцинацијом, јер имаш огроман утицај – објавио је Кон.

На ову објаву Кона реаговао је и Никола Којо.

Potpukovnik "Ostavka samo što nije" brani vakcinu koja još nije izmišljena? Kako znate da je dobra? Nazivate Novaka majstorom? Jel Vam otpušavao sifon ili ste i ulični rečnik preuzeli od šefa, a ne samo "stručnost"? Pazite da Vas na ruku navuče normalan trbuhozborac. Važno je to.

 

Извор: "Васељенска"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.