header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow "Логично": Вучић најавио присилно вакцинисање деце
"Логично": Вучић најавио присилно вакцинисање деце Штампај Е-пошта
среда, 08 јул 2020

           2020-07-08; 10:03:42

         “Cijepit ćemo protiv gripa dva milijuna ljudi. Morat ćemo izbjeći sudar gripa i koronavirusa. Cijepit ćemo sve medicinske radnike, vojsku, šalterske službenike, DJECU i svi kronične bolesnike”, izjavio je predsjednik Aleksandar Vučić, a prenosi B92.

Što reći? Farmaceutski lobi kontrolira političare Balkana, koji ostvaruju najcrnje pretpostavke. Navodne teorije zavjere, postaju realnost. Maske su konačno pale i više nema sumnje da je koronakriza iskorištena za nametanja svega čemu smo se desetljećima opirali. Sve je to detaljno opisano u djelu “Doktrina šoka” Naomi Klein.

Niti jedna zemlja u svijetu nije uvela prisilno cijepljenje protiv gripe za djecu. Djeca Srbije će postati pokusni kunići i sredstvo za stjecanje profita, bez obzira na eventualne posljedice. Slobodno možemo reći da su Srbi u Srbiji postali prvi narod koji se silom usprotivio prisilnom cijepljenju.

Što je izjavio Vučić?

Danas je od početka epidemije najteži dan, imamo 13 preminulih. U ovom trenutku imamo više od 120 ljudi na respiratorima. U Beogradu je situacija alarmantna. Ozbiljna je u još četiri grada u Srbiji, ali je Beograd u kritičnoj situaciji. Od sutra su zabranjena okupljanja više od 5 ljudi, kako na otvorenom, tako i u zatvorenim prostorima, a od petka policijski sat, zaključno s ponedjeljkom. Osigurat ćemo kretanje ljudima s kućnima ljubimcima, majkama s djecom i umirovljenicima također. Mjere počinju da važe od petka, krizni štab će donijeti mjere, može se dogoditi da toga ne bude ako brojevi budu mnogo bolji u naredna dva dana. Od petka u 18 sati do ponedjeljka ujutru u 5, osobno bih volio da to bude za cijelu Srbiju. Zato u Beogradu imamo manje mrtvih. Molim ljude da čuvaju naše starije i gojaznije ljude. Imamo i 578 kliničkih respiratora, a 1100 će ih biti u roku od osam dana. Imamo 60 milijuna kirurških maski, maski M95 20 milijuna, 100.000 partikularnih maski i 7.366 maski s gumicom za kisik. Morat ćemo disciplinom da se izborimo za zdravlje naših ljudi. Vojska je uvela neophodni mir, i ponosan sam na način na koji se narod odnosi prema vojsci. Morat ćemo da izbjegnemo sudar gripa i koronavirusa. Cijepit ćemo protiv gripa dva milijuna ljudi. Bit će cijepljeni svi medicinski radnici, vojska, šalterski službenici, djeca i svi kronični bolesnici.

Zabrinut zbog najave prisilnog cijepljenja, narod je izašao na ulice i sukobio se s policijom. Sve što se događa u Srbiji, slijedi i u drugim državama Balkana na koje također utječu strane farmaceutske korporacije. Uz strašnu gospodarsku krizu, koja će pogoditi balkanske zemlje, svi moraju biti spremni i na perfidne igre onih koji u kriznim situacijama i na tuđoj muci, žele uvećati svoj već ogroman kapital.

Na žalost ovo je tek početak, a budućnost nitko ne može predvidjeti, osim da neće biti mirna. Znakovito je pročitati da predsjednik Aleksandar Vučić želi prisilno cijepiti skoro sve, samo ne političare koji donose ove sulude odluke.

 

Извор: "Логично.хр"

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.