header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Син битанге у мантији Ненада Илића оптужен за злоупотрену малолетница у сексуалне сврхе
Син битанге у мантији Ненада Илића оптужен за злоупотрену малолетница у сексуалне сврхе Штампај Е-пошта
среда, 15 јул 2020
          Док се разбацује дељењем лове клинцима који га прате, Јутјубер Бака Прасе поново покушава да се оправда због оптужби да је био са малолетницом. Све је агресивнији и гласнији у тим покушајима.

Пре десетак дана једна девојка објавила је да је популарни Јутјубер наводно од ње тражио експлицитне фотографије иако има само 14 година. После тога су се појавиле и нове оптужбе да је Бака Прасе искористио своју популарност да би добијао сексуалне улуге, а он је одмах izgubio svoje najveće oglašivače укључујући Асус и Хонор.


Сада је најавио да ће објавити снимак са стварима које су се дешавала у његовом стану јер како каже неће више да три оптужбе на свој рачун. Ово је поставио на свој Инстаграм Стори у ком се пре тога жалио на то како је нова верзија његовог спота "Лична" који је због експлицитнх сцена цензурисан на Јутјубу, опет добио ознаку да је погодан само за старије од 18. Разлог за забринутост је што овакви спотови по аутоматизму не иду на трендинг, а самим тим имају и мање кликова.

"Опет су лупили аге рестрицтед, само после два сата. А све цензурисано. Свака сиса, свако дупе покривено. Шта је сад? У чему је сад проблем? Коме сад смета? Изгорео сам, али нећу сад да се предам, нема шансе. У недељу излази нов спот. Снимићу нов спот само са бабом, све сцене нове, испочетка. Само баба у споту. Онда, ако цензуришу спот са бабом па онда не знам...", испричао је прилично изнервирани Бака Прасе.

Извор: Ноизз.рс

 

Повезани текстови: 

 Случај Ненада Илића и његовог порода по други пут (+21)

Новотарац Ненад Илић и његова породица - разуларени Содом или ивер не пада далеко од кладе (видео) 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 16 јул 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.