header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Коронапревара: Борба за опстанак
Коронапревара: Борба за опстанак Штампај Е-пошта
петак, 17 јул 2020

 Побуна која је почела у Србији, наизглед је спласнула. Она се мора наставити. Власт је већ спремила велеиздају по питању Косова и Метохије, и поново најавила принудну вакцинацију. Ако вам ова најава звучи драматично, имајте у виду следеће…

Медијски простор загађен је лажима до засићења. Пре три дана, 13. јула, Србију је обишла вест да је обукција извршена на Институту за патологију над 17 оболелих од коронавируса показала застрашујуће резултате. Могли сте видети овакве наслове: „Млади и здрави умиру за два дана: Србија урадила 17 обдукција преминулих од короне“. Вест је пренео извесни пензионисани кардиохирург звани Миљко Ристић, на омиљеном српском ђубретарском медију „Пинку“. Председник се одмах јавио заводећи обавезно ношење маски, поново претећи полицијским часом и принудном вакцинацијом вакцинама које још нису измишљене, али је он у преговорима „са једном поузданом земљом“. Јуче смо, међутим, могли да чујемо убедљив демантиј: проф. др Душко Дунђеровић, в.д. управника Института за патологију Медицинског факултета, објавио је да никаквих обдукција није било и да је Институт за јавно здравље „Батут“ дао препоруку да се обдукције преминулих од ковида 19 не раде из епидемиолошких разлога, али и због недовољне опремљености установа. Kако је рекао, ниједна установа у Великој Британији, а камоли у Србији, нема услове да безбедно обави обдукцију преминулих од ковида 19.

https://www.youtube.com/watch?v=wegZJI6NvpU&feature=emb_logo

Дакле, Миљко дебело лаже, а у тој лажи му медији попут поменутог ђубретарског „Пинка“ и других државно-корпоративних медија који су исту лажну вест објавили без провере – својски помажу. Хајде да се упитамо зашто?

Потпуно неспособна, и увелико нелегална влада којој је мандат истекао још 3. јуна, већ је економски разорила Србију, припремила велеиздају Косова и Метохије, и сад јој је до потпуног распада неопходан ‘други талас’ како би избегла линч бесног народа. Зато ће ‘мере’ постајати све луђе, уз већи терор према сваком ко се усуди да се служи здравим разумом. Маске не служе ничему, и заправо су доказано штетне. Амерички новинар Бен Свон, пријављен и на Хајву као наш @benswann, направио је обиман преглед научних истраживања о маскама, и дошао до јасног закључка: маске не само што не штите ваше здравље, већ су и штетне!

Дакле, не само што медицинске маске не спречавају ширење вируса, већ је истраживањем из 1995. доказано да вас ношење платнених маски излаже већем ризику од инфекције! Жели ли то влада да нас поубија? Не пре него што нас опљачка! Кроз куповину опасних маски и кажњавање оних који одбијају да изврше самоубиство, влада очигледно има намеру да елиминише сваку побуну која би злочиначку лаж довела у питање.

Све то упркос очевидним чињеницама које можете наћи свуда – осим на корпоративним медијима! На пример, ево техничког представника СЗО, др Марије Ван Керкхофе, која објашњава да ‘асимптоматски случајеви’ не преносе заразу:

Асимптоматски случајеви не преносе заразу (енг.)

https://www.youtube.com/watch?v=NQTBlbx1Xjs&feature=emb_logo

Коментар др Дејвида Самадија (енг.)

https://www.youtube.com/watch?v=pFRLMknumi0&feature=emb_logo

Ово је било изречено још 14. јуна, али се сви по медијима и даље претварају као да то није истина! Уместо да ово буде вест за насловне стране!

Али ни то није све. Тестови су такође стравична превара у функцији дезинформисања, јер су у потпуности непоуздани, како то јасно показује Белгијанац, др Паскал Сакре у свом опширном стручном тексту под насловом „Тестови: Још једна цигла у зиду планиране игре дезинформисања око ковида 19“ (енг.)

Пошто се тестови могу потпуно произвољно тумачити, они вероватно и служе за ‘штеловање’ бројева по потреби, односно манипулацију другим, трећим, четвртим и ко зна којим таласом. Сетићете се како је ту превару ефикасно разорио Танзанијски председник Џон Магуфули…

Ево поново Бена Свона који у овом видеу документовано објашњава да су бројеви око коронавируса напумпани преко сваке мере и да вирус уопште није опасан за огромну већину становништва. Колику већину? Погледајте насловни графикон. Он такође објашњава зашто праћење контаката нема никаквог здравственог смисла:

Ако ношење маски, затварање и вакцинисање не помажу, шта ви мислите, зашто вам ваши ‘драги’ политичари то раде?

 

Извор: https://hive.blog/hive

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.