header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow „Логично.хр“: Предиктивно програмирање (изванредна анализа корона-завере са видео прилозима)
„Логично.хр“: Предиктивно програмирање (изванредна анализа корона-завере са видео прилозима) Штампај Е-пошта
понедељак, 21 септембар 2020

 Još prije 2400 godina, u staroj su se Grčkoj zalagali za kontrolu stanovništva. Platon u „Državi“ promiče nadzor države nad bračnim odnosima u cilju najboljeg potomstva – eugenika – pri kojem bi nadzoru djeca dobivena izvan propisa bila uklonjena.


Aristotel – koji je držao da žene imaju manje zuba od muškaraca, pa iako ženivši se dvaput, nikad mu nije palo na pamet da verificira svoj stav i pogleda ženi u usta – zalagao se za čedomorstvo i pobačaj. Thomas Malthus, uzor Charlesu Darwinu, kaže u „Eseju o principima stanovništva“ da je „kapacitet stanovništa toliko superiorniji u odnosu na kapacitet zemlje… da prijevremena smrt mora u nekom obliku ili drugačije posjetiti ljudsku rasu“. Od Malthusa do Billa Gatesa, 20-to će stoljeće biti ispunjeno idejama brojnih eugeničara, Francisa Galtona, Margaret Sanger i drugih, a sve će te ideje pronaći plodno tlo i u nacizmu… Za Malthusa su bolest, rat, glad i siromaštvo bili poželjni za kontrolu populacije. Trenutno ratova nema, jer nema Obame, koji je dobio Nobelovu nagradu za mir nakon mjesec dana predsjednikovanja, a u svome je mandatu napao ni manje ni više već 7 zemalja. Sad se Trump od svakuda vraća s mirovnim sporazumima. Što preostaje – bolest, glad i siromaštvo. Bolest već imamo, a s mjerama karantene i oduzimanjem prava na rad, lako ćemo doći i do gladi i do siromaštva. I tako prođe nešto više od 200 godina, a mi kao da slušamo Malthusa, a u stvari slušamo Billa Gatesa. I za jednoga i za drugoga, uz sve ostale pošasti, bolest je glavnim sredstvom za rast smrtnosti, s jednom razlikom – Malthus nije znao za cjepivo.

2005. godine, američki nas je predsjednik, George W. Bush, požurivao da se pripremimo za buduću pandemiju.

      

Je li pritom mislio na „svinjsku“ gripu koje je pandemiju SZO proglasila u lipnju mjesecu 2009. godine? Imunolog dr. Srećko Sladoljev, koji se toliko grčevito borio za opstanak Imunološkoga zavoda da je zbog toga bio izložen progonu, sam je sebe hotimice, i to dvaput, zarazio svinjskom gripom samo zato da bi dokazao da se radi o lažnoj pandemiji. „Istraga, koju je pokrenulo Vijeće Europe, kasnije je pokazala da je pandemija bila izmišljena, a službenici Svjetske zdravstvene organizacije podmićeni”.

Četiri godine prije Busheve najave pandemije, za njegove će vladavine biti srušeni Blizanci. Od godine 1949., čak 19 godina prije početka gradnje, točnije 1968., pa sve do rušenja, godine 2001., i to u, za iluminate, znakovitoj 33-ćoj godini postojanja (pronađi isti obrazac u medijskim izvješćima o koronavirusu ), Hollywood će ni više ni manje već kroz 52 godine prediktivnim programiranjem, kroz više od 60 igranih i crtanih filmova, naslovnica knjiga i časopisa, filmskih postera, najavljivati rušenje Blizanaca.

2010. Rockefeller Fondacija u svome će dokumentu, dostupnom na internetu u pdf formatu, pod naslovom „Scenarij za budućnost tehnologije i međunarodni razvoj“ (Scenarios for the Future of Technology and International Development) detaljno opisati sve ono što nam se upravo sada događa. Pa se tako u dokumentu navodi kako će vlade sprovoditi stroge mjere poput obvezatnog nošenja maske i mjerenja tjelesne temperature pri ulazu u neke prostorije, skeniranja ljudi radi procjene sumnjivosti određene osobe… Nakon pandemijskog zastrašivanja vladajući će još više učvrstiti svoju vlast i nastaviti s istim strogim mjerama, a zemlja koja će se najbolje nositi sa svime upravo će biti Kina.

        

2011. godine, autor kao da se poslužio scenarijem Rockefeller Fondacije, snima film Contagion (zaraza). Film aludira na virus nastao nigdje drugdje već na tržnici, a potekao je ni od čega drugoga već od šišmiša. U filmu se pojavljuje neki bloger koji animira ljude da se ne cijepe već da koriste alternativni lijek dobijen od forzicije. On je u filmu, naravno, obični prevarant, biva optužen i uhićen. A kao najbolji način obrane od virusa preporuča se socijalna distanca, ostanak doma, bez rukovanja, često pranje ruku, a konačni se spas nalazi u cjepivu. Svi koji budu cijepljeni imat će na sebi znak da su primili cjepivo.

2012. godine odvija se uznemirujuća Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Snimka iz zraka pokazuje u središtu stadiona kraticu NHS (National Health Service, Nacionalni zavod za zdravstvo). Na nekoj od scena, ispunjenoj brojnim bolničkim krevetima i djecom na njima, na jednome od njih djevojčica, skrivena pod plahtom, sa svjetiljkom u ruci, čita Petra Pana. Po sceni trče monstruozni likovi odjeveni u crno, zelenih očiju aludirajući na virus. Stižu kola, a u njih upregnuti crni, zastrašujući, apokaliptični konji. Ispred njih nitko drugi već Azijatkinja, djevojka u bijeloj medicinskoj odori. Dok konji dolaze, na bolničkome krevetu, bolesna lutka-karikatura, ali ne tada aktualnoga premijera Davida Camerona (2010-2016), već onoga koji premijerom postaje 7 godina poslije, Borisa Johnsona, koji ktome i bude bolestan. Krevet s djevojčicom, na sceni sad posve sićušan, počinje se uzdizati i levitirati ispred ogromnoga anđela smrti, masivnog demona, monstruoznoga lica, s crnom kapuljačom, u crno odjevena.

        

Kad je na Facebooku korisnik pod imenom Ravna zemlja prenio snimku s usporedbom scena plesa medicinskog osoblja iz ceremonije otvaranja olimpijskih igara s plesom medicinskog osoblja po praznim bolnicama diljem svijeta tijekom korona karantene, Faktograf.hr odmah se uključio s obaviješću: „Ne, ceremonija otvaranja olimpijskih igara u Londonu nije najavila koronavirus“. „Cilj je bio ‘u svega nekoliko sati svijetu predstaviti britansku povijest na kreativan način’“, navodi Faktograf.hr. “Stadionom su šetali povijesni likovi, lebdjeli anđeli, a točku su imali i ‘pacijenti’ i medicinske sestre, u čast zdravstvenog sustava Ujedinjenog Kraljevstva”, citira Faktograf.hr izvješće Jutarnjeg lista. „Godine 2012. bilo je nemoguće znati da će se godinama kasnije pojaviti bolest Covid-19“ , piše Faktograf.hr u nastavku. Ako to nije bilo moguće znati 2012., zašto je ta lutka upravo likom Borisa Johnsona i kako su znali da će Boris Johnson biti bolestan?

2014. godine Barak Obama upozorava na nadolazeću pandemiju.

2015. godine na linku Britanske vlade pojavio se dokument , zapravo lista infektivnih bolesti, a na kojoj je listi, dostupnoj u pdf formatu , među „jednostavnim zarazama“ (single infektions) naveden je COVID-19 (Sars-CoV-2). S obzirom da se u dokumentu ističe „važnost nadzora infektivnih bolesti u zatvorima i drugim ustanovama za pritvorene osobe“ vrijedilo bi znati jesu li te 2015. godine zatvorenici nosili maske, bili u samoizolaciji, i otkad je zapravo Covid-19 „novi virus“ kao što nam je nedavno rečeno?

2017. godine, dr. Anthony Fauci, direktor američkog Nacionalnog instituta za alergiju i infektivne bolesti, predviđa pandemiju.

   

Za 2017. i 2018. godinu, portal 2012-transformacija svijesti i YT kanali „Ključevi univerzuma“ i „Matrix TV“ prikazuju 5. rujna 2020. godine originalnu tablicu s web stranice World Bank – WITS World Integrated Trade Solution iz koje je tablice vidljivo da su, uz mnoge države svijeta, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija kupile proizvod pod nazivom Covid-19 Diagnostic test instruments and apparatus.

Dva dana kasnije, 7. rujna 2020., nakon što je informacija brzinski prostrujala internetom, i očito nakon što su shvatili da su otkriveni, na istoj je web stranici proizvod naziva Covid-19 Diagnostic test instruments and apparatus zamijenjen općim nazivom „Medical Diagnostic Test Instruments and apparatus“, istoga koda: 902780, a u zaglavlju stranice piše „…now classified by the World Customs Organization as critical to trackling Covid-19“ ( sad klasificiran od Svjetske carinske organizacije kao nepouzdan za otkrivanje Covida-19).

2019. godine, u mjesecu svibnju, na Euroviziji, scena, ispunjena simbolikom, u obliku stubišta, na njemu stoji skupina svećenika glava prekrivenih kapuljačama. Na vrhu, crnim plaštem ogrnuta, Madonna. Na glavi joj kruna koja asocira i na latinsku joj istoznačnicu (corona, lat. kruna) i na kraljicu Semiramidu, uvijek prikazivanu tako da joj na glavi vijenac sa šiljcima, poput one žene s bakljom u ruci, Kipa slobode. Na crnome plaštu i crnome povezu preko jednoga oka, otisnut je znak „x“. Nekoliko svećenika odbacuje halje i pojavljuju se žene u bijelom s plinskim maskama koje im potpuno prekrivaju lice. U jednom trenutku Madonna otpuhuje i žene u bijelom i ljude u crnom, također s maskama na licu, i oni padaju kao pokošeni nekom bolešću. U pozadini vatra gori. Dok umrli leže na pozornici, konfeti padaju u znak slavlja, a s obje strane scene vidi se po jedan Kip slobode kojima uzdignuta a slomljena ruka pada, a u pozadini zgrade u plamenu asocirajući destruktivni čin nadolazeće antife.

   

Nešto kasnije, u mjesecu listopadu, dok još svijet ni ne sanja da će se uskoro suočiti s „pandemijom“, Bill Gates sponzorira događaj 201 – simulaciju kojom se predviđa da će koronavirus odnijeti 65 milijuna života, a u studenome će Institut Pirbright, koji financira Bill Gates, dobiti europski patentni broj EP 3 172 319 B1 za cjepivo protiv koronavirusa . Od „događaja 201“ do trenutka kad SZO proglašava pandemiju koronavirusa proći će samo tri mjeseca.

   

2020. godine, u mjesecu siječnju, Banka federalnih rezervi u SAD-u, između 5 kovanica najavljuje jednu s otiskom majke i bebe samoanskoga šišmiša.

Na ceremonijalnoj dodjeli nagrada Grammy 2020, održanoj 27. siječnja, Billie Elish u svom videu, kao da se pretvara u demona, crnih očiju, u crno odjevena, s velikim crnim krilima koja kao da podsjećaju na krila šišmiša i ktome nosi crnu masku. Na istoj se ceremoniji mogla vidjeti i monstruozna scena kad je Steve Tyler, pretvarajući se jednime od bijelačkih susjeda, svojom nogom stao drugome na vrat i u tom položaju skoro četiri minute nije htio osobu ispod sebe osloboditi pritiska, asocirajući na buduću pogibelj Georgea Floyda, a u pozadini se vidi požar koji aludira na američke gradove u plamenu.

Samo dan prije ceremonijala, 26. siječnja, pogiba sportaš Kobe Bryant. A četiri godine prije, točnije u listopadu 2016., pojavljuje se crtić prediktivna sadržaja u kojem se vidi srušeni helokopter, a ispod njega leži svijetu poznata osoba, dok pritom neki crtani lik izgovara riječi: „Ooh, shit, it’s Kobe Bryant“ („Ooh, sranje, pa to je Kobe Bryant).

Ako izuzmemo sve događaje iz ovoga pregleda smatrajući ih sasvim „slučajnim“, osim onih koji se dotiču scenarija Rockefeller Fondacije, filma Contagion, događaja 201 i kupovine Covid-19 testera još 2017. godine, je li onda dr. Srećko Sladoljev u pravu kad, po drugi put upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „ Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvorio globalni kaos radi „omekšavanja“ ljudi kako bi prihvatili obavezno cijepljenje“? Ako u Stožeru ključna osoba, dr. Alemka Markotić, kaže da se „bez cjepiva nećemo moći riješiti virusa“ , ako je u Hrvatsku ušao lijek Remdesivir , za koji njegov proizvođač, Gilead France, kaže da “nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi“, nameće se pitanje – čiju agendu sprovodi dr. Markotić?

Ali, više o tome u drugome dijelu…

____________

 

Извор: https://www.logicno.com/


 

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 15 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.