header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Хрватска влада чека наредбу за ново закључавање
Хрватска влада чека наредбу за ново закључавање Штампај Е-пошта
понедељак, 28 септембар 2020

 Konačno je krenuo “drugi val”. Sada smo sigurni 100 %, jer tako kažu u Francuskoj i Engleskoj. Opskurnim medijima se jave pokoji još opskurniji, domaći ili strani “đikići” i “lauci”, s dokazima o drugom valu. Otkuda izvlače slične znanstvenike, Bog sami zna, jer ono što govore, ni Hans Christian Andersen ne bi osmislio.

U Francuskoj su grad Marseilles, koji broji najmanje zaraženih, samo u sat vremena proglasili crvenom zonom i najavili eutanaziju barova. Narod se čudi, ali na tome ostaje. Bitno je da su maskice tu: crne, bijele, s cvjetićima i raznim svjetskim modnim markama. Bar ovdje Francuzi imaju punu slobodu –  mogu slobodno birati maske.

Reći ćete: “Ne briga nas Francuska.” Istina, ali naša vlada kopira jedan kroz jedan sve što se događa u Francuskoj. Nedavno je jedan hrvatski političar to i javno potvrdio po principu “i drugi su uveli, zašto ne bismo i mi”. Dragi prijatelju, i drugi pojedu govno, ali to znači da moramo i mi.

Mainstream mediji pišu o navodnim rekordnim razinama pozitivnih slučajeva diljem svijeta, što je sasvim normalno jer to nisu bolesni i vjerojatno odavno nose tragove virusa. Hrvatska je potrošila 200 milijuna kuna za kontroverzne PCR testove, a Francuska čak 15 milijardi kuna, također bespotrebno. Prema tim testovima samo 5 % testiranih su pozitivni. Uzmemo li u obzir činjenicu da od tih 5 %, pola testova je lažno pozitivno, ostaje nam 2,5 % stvarno pozitivnih. Nakon toga oduzmite od 2,5 % one koji su bez simptoma i dobit ćete vrlo mali broj osoba koje su stvarno bolesne i kojima treba liječenje.

Ako je više od 95 % populacije zdravo i sve je manje bolesnih i mrtvih, gdje je ta strašna epidemija? Pročitajmo definiciju epidemije:

 

Epidemijom zarazne bolesti se u Hrvatskoj smatra porast oboljenja od zarazne bolesti neuobičajen po broju slučajeva, vremenu, mjestu i zahvaćenom pučanstvu, te neuobičajeno povećanje broja oboljenja s komplikacijama ili smrtnim ishodom…

Svuda u svijetu, smrtnost od koronavirusa je danas manja nego u travnju. Osobe koje umiru s koronavirusom ili bez, imaju u prosjeku 80 godina. Francuski intelektualno pošteni znanstvenici javno govore da ovo nije isti virus kao prije par mjeseci. Čak 8 mutiranih vrsta koronavirusa pronalaze kod pozitivnih osoba. Postavlja se pitanje, hoće li buduća cjepiva protiv Covida-19 uopće biti efikasna?

Njemačka također uvodi oštrije mjere zbog navodnog drugog vala kojeg konstatiraju stožeraši, većina političara i mainstream mediji. Drug val je jedna vrsta testa logike kojeg treba uvesti u škole za predselekciju kandidata.

Pitate se, što čekaju vlada Republike Hrvatske i stožeraši? Konkretno, čeka se priprema terena tj. javnosti na nove mjere koje će biti uvedene za nekoliko dana i koje će dokrajčiti već uništeno gospodarstvo. 99 % hrvatskih političara nema muda za suverene odluke. Većina ih je s orasima u džepu i kada postanu neposlušni, preko noći dožive sudbinu Dragana Kovačevića iz Afere Janaf.

Sljedećih 10 dana se pripremite na novo korona ludilo koje će vam servirati mainstream mediji u organizaciji politike. Griješimo li ili ne, vrijeme će pokazati.

 

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 87 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.