header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow "Логично": Ако је ово писмо веродостојно, многе "теорије завере" око короне постају истина!
"Логично": Ако је ово писмо веродостојно, многе "теорије завере" око короне постају истина! Штампај Е-пошта
четвртак, 22 октобар 2020

 VELIKI RESET je pred nama? Detalji o tome kako će se odviti polako isplivavaju. Pročitali smo jedno pismo na internetu, na koje nas je upozorio naš čitatelj. Dva-tri dana smo provjeravali što se događa. Tada smo pali na video snimku kanadskog političara Randya Hilliera, koji u Parlamentu postavlja pitanja o velikom broju kampova koji se grade u Kanadi, a u koje žele smjestiti, ne samo bolesne, nego i druge.

Kanada doista priprema kampove za puno više osoba nego ih je navodno oboljelo od koronavirusa, ali ne daje konkretan odgovor za koga točno priprema ostatak kapaciteta. Odluku o objavljivanju ove poruke, koja se pojavila nedavno, donijeli smo danas, jer i u Francuskoj najavljuju mjere do travnja 20021. godine. Sve se ovo radi na temelju lažnih statistika o navodnoj zaraženosti, a ne o previše osjetljivim PCR testovima. U isti dan, kada je u mainstream medijima najavljeno eventualno totalno zatvaranja Francuske do travnja 2021., potvrđena je vijest da su statistike oboljelih lažne zbog preosjetljivih PCR testova.

Međutim kada smo spoznali, također iz francuskih mainstream medija da broj primljenih bolesnika i onih na reanimaciji vjerojatno ne štima, shvatili smo da ova ispod poruka ne smije biti zanemarena. Ako je 10% istina ovo što u njoj piše, moramo biti svjesni da smo svi u velikoj opasnosti, jer će nam psihopati doći glave.

Poruka Člana Odbora u Liberalnoj stranci Kanade:

“Želim da vam pružim neke vrlo važne informacije. Član sam odbora u Liberalnoj stranci Kanade. Sjedim u nekoliko grupa odbora, ali informacije koje pružam potiču od odbora za strateško planiranje (kojim upravlja Premijer).

Moram početi s tim da nisam sretan što ovo radim, ali moram. Kao Kanađanin i što je još važnije kao roditelj koji želi bolju budućnost, ne samo za moju djecu, već i za drugu. Drugi razlog što ovo radim je taj što otprilike 30% članova odbora nije zadovoljno pravcem kojim idemo u Kanadi, ali naša mišljenja su zanemarena i planiraju da krenu naprijed ka svojim ciljevima. Također su vrlo jasno stavili do znanja da ništa neće zaustaviti planirane ishode.

 

Mapu puta i cilj utvrdio je Premijer i oni su sljedeći:

·  Faza u sekundarnim ograničenjima zaključavanja laganom razinom, počevši od glavnih gradskih područja, a šireći se prema vani. Očekuje se do studenog/novembra 2020.

·  Požurite s nabavkom (ili izgradnjom) objekata za izolaciju u svakoj provinciji i teritoriji. Očekuje se do prosinca/decembra 2020.

·  Svakodnevni novi slučajevi COVID-19 će premašiti kapacitet testiranja, uključujući povećanje broja smrtnih slučajeva povezanih s COVID prateći iste krivulje rasta. Očekuje se do kraja studenog/novembra 2020.

·  Potpuno sekundarno zaključavanje (mnogo strože od ograničenja prve i druge tekuće faze). Očekuje se do kraja prosinca/decembra 2020. i početkom siječnja/januara 2021.

·  Reforma i proširenje programa nezaposlenosti treba prijeći u program univerzalnog osnovnog dohotka. Očekuje se do prvog kvartala 2021.

·  Predviđena mutacija COVID-19 i / ili koinfekcija sa sekundarnim virusom (nazvanim COVID-21) što dovodi do trećeg vala s mnogo većom stopom smrtnosti i većom stopom infekcije. Očekuje se do veljače/februara 2021.

·  Svakodnevni novi slučajevi hospitalizacija od COVID-21 i smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 i COVID-21 premašit će kapacitet medicinskih ustanova. Očekivano Q1 – Q2 2021.

·  Bit će primijenjena pojačana ograničenja i karantena (koja se nazivaju Treće zaključavanje). Uvest će se potpuna ograničenja putovanja (uključujući međuprovincijska i međugradska). Očekivano Q2 2021.

·  Prelazak pojedinaca u program univerzalnog osnovnog dohotka. Očekivano sredinom Q2 2021.

·  Projektirani slom lanca snabdijevanja, nestašica zaliha, velika ekonomska nestabilnost. Očekuje se krajem Q2 2021.

·  Raspoređivanje vojnog osoblja u glavna gradska područja, kao i na sve glavne puteve radi uspostavljanja putnih kontrolnih punktova. Ograničiti putovanja i kretanje. Pružiti logističku podršku području. Očekuje se do trećeg kvartala 2021.

Zajedno s tom mapom puta, od odbora za strateško planiranje zatraženo je da osmisli efikasan način tranzicije Kanađana kako bi ispunili neviđeni ekonomski pothvat. Ono što bi promijenio lice Kanade i zauvijek promijenilo život Kanađana. Rečeno nam je da će, kako bi nadoknadila ono što je u suštini bio ekonomski kolaps na međunarodnoj razini, savezna vlada Kanađanima ponuditi potpuno olakšanje duga.

Ovako to funkcionira:

Savezna vlada će ponuditi da obriše sve osobne dugove (hipoteke, zajmove, kreditne kartice, itd.). Za to će biti osigurana sva sredstva za Kanadu od MMF, a što će postati poznato kao Program za vraćanje svjetskog duga. U zamjenu za prihvaćanje ovog ukupnog oproštaja duga, pojedinac bi zauvijek izgubio vlasništvo nad bilo kojom imovinom i osobnom svojinom. Pojedinac bi također morao da pristane da sudjeluje u rasporedu cijepljenja protiv COVID-19 i COVID-21, koji bi pojedincu omogućio neograničeno putovanje i neograničen život čak i pod potpunim zaključavanjem (korištenjem identifikacije s fotografijom koja se naziva kanadski HealthPass).

Članovi odbora pitali su tko će postati vlasnik oduzete imovine u tom scenariju i što će se dogoditi sa zajmodavcima ili financijskim institucijama, jednostavno nam je rečeno da će „Svjetski program poništavanja duga obraditi sve detalje“. Nekoliko članova odbora također je pitalo što će se dogoditi s pojedincima ako odbiju da sudjeluje u programu za vraćanje svjetskog duga ili HealthPass ili rasporedu vakcinacija, a odgovor koji smo dobili bio je vrlo zabrinjavajući.

U osnovi, rečeno nam je da je naša dužnost osigurati plan koji će osigurati da se to nikada ne dogodi. Rečeno nam je da je to u najboljem interesu pojedinaca da sudjeluju. Kada je nekoliko članova odbora neumorno tražilo da dobiju odgovor, rečeno nam je da će oni koji su to odbili prvo živjeti pod ograničenjima zaključavanja na neodređeno vrijeme. I da će se tijekom kratkog vremenskog perioda, kako bi sve više Kanađana prešlo u program oproštaja duga, oni koji odbiju da sudjeluju bili bi smatrani rizikom javne sigurnosti i bili premješteni u izolacione objekte.

Jednom kada se nađu u tim objektima, imat će dvije mogućnosti, sudjelovati u programu oproštaja duga i biti pušteni ili ostati na neodređeno vrijeme u izolaciji pod klasifikacijom ozbiljnog rizika po javno zdravlje i bila bi im oduzeta sva imovina.

Dakle, kao što možete zamisliti, nakon što ste čuli sve ovo, slijedila je u prilično burna rasprava i eskalirala je iznad svega čega sam ikada bio svjedok. Na kraju je PMO nagovijestio da će se cijela agenda kretati naprijed bez obzira na to tko se s tim slaže ili ne. Da to neće biti samo Kanada, u stvari će sve države imati slične mape puta i agende. Da treba da iskoristimo situacije koje su pred nama da promoviramo promjene na sve većoj skali za boljitak svih. Članovi koji su se protivili i oni koji su pokrenuli ključna pitanja koja su proizašla iz svega bili su potpuno ignorirani. Naša mišljenja i zabrinutosti su zanemareni. Jednostavno nam je rečeno da to samo uradimo.

Znam samo da mi se ne sviđa i mislim da će sve to Kanađane odvesti u mračnu budućnost.”

Veliki reset ipak nije teorija zavjere

Veliki reset  kao kontrolirani proces, opisan je na portalu Logično prije godinu dana. Dok su drugi objašnjavali da se trebamo otvoriti, sve rasprodati, biti konkurentniji nego Kinezi, govori da su naše zemlje male da bi samostalno opstale…. nama je matematika jasno pokazala da iz dužničkog ropstva nije moguće izaći bez Velikog reseta. Monetarni sustav, temeljen na neotplativim kreditima, koji stvaraju monetarnu depresiju, već stoljećima parazitira radnike i poduzetnike.

Kriminalne ideje neće biti dovoljne za realizaciju Velikog reseta. Nastradat će siromašne zemlje i veliki broj radnika, ali se postavlja pitanje što će biti sa štednjom i obveznicama, direktno i indirektno u rukama srednje klase? Kako će se ponašati Rusija i Kina, nakon što maske padnu i upali se svjetlo, te shvatimo da su svi igrali igru i čekali svoj trenutak?

Inflacija je zadnja faza ovog globalnog projekta, a koja će poslužiti da umanji vrijednost štednje i obveznica u vlasništvu zemalja koje su izvozom domaćih resursa i prodajom jeftine radne snage prikupile na tisuće milijardi dolara. Svi dobro znamo, da velika osiromašenja puka vrlo lako rezultiraju raznim krvavim sukobima. Stalno ponavljamo i sada ćemo: “Pamet u glavu. Imamo posla s nesposobnim socio-patološkim profilima,  spremnim na sve.”

Pogledajte ispod video u kojem Randy Hillier postavlja pitanja i izolacijskim kampovima i pita jesu li ti kampovi namijenjeni samo bolesnima od koronavirusa ili i nekim drugim osobama. Odgovor nije dobio, pa je iznova postavio isto pitanje, nakon čega mu je rečeno da sjedne.

 https://www.youtube.com/watch?v=3yyKczzyLoU&feature=emb_logo

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 22 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.