header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Неочекиван расплет – хабадовац Џаред Кушнер, зет Трампов, предложио му да призна пораз
Неочекиван расплет – хабадовац Џаред Кушнер, зет Трампов, предложио му да призна пораз Штампај Е-пошта
недеља, 08 новембар 2020
        Саветник и зет актуелног америчког председника Доналда Трампа, Џаред Кушнер, позвао га је да призна пораз на председничким изборима, преноси РИА „Новости“ позивајући се на два извора CNN-а.

Како је Трамп реаговао на предлог свог саветника, не извештава се. Амерички лидер претходно је међу условима за признавање пораза на изборима назначио неуспех правних процеса које је покренуо његов изборни штаб.

Џо Бајден, који је објавио победу на председничким изборима у Сједињеним Државама, планира да откаже бројне указе Доналда Трампа чим ступи на дужност 20. јануара. О овоме пише The Washington Post позивајући се на поуздане изворе.

Тако Бајден планира да врати Сједињене Државе у Париски споразум о климатским променама, као и да откаже иступање земље из Светске здравствене организације (СЗО).

Поред тога, према изворима публикације, Бајден жели одмах да укине забрану имиграције која је била усмерена на многе земље са муслиманском већином, као и да обнови програм који омогућава људима који су илегално доведени у Сједињене Државе као деца да остану у земљи.

 

 

 
Извор: "Борба за веру"

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 09 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.