header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Драгомир Антонић: Уништи Православље и истреби Србе
Драгомир Антонић: Уништи Православље и истреби Србе Штампај Е-пошта
среда, 03 фебруар 2021

 Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

ИЗАСЛАНИЦИ

Намножило се превараната. Страних и домаћих. Више је страних, јер смо малобројни у односу на евроунијатске и светске хохштаплере који нас посећују скривени иза институција звучних имена. Од ММФ-а преко Атлантског савеза до сенатора и специјалних повереника. Не секирајте се. Одувек је тога било. Воли белосветска багра, а посебно римокатолички јеретици, да ровари по земљи Србији.

Римски папа је 1354/6862. године послао двојицу легата (изасланика) у Србију. Папини легати су били Француз Петар Тома, епископ у Пати, и трогирски епископ Вартоломеј. Припремајући их за пут у Србију, папа легатима даје писмена упутства у којима поред осталог пише да је Србија пуна шизматика и да је њихов задатак да изведу из заблуда тај народ, поправе погрешке и оно што је изопачено. Да заблуделе врате правом јединству католичке цркве. Легати су са собом носили и папина писма за цара Душана, царицу Јелену, младог краља Уроша, патријарха Јоаникија, српске епископе, севастрокатора Дејана, деспота Оливера, великог логотета Гојка, ћесара Прељуба, команданта саксонских најамника Палмана и друге српске великаше.

Дуго путовање. У то доба се дуго путовало, те легати који су кретали преко територије данашње Италије и пловили морима појавише се на српском двору тек у мају 1355/6863. године. На двору не наиђоше на пријем какав су замишљали. Папско посланство дочекано је с веома мало обзира и предусретљивости (Миодраг Ал. Пурковић, Из српске средњовековне историје, Радио-телевизија Србије, Београд, 2016, стр. 73–74).

Данас је једина разлика што долете авионима. Дођу прво код власти, затим покупе представнике „опозиције“ и на крају, или можда на почетку, састану се са својим плаћеним стипендистима из НВО сектора и одабраним члановима (з)верских секти. Измењена је само технологија (твитер уместо писма), а циљ остаје исти: Уништи православље и истреби Србе! Можда нам ово звучи грубо? У том случају погледајмо уназад и осврнимо се око себе.

НЕМА ПРЕДАЈЕ

Колико је православних Срба истребљено у последњих 100-150 година на подручју Аустроугарске монархије? Колико је побијено, заклано и у јаме бачено православних Срба у време НДХ? (Шиме Бален, Павелић, Загреб, 1952; Правни поредак НДХ, уредници Борис Беговић, Зоран С. Мирковић, Београд, 2017). Колико је Срба побијено и протерано под Фрањом Туђманом? Како живе преостали Срби у данашњој НДХ којом председава НАТО официр Колинда? Где нестадоше Срби из Старе Србије, данашње Северне Македоније, после 1945. године? Или како прођоше Срби у Румунији? Шта се данас дешава са Србима у Црној Гори? Могу дуго набрајати, наводити пописе, документа, књиге цитирати. Да нема Републике Српске, данас би Србе у БиХ на прсте бројали! Зато не будимо глуви и слепи.

Шта нам је чинити? Себи истину признати. Не лажимо сами себе. Они који су нас бомбардовали, НАТО злочинци, неће нам помоћи. Њихова наклапања о томе како ће нам цветати руже кад се с њима ујединимо обична су лаж. Данашње римске папе (двоглава јерес траје већ пет година, а учени теолози се праве да светогрђе не виде) нису одустале од захтева које према православљу и Србима намећу већ скоро хиљаду година.

Кад ово признамо себи, онда ће нам бити лако да се одупремо и кажемо. Можемо разговарати, али предаје нема. Нема предаје Косова и Метохије. Оно је наше. Косово и Метохија смо ми. Отели сте нам и уверили се да је отето и проклето.

Тражите од нас да вас проклетства ослободимо!? Не, ми то не можемо, нити смемо да урадимо. Ви сте због похлепе државу Србију напали, Косово и Метохију отели. Све што сте радили вама се о главу обија. Прошло је више од двадесет година како сте злочин над Србима учинили. Шта сте добили? Челници НАТО удружења, призовите се памети. Док не буде касно. Држава Србија и њени грађани предати се неће. Утувите ово НАТО планери у ваше тинтаре. Заувек.

Молимо се за све српске хероје заточене у евроунијатским казаматима по налогу хашких корумпираних злочинаца. Молимо се за здравље Џулијана Асанжа. Будимо на страни Арно Гујона који помаже нашој браћи и сестрама на Косову и Метохији. Помогнимо и ми његову фондацију. Чувајмо Републику Српску. Догодине у Призрену.

 

Извор: "Печат"

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.