header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Слободан Бојковић: Ковид и љубав
Слободан Бојковић: Ковид и љубав Штампај Е-пошта
уторак, 09 фебруар 2021

 Ко у себи љубави нема, ништа је!

А са љубављу,

Ко даје, више примаће,

Делећи другима, умножаваће.

На молитве из срца,

Небеске силе помагаће,

У помоћ пристизаће.

Значај  љубави  за тело и душу

Класичне вакцине делују само на наивне Б лимфоците, па су против САРС-Ков-2 вируса кратког дејства и несврсисходне за нове сојеве вируса. Наиме, за дуже памћење имуног одговора – врсте произведених антитела, као и за флексибилан имуни одговор, неопходна је стална координација малих Т и Б лимфоцита, уз потврду од стране малих Т лимфоцита! Више о томе у објављеном ауторском чланку https://www.glas-javnosti.rsz

Т лимфоцити сазревају углавном у тимусу, а тимус почиње да атрофира после пубертета. Зато је за сузбијање заражавања у колективима пожељна вакцинација деце, али не било којим вакцинама, већ поузданим, контролисаним, без примеса нано честица алуминијума и живе за директну стимулацију неуроендокрино-имунолошког система преко ЦНС-а (центалног нервног система) мозга.

А шта је са одраслима? Као што је у смеху лек за многе недаће, тако је у љубави лек за практично све болести. Са љубављу у чистом срцу активира се тимус, побољшава се имуни систем људи и подмлађује целокупан организам.                      

И не само то. Љубав је неопходна за раст наше личности, за раст духовног тела из клице духа... (Зрна горушичиног из Јеванђеља по Матеју, Луки и Марку)

Читаоце подсећам да је комплексан имуни систем упливисан међузависним системима физичког и биоенергетског тела, те емоција, мисли и духа. Зато здравље и судбина људи не зависе само од наслеђених гена - генетике, већ и од окружења, свести појединаца, али и колективне свести, једном речју, епигенетике. Од повезаности биолошких организама међусобно, као и са „неживом“ природом; од утицаја космичких енергија, те од свеопште хармоније у Природи.               

И при свему томе, да би се живело у складу, стално треба имати на уму да на путу очувања дарованог чуда - чуда живота, сваки човек треба да буде свестан деловања важног закона Природе – сетве и жетве.

Према изнетом, спас колико-толико здравих људи, а поготово хроничних болесника, није у сталном примању вакцина ради заштите од постојећих и нових, природних и опаснијих вештачких вируса, те коришћења само тековина званичне медицине, која је све више окренута дехуманизацији и остваривању профита. Спас је у успостављању хармоније и активирању сопствених природних одбрамбених снага, присутних, али и успаваних, у већини од нас!

Због свега наведеног, пожељно је избегавање мешања у савршенство Божјег стварања, што поготово важи за дугорочно непроверене Фајзер-Бионтек и Модернине генске мРНК „вакцине“. Проблематична је и примена векторских вакцина које исто користе клониране ћелије фетуса женског пола, абортираног 1972. године у Холандији..

Више о Ковиду -19 у објављеним текстовима: Глас јавности Слободан Бојковић.

Зачарани и успавани, пробудите се!

Са љубављу и уз Божју помоћ,

Ко спава и сања, пробудиће се;

Ко је будан, просветлиће се.

Просветљен, вечно живеће!

Подај Господе, да пробуђених

и просветљених, што више буде.

Зачарани и успавани народе, пробуди се! Пробуђени, збацујте копрене с очију, угледајте се на славне претке. При томе користите сва чула и све скривене снаге. Постите, не само телом, већ и душом. А затим помажите, да после вас, што више  зачараних прогледа! Пробуђени, да активирају добро у себи; да цене живот, свој и туђи. А са вером у Бога и људе, знаће да нису сами. Тако промењени, са поново успостављеним достојанством, волеће живот. Неће моћи да их сломе наметнуте физичке и социјалне дистанце, ни остале делујуће недаће.

Живећи више у слози, са собом и окружењем, деструкција и самодеструкција ће се удаљавати од свих нас; радоваћемо се сваком дану живота. И нећемо се плашити сићушних невидљивих непријатеља који такође желе да живе; и чији су преци учествовали у стварању предуслова за живот са кисеоником на планети, овакав какав је, леп и чудесан. Зато заволимо природне корона вирусе, а ове вештачке, САРС-Ков-2 вирусе отпуштајмо од себе, и шаљимо их њиховим творцима који се играју улоге Бога...

Будимо захвални за даровани живот, и целим бићем – душом, духом и телом -  учествујмо у игри живота. А тада, и после свега преживљеног, нећемо се плашити смрти! Многи ће поверовати, а неки од нас ће и сазнати, да је смрт прелазак у духовни живот...

Зато чувајмо душу, негујмо и изграђујмо духовно тело,  за живот вечни...

 

П.С.  Аутор текста 18 година има потврђену ХЛЛ (хроничну лимфоцитну леукемију), без пратећих негативних појава. Лимфоцити су 20 -30 пута већи, а укупни ИгГ и остали имуноглобулини доста мањи од нормале. Без обзира на све то, има седиментацију 2 (организам је без упалних процеса са ЦРП око 1), што говори о добром имуном систему са активним тимусом. У 76-ој години живота не користи друге лекове, осим ксалатана за очи.

Није обољевао од грипа, као ни од САРС и МЕРС вируса, а никада није био вакцинисан против сезонских врста грипа.

Маску носи само на местима где се ношење изричито захтева.

 

Слободан Бојковић, дипломирани инжењер електронике у пензији

Последњи пут ажурирано ( среда, 10 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.