header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow „Шта ако Бил Гејтс нестане“: Објављен бизарни „едукативан“ цртаћ за децу (видео)
„Шта ако Бил Гејтс нестане“: Објављен бизарни „едукативан“ цртаћ за децу (видео) Штампај Е-пошта
субота, 20 фебруар 2021

 „Шта ако Бил Гејтс нестане“ наслов је чудног „едукативног“ видеа за децу који је објављен на Јутјубу. Видео упозорава децу да би свет био много горе место када би неким случајем милијардер и оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс нестао.

Видео, објављен на каналу који за публику углавном има децу, наводи да би у том случају „веома поштовани милијардер многима недостајао“.

На анимираном снимку приказана су два јунака, један под називом „чиста енергија“ и други „удружења лекара“ који плачу када Гејтс нестане и престане да им даје новац, преноси РТ.

У видеу се наводи да је Фондација Била и Мелинде Гејтс „највећа приватна хуманитарна фондација на свету“ и да ће, у случају Гејтсовог нестанка, „филантропија претрпети тежак ударац“.

Такође, у том случају и други милијардери би могли да престану да донирају новац у хуманитарне сврхе.

Наратор говори како би „нестанак Гејтса довео до ударца борби против климатских промена“ и „довео до повратка фосилних горива“.

Потом закључује како би онда познатом милијардеру Ворену Бафету „много недостајао његов најбољи пријатељ“, што је пропраћено приказом Бафета како седи на клупи и плаче.


It's perfectly normal that children are being bombarded with messaging about how great Bill Gates is while he is simultaneously buying vast swathes of land in America and monopolizing global food production.
Copy link to Tweet

Видео је објављен на каналу за децу „AumSum Time“, који се раније звао „Smart Learning for All“ (Паметно учење за све) и има два милиона претплатника и скоро 600 милиона прегледа.

Према наводима Линкедина, канал је базиран у Индији и основао га је Чинмај Шах.

Иако су коментари на Јутјубу за овај видео искључени, на другим друштвеним мрежама, као што је Твитер, коментари су да је видео бизаран и застрашујући.

На том каналу има још сличних бизарних снимака, попут оних под насловом „Шта ако би нестао Илон Маск“ или „Шта ако би нестала краљица Елизабета“.

 

Извор: "Спутњик" Напомена "Борбе за веру":

Поменути видео је у међувремену неста са "Ју тјуба"

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 20 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.