header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Ексклузивно: Нова фаза сатанистичког "глобалног ресета" - истребљење стоке
Ексклузивно: Нова фаза сатанистичког "глобалног ресета" - истребљење стоке Штампај Е-пошта
субота, 03 април 2021
         У РУСИЈИ РЕГИСТРОВАНА ПРВА У СВЕТУ ВАКЦИНА  ЗА ЖИВОТИЊЕ ПРОТИВ COVID -19
 
        Увод "Борбе за веру":
 
       Пре пар дана имали смо вест да је Бил Гејтс у својој новој књизи „Како избећи климатску катастрофу: решења која имамо и открића која су нам потребна“, у циљу тобожње борбе против климатских промена, позвао на прелазак на вештачку говедину ради смањења емисије метана (овде:).

Ниво метана, гаса стаклене баште, наводно је драстично порастао од 2000. до 2017. године, а "научници" верују да би због тог гаса температура услед глобалног отопљавања могла да порасте за чак четири степена до краја века. Опет (Гејтсови) „научници“ упозоравају да би то могло да буде веома опасно по човечанство и да раст температуре може да доведе до еколошких поремећаја које ће довести до потенцијалне масовне глади и миграција.

У Антихристовој светској  комунистичкој држави, пролетеријат ће јести синтетичко месо, а руководиоци "партије" право

Иза свега овога, међутим, крије се опак план светских сатаниста који ће уз помоћ својих метеоролошких оружја изазвати суше, за шта ће окривити крупну стоку, чија је – по њима - емисија гасова (крава и других преживара) готово једнака емисији метана из индустрије на фосилна горива. А онда ће – што ћемо видети из текста у наставку – побити сву стоку под изговором сточног COVID -19, чиме ће изазвати масову глад и – следствено - миграције. Овде је битно напоменути да је Гејтс такође  рекао да богате земље треба да буду „спутане због свог богатства“ (овде:). Сва лична својина ће прећи у руке државе или бити прерасподељена мигрантима, па ће на тај начин изгладнело и осиромашено становништво похрлити да прими Антихристов жиг, јер ће само жигосани бити привилеговани да једу Гејтсову синтетичку храну како би преживели. Но, света Реч Божија нас је упозорила да ће „ситост“ запећаних трајати свега три и по године (наравно, оних који не помру у међувремену), јер ће због умноженог зла земља престати да рађа.  Тада ће се жигосани обратити своме „месији“ - Антихристу за храну, али...

>>Они који су поверовали љутој звери и примили на себе безбожни знак Нечистог, приступиће тада к њему заједно, и с болом рећи: ‘’Дај нам да једемо и пијемо, јер пропадамо мучени глађу, и отерај од нас отровне звери’’. И тај бедни, немајући могућности да то учини, с пуно ће мржње дати одговор, говорећи: ‘’Одакле, људи, да вам дам да једете и пијете? Небо не да земљи кише, а земља не даје жетве и плодова’’. Народи ће, слушајући то, заридати и лити сузе, немајући утехе у свом јаду, а при свему томе, још једна неизрецива мука придодаће се њиховој патњи, наиме то што су тако брзоплето поверовали Мучитељу. Јер он, бедник, неће моћи да помогне ни самоме себи, а како тек да укаже милост њима?  У то време велика ће бити оскудица од многих страхота које ће причинити Змија, и велики страх од земљотреса, хуке мора, од глади и жеђи и напада звери. И сви који су примили печат Антихристов и поклонили се Антихристу као благоме Богу, неће имати никаквог удела у Царству Христовом, него ће заједно са Змијом бити бечени у пакао. Блажен је онај ко се покаже целосно светим и верним, и коме је срце несумњиво предано Богу, јер ће храбро одбити све предлоге Змије, одолевајући и мучењима и чаролијама њеним” (Свети Јефрем Сирин, „О Антихристу“овде:)

А шта ће чинити истински следбеници Христови, Свети Јефрем Сирин каже:

"Многи од Светих, који се тада уопште нађу, кад дође Нечастиви, рониће реке суза Светоме Богу да их избави од Змије, и хитајући веома побећи ће у пустиње, да би се, посипајући прах и пепео по главама својим, у великом смирењу молили дан и ноћ. И биће им ово даровано од Светога Бога: Благодат Његова одвешће их на за ово одређена места, и спашће се, не скривајући се у раселинама земаљским и пустињама, не видећи знаке и претње Антихристове, јер ће се онима који имају духовно знање без труда јасно открити долазак Антихриста. А коме је ум прикован за световне ствари и ко љуби земаљско, томе ово неће бити јасно, јер ко је  вазда у оковима дела житејских, ако и чује, неће веровати и наљутиће се на онога који му буде говорио. А Свети ће се оснажити – јер ће одбацити сваку бригу о своме животу" (овде:).


Дмитриј Светин

Похлепа произвођача вакцина постаје препрека за спровођење планова „господара новца“ за изазивање глади

 „Ресетовање“ Клауса Шваба наставља се без обзира на свађе политичких лидера. Следећа фаза након ковидбесија и увлачења читавих континената у масовну ковид-психозу са уништењем здравственог система и вакцинацијом, планира се да се изведе глађу убијањем стоке под изговором нове „пандемије“.

 Александар Гинцбург, из Гамалеи“ (институт који је произвео вакцину „Спутњик V“ – нап. „Борба за веру“) који је ухватио тренд, се већ „излетео“ и рекао да је „следећа фаза епидемије зараза пољопривредних и домаћих животиња коронавирусом“. Россельхознадзор” (руска федерална служба за ветерину и фитосанитарни надзор – нап. „Борба за веру“) је објавио регистрацију прве светске антиковидне вакцине за животиње (овде:).

Читава прича са ковидом развија се у логици глобалиста-неокона администрације Бајден - Харис: све краве, свиње, јагњад, камиле и други произвођачи меса и млека ускоро ће се разболети од КОВИД-19, а ако и сами не угину (они болују „бесиптомно“), тада ће морати да буду уништени, јер наводно носе страшни вирус који убија мање од 0,16% становништва. А масовно убиство стоке изазваће глад, а затим и све остало по списку Шваба и његових другова. Можда су се зато Руси залагали за „светски мир“. Али, испада, похлепа ће спасити свет. Не лепота.

У Русији је направљена вакцина за животиње против COVID -19. Када глобални шефови широм света одлуче да убију домаће животиње, ламе, биволе, краве или свиње због COVID -19, Русија ће свету понудити своју панацеју. Већ је, за сваки случај, уписан у регистар лекова Россельхознадзора. У њему се наводи да је вакцина „намењена спречавању инфекције коронавирусом (COVID -19) код крупних животиња, паса и мачака“. Магични лек ће се производити у паковањима од 1, 50, 100 и 200 доза. Регистарски број - 12-1-9.21-4744 ПВР -1-9.21 / 03625. Две дозе коштаће 588 рубаља. Даваће се животињама у интервалу од 21 дана.

Чињеницу да је Русија прва на свету регистровала вакцину против COVID-19 за животиње известио је заменик шефа Россельхознадзора Константин Савинков (овде:). Чини се да овај делатник све нас сматра малоумнима, пошто је ТАСС-у рекао о „производњи антитела са стопостотном вероватноћом код мачака и паса“, истовремено наглашавајући да не постоје научни докази о преносу коронавируса са животиња на људе.

Чему онда ова „чаробна“ вакцина? Постоји објашњење, а оно се односи управо на „домаће животиње“. Ствар је у томе што се, по замисли глобалиста, државе не могу гурнути у „врли нови свет“ само масовним ковидиом и другим психозама, већ је потребна и глад. Експеримент је изведен на „птичјем грипу“ и „болести лудих крава“. Сада ће меснате и млечне расе говеда бити проглашене зараженим и опасним за људе и бити насилно уништене у „трећој фази“ COVID -19. То ће довести до вештачког избора: или глад и смрт за најсиромашније људе, или прелазак на вештачку храну. У Кини су експерименти на ту тему скоро готови.

Ето, руски ветеринарски бизнисмени су пожурили и унапред намеравају да продају непостојећу вакцину против непостојеће епидемије. Ништа лично, само бизнис! Павел Волчков, шеф лабораторије за геномско инжењерство МФТИ, директно је потврдио ову идеју својим речима у једном другом интервјуу: он је устврдио да - упркос изолованим случајевима заразе мачака и паса коронавирусом SARS-CoV-2 и „њему непознатих смртних случајева код кућних љубимаца -  мораће да се вакцинишу. „Кућни љубимци се третирају као чланови породице. Многи људи ће бити спремни да вакцинишу своје кућне љубимце, чак и ако SARS-CoV-2 коронавирус не убије или не нанесе значајну штету животињи “, рекао је Волчков. Према уредништву РИА Катюша, овде је кључна реч „многи“. О ковидним пасошима и чиповању кућних љубимаца за новац не треба ни говорити - све је испланирано.

Иначе, за Русе ово задовољство још увек није скупо, сва нада лобиста је у масовности. Постоји још један разлог за шалу. Јулиа Мелано, саветница шефа Россельхознадзора, тврди да је вакцина за животиње „сорбирана инактивирана вакцина, односно цео убијени вирус“. Девојка која се школовала у постсовјетским годинама, очигледно не зна да је вирус нежива материја, па се не може убити... Да, и  Sputnik Belka-Strelka је већ на путу – Гунцбург неће рекламирати туђ препарат.

 

Превод са руског: „Борба за веру“

Извор: РИА Катюша

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 04 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.