header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Недоумице забринуте читатељке "Политике": после треће вакцине добила упалу срчане марамице
Недоумице забринуте читатељке "Политике": после треће вакцине добила упалу срчане марамице Штампај Е-пошта
уторак, 21 септембар 2021
           Недавно сам због срчаних сметњи отишла на преглед приватно јер у дому здравља не раде ултразвук срца. Прегледана сам детаљно, а доктор ме је питао да ли сам прележала ковид. Одговорила сам да нисам, али сам се трипут вакцинисала.

Установљена је упала срчане марамице, а шок је уследио на докторов коментар да је то вероватно последица вакцинације и да није једини такав случај. Послала сам вест преко „вајбера” на око 40 адреса својих пријатеља и рођака и добила два позитивна одговора да су чули за такве случајеве или познају особу којој се то десило.

Ако заиста постоји веза између вакцине и болести (примила сам двапут кинеску и трећи пут„ фајзер”), зашто се о томе не говори јавно и шта о томе кажу наши познати професори др З. Радовановић, М. Ђорђевић, Б. Тиодоровић, Б. Несторовић, чланови кризног штаба и други стручњаци чија сам мишљења и препоруке пратила и уважавала. То би се морало испитати јер звучи забрињавајуће.

Бранислава Јузбашић Костић,

Београд

 

Извор: "Политика"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 21 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 49 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.