header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Слонови на небу (2) или хаковање планете – стварност климатског инжењеринга (прскање из ваздуха)
Слонови на небу (2) или хаковање планете – стварност климатског инжењеринга (прскање из ваздуха) Штампај Е-пошта
субота, 25 септембар 2021

 - Како је зло кроз Америку, матер курвама, пронашло пут до сваког живог Божијег створа -  

Након што написах текст под називом „Слонови на небу“ (овде:), контактирао сам аутора, оснивача и главног уредника интернет портала geoengeneeringwatch.org, гдин-а Dane Wigington-a са молбом да се обрати читаоцима „Борбе за веру“. На моје велико изненађење, убрзо сам добио одговор који ме је инспирисао да истини отворим врата.

У наставку објављујем транскрипт првих осам минута видео прилога под називом: „ Hacking The Planet: The Climate Engineering Reality (Dane Wigington GeoengineeringWatch.org)“ (https://www.youtube.com/watch?) 13.06.2017.

Жеља ми је да Вас заинтересујем за ову тему. Такође, мишљења сам да овај човек, гдин Dane Wigington, заслужује само речи хвале за сопствене надљудске напоре на расветљавању злочина Геоинжињеринга.

 

Хаковање планете: Стварност климатског инжењеринга

 „Рекли су нам: „Све то што видите на небу је кондензација“. Авиони остављају трагове на сувише ниским висинама, са премало влаге у  ваздуху да би под било којим околностима могли остављати било какве трагове, ипак видимо трагове преко целог неба, од хоризонта до хоризонта, сребрно-бело небо. Имамо све што знамо о Геоинжињерингу!

Траг кондензације не може да се укључује и искључује! Чак и ако сте упознати са свим подацима, погледајте горе! Можете видети те трагове на висинама од 6000 метара и ниже!

Услови који су потребни за појаву природног испаравања не јављају се на тим висинама. Ми поседујемо филмске записе тих летелица који испуштају трагове на тим висинама. То су војни ваздухоплови типа  KC-10 (McDonnell Douglas KC-10 Extender), KC-135 (Boeing KC-135 Stratotanker), Globemaster-e (McDonnell Douglas/Boeing C-17 Globemaster III ). Такође, поседујемо и фотографије из велике близине, накнадно уграђених прскалица, монтираних у близини авионских мотора које испуштају садржај директно у издувне гасове како би изгледало да траг потиче од кондензације. Имамо патенте за ове процесе, документа из Сената, документа из кабинета председника САД , војна документа који доказују да се ови програми спроводе већ око 70 година и то у огромној размери!

Сваки делић научних података, од типа мотора преко атмосферских прилика до планова лета указују на то да ово нису и не могу бити трагови настали кондензацијом!

7.-ог октобра 2016.год. организације GeoengeneeringWatch.org и Legal Alliance to Stop Geoengeneering (LASG) спровеле су једноставно истраживање у које је укључено 1518 климатолога и експерата из области.

100% испитаних ОДБИЛО ЈЕ ДА ЗВАНИЧНО ПОРЕКНЕ СТВАРНОСТ КЛИМАТСКОГ ГЕОИНЖИЊЕРИНГА!

Са правне тачке гледишта, количина података које поседујемо у овом тренутку довољна је да, без икакве сумње изведе закључак да су ови програми стварност и да су у току.

Труд уложен у расветљавање ове теме намењен је покушају да јавност почне да размишља својом главом, да људи спроведу сопствена истраживања...

Толико тога указује на  Климатски инжињеринг отварајући простор за формирање критичне масе. Једном када достигнемо ту тачку истина о томе одјекнуће светом попут ударног таласа. Становништво планете увидеће да je непоправљиво повређено и оштећено од стране својих Влада, за које су веровали да их штите. Тај дан се приближава.

Шта је Геоинжињеринг?

Геоинжињеринг значи управљање климом (климатски инжињеринг), ублажавање климе, такође има и значење изигравања Бога утицајем на временске прилике.

Основни принцип Геоинжињеринга је испуњавање атмосфере аеросолима за одбијање сунчеве светлости прскањем из авиона. Знамо да су многе от тих честица – тешки метали (На основу анализа обављених широм планете као и објављених патената за Геоинжињеринг). Solar Radiation Management (SRM) односно Управљање Сунчевим Зрачењем врста је методе која настоји да одбије сунчеву светлост у циљу смањења глобалног загревања.

Наведена тврдња има за циљ да заустави део сунчеве топлотне енергије и успори ефекат стаклене баште као и повећање емисије гасова стаклене баште.

Мноштво авиона посипа светлосно-рефлектујуће честице широм планете што доводи до следећег феномена под називом Global Dimming (Глобално затамљивање).

Термин се односи на поступак смањења количине сунчеве енергије која доспева до површине Земље захваљујући сићушним честицама које упијају соларну енергију и одбијају Сунчеву светлост назад у свемир.

25-30% Директног Сунчевог зрачења мање у односу на пре 50 година доспева до површине Земље! Размислите о томе, 25-30%!

Када те честице доспеју до површине океана и мора, оне постају део ГИ (Геоинжињеринга) познатог као Ocean Fertilization (Култивисање (Ђубрење) океана). То је врста Климатског Инжињеринга заснована на сврсисходном увођењу гвожђа или сумпора у површинске слојеве океана у циљу уклањања CO2 из атмосфере.

У покушају да се „натерају“ океани да апсорбују додатне количине CO2 , изазивају се катаклизмички ефекти по океане! Чини се да сви који су иза ових програма не хају превише за последице својих поступака!

Дакле, имамо  Solar Radiation Management (SRM) односно Управљање Сунчевим Зрачењем прскањем опасних материја у атмосферу, које се на крају таложе на тло и у океане као део Ocean Fertilization (Култивисање (Ђубрење) океана) и све то изазива узрочно-последичну катастрофу која се заиста интензивно испољава последњих година...

Зашто се аутор умешао?

- „Ово је питање о ком сам био потпуно несвестан до тренутка када сам започео са својим напорима. Имам искуства са обновљивим изворима енергије стеченим за време радног односа у Bechtel Power, компанији која је проблематична попут Halliburton-a (за оне који су упознати са начином рада ове фирме...). Напустио сам Bechtel врло млад због ствари које сам видео и након тога се нисам запошљавао. Одбио сам да учествујем у таквој компанији.

Када сам се преселио на Пацифички северозапад ( https://sr.wikipedia.org/wiki/%), изградио сам  Off the Grid (https://en.wikipedia.org/wiki/ кућу (на соларну, енергију ветра и воде). Моје имање нашло се на насловној страни највећег светског часописа о обновљивој енергији (Home Power br.98 12/2003-01/2004 https://library.uniteddiversity.coop/.pdf )...

Убрзо након усељења, почео сам да губим огромне количине енергије добијене од Сунца због трагова које су испуштали авиони. Говоримо о 60,70,80% губитка.

Нема шансе да је за то била одговорна кондензација тако да сам почео да истражујем, пронашао брдо података о Геоинжињерингу, Климатском инжињерингу, Solar Radiation Management... Истражио сам неке од основних елемената у патентима везаним за овај програм (US Patents 0462795, 1103490 , 1225521 , 1338343 , 1619183 , 1631753...). Започео сам са тестирањем падавина и надао сам се да нећу пронаћи те материјале у сопственој кишници јер сам био сигуран у то да ћу морати да се суочим са овим питањем!

И соучио сам се... Од почетних 7 Parts per billion (ppb) алуминијума из узорка кишнице (што је висока вредност узевши у обзир локацију која је удаљена од загађивача)... Наредних 18 месеци наставио сам са испитивањем и уочио повећање присуства алуминујума од 50000% у узорцима кише! До 3400-5000 Parts per billion (ppb) у односу на почетну вредност!

У тих осамнаест месеци неизмерна количина података које сам прикупио и који су сведочили огромном повећању присутности токсичних материја, као и ескалација присуства тешких метала у падавинама, уверили су ме у то да су ови пројекти текући, катастрофални и дошао сам до избора да наставим да живим као де се ништа не дешава, што нисам могао или да што се урадити мора! Управо тиме се и бавим.

Једноставно, играм своју улогу у томе. Не бих могао погледати деци у очи да нисам усмерио сву пажњу на то да расветлим све ово. То је нешто чиме се бавим последњих 14 и по година (2017 када је настао видео ,прим.аут.)...“

 

И тако даље...

У наставку овог видео прилога налази се прегршт материјалних доказа и индиција. Оно што је суштински битно јесте да се пробуди свест о хитности суочавања са последицама деловања нељудских сила на све Божије творевине на планети! Апелујем на Вас, браћо и сестре:

-        Едукујте се о овој теми

-        Избегавајте у разговорима о овоме термине попут „кемтрејлси“ и слично јер се њима олако манипулише и лако се дискредитују од стране тзв „Fact checker-a“. Отежајмо им посао користећи званичну терминологију.

-        Изведимо сопствене закључке анализом кишнице и земљишта

-        Указујмо на индиције аспеката биолошко-хемијског напада на екосистем планете (Потенцијално присуство Graphene oxide-a у ваздуху и на тлу)

-        Ширите реч, не да бисмо сејали страх него зарад ширења истине и спознања стања у ком се свет налази, а што би по Вољи Божијој могло да нас окрене Господу Исусу Христу – једином спаситељу нашем!

Такође, препоручујем интервју са бившим директором ЈАТ-а. Објашњава доста тога а понајвише о условима под којим се све ово дешава у нашој Србији. Интервју је доступан ОВДЕ:.

Драги моји, молите се! Литургијски начин живота једини је исправан начин. За нас који смо у вери слаби, молите се здушно!

Нека би ово писање било на спасење што више исправних душа, Амин, Боже дај!

 Ненад Петровић

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 25 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПРАТИТЕ НАШ "ТЕЛЕГРАМ" КАНАЛ:

ЛИНК:

 https://t.me/+SR3oKR0k2lVmODNk

+ + +

 Строго забрањујемо преузимање материјала са „Борбе за веру“ у циљу њиховог публиковања у клиповима на „Јутјубу“ без нашег претходног одобрења.

(Детаљније овде:)

+ + +

ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

"Борба за веру" на "Рутјубу":

 
На канал ући кликом на слику или овде:
+ + +
 
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.