header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Две младе особе умрле након вакцинисања, сви питају шта се догађа
Две младе особе умрле након вакцинисања, сви питају шта се догађа Штампај Е-пошта
четвртак, 30 септембар 2021

 Смрт Софије (16) одмах после 2. дозе вакцине потресла Француску; у Словенији умрла девојка (20) после вакцининације „Џонсон и Џонсон“

Софија Бенхарира је млада девојка од 16 година, која је изненада умрла у уторак 20. септембра, пошто је доживела срчани удар у својој средњој школи Le lycée Valabre Gardenne.

 

Била је до тада савршено здрава, а другу дозу Фајзер вакцине против Ковид-19 је примила 14. септембра.

Када је изненада колабирала, још је давала знаке живота. Одвезена је у болницу и преминула након неколико часова.

Породици су лекари рекла да је разлог – тромбоза?!

Исти као код младе Словенке (20) која је у четвртак 29. септембра доживела мождани удар због тромбозе и преминула је након вакцине Џонсон&Џонсон, која је потом хитно забрањена у овом земљи (прилог испод).

Протести у Словенији након смрти девојке; народ кренуо на Председништво

      

Ова млада девојка која је трагично преминула из пуног здравља нема право на насловнице у медијима, она је цензурисана јер не одговара корона агенди, о њој пише неколицима независних медија и народ на друштвеним мрежама док им потпуно не укину глас пошто јутјуб од данас брише СВЕ садржаје који на било који начин угрожавају вакцине и корона агенду глобалиста.

Колико ће још деце бити жртвовано у потрази за огромним профитом фармако мафије?

Софијина кума је написала на Твитер друштвеној мрежи само ово:

„Софија је имала само 16 година када је прошлог уторка изненада умрла од тромбозе. Није имала никакву специфичну историју болести и била је изванредног здравља. Другу дозу Фајзерове вакцине против ковида примила је 14. септембра“.

Тромбоза доводи до изненадног срчаног или можданог удара.

Бројни читаоци у коментарима на друштвеним мрежама су, поводом изненадне смрти Ивана Тасовца, написали да је он у септембру примио трећу „бустер“ дозу вакцине.

Што се тиче Француске, ухапшен је лекар јер је пацијенте против корона вируса успешно излечио Ивермектином (овде:), који је по закону дозвољен лек, њиме је Индија потпуно зауставила онај велики талас Делта соја.

Лекар је ухапшен на бруталан начин, хорда специјалаца му је као некад СС дивизије упала у стан и одвукла га негде, буквално су га киднаповали док су комшије вриштале од ужаса и немоћно снимале (прилог испод текста).

 

Извор: "Србин.инфо"

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 30 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.