header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Конзервативни римокатолици (с правом) назвали Вартоломеја „грчко-православни Фрањо“
Конзервативни римокатолици (с правом) назвали Вартоломеја „грчко-православни Фрањо“ Штампај Е-пошта
субота, 30 октобар 2021

 Грчко-православни Фрањо сусреће злу Пелоси

         Контроверзни константинопољски патријарх Вартоломеј састао се 26. октобра на Капитолу са америчком конгресменком Ненси Пелоси, преноси „Глориа. ТВ“.

Синкопатски Вартоломеј се осврнуо на златну медаљу Конгреса коју је добио 1997. рекавши „како је поносан“ што дели „ову част“ са „часном полицијом Капитола Сједињених Држава“ и онима који су „штитили“ амерички Капитол 6. јануара.

Такође је изразио захвалност Бајдену/Пелоси за наводну преданост САД „верској слободи“ и „слободи савести“ и разговарао са Пелосијем о „хитној потреби“ да се пошаљу вакцине против Covida земљама у развоју.

Вартоломеј је Бајдена назвао „човеком од вере и човеком визије“, а Бајден је назвао Вартоломеја „зеленим патријархом“.

Вартоломејева афирмација украјинске Филаретовске групе, која је изазвала раскол међу православнима, доказује да је он под контролом америчке дубоке државе, - наглашава „Глориа.ТВ“.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / "Глориа.ТВ"

Последњи пут ажурирано ( субота, 30 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.