header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Изводи из видео интервјуа професора Редка: Ово је обмана и злочин!
Изводи из видео интервјуа професора Редка: Ово је обмана и злочин! Штампај Е-пошта
петак, 05 новембар 2021
        Спуњик V“ је пет.  То није В, него 5. Управо зато што пету вакцину они праве за сво своје постојање. Ни једну нису направили. То је пети покушај да Гамалеи” развије вакцину у  историји свог постојања. Они су пре „Спутњика пробали да направе 4 вакцине и ниједна није добила одобрење СЗО. Ово је пети покушај..  Ја верујем да је сада одоброна на комерцијалној основи".

Академик Александар Алексејевич Редко, доктор медицинских наука

 
          "Ја улазим у ковидне болнице. Ја пратим тај рад... Ја сам свестан шта се тамо догађа... Тог вируса који је некада био, сада већ нема. То за шта су се спремали да направе вакцину, а тај рад обично траје 6 година, ето тога вируса нема.

 Сада постоји неки Делта сој..., могу га названи како хоће, али то је нешто друго. А сада вас вакцинишу против нечега што је било пре 2 године, јер тог вируса више нема. То је обмана и злочин. И говоре да нам (вакцина) не помаже, јер је висус мутирао. Па зашто нас онда вакцинишете? Зато, ово што нам предлажу, то није вакцина.

Ја кажем: А – вирус нисте видели (САРС КоВ 2 није изолован), Б – вакцине против њега нема, В – трећа фаза испитивања биће завршена 31.12.2022. године. А сада је 21. година... Испитивања нису завршена. Нису објављени резултати прве фазе... Нису објављени резултати треће фазе, зато што она није ни завршена. И када неки медицински лажови кажу да су читали 2. фебруара резултате треће фазе  у часопису „Ланцет“, они лажу из једног простог разлога, јер сам и ја то читао. Написано је да је тип антитела неодређен, противепидемијског ефекта нема, имуни одговор није утврђен. Па које резултате имају? По тим „резулатима“ треба затворити пројекат. А они почињу масовну вакцинацију. Ја сматрам да вакцине нема.

      

То што постоји није ни проверено ни доказано. То што је одобрено, ја верујем да је одобрено на комерцијалној основи, ово што тренутно постоји, као што и претходне четири вакцине које је произвео „Гамалеи“, ни једна није прошла сертификацију СЗО.

И неки кажу: „Па мене су вакцинисали, и осећам се добро“. Момци, 25% је плацебо! Ви сте добили плацебо. Зато се и осећате добро.

Ја имам велики број познаника и познаница, који су А – оболели, Б – сада не живе на овом свету.  После вакцинације. Управо после вакцинације.

По подацима патолога, 62% од укупно заражених, су вакцинисани.

Шта има конкретно у вакцини „Спутњик“ Какав је механизам формирања антитела?

Када говорите о формирању антитела, рећићу вам да сам ја бранио докторску дисертацију о имунологији, али сам се бавио и ћелијским имунитетом, па сам у том погледу скептичан.  Зашто вреднујете имунитет по висини антитела? Ко вам је рекао да је добро, ако имате много антитела? Ја, на пример, сматрам да је лоше имати много антитела. Све је обратно... Треба утврдити ћелијски имунитет...

Човек долази у ресторан са QR кодом, којим се доказује да је човек вакцинисан. Или да је преболео. Може ли он преносити собом инфекцију? Може. Дакле, QR код не штити од оног ко је ту дошао. Значи, то је просто СТИГМАТИЗАЦИЈА! QR код одређује: ови су добри, а ови су лоши. Здрави су – лоши, а болесни и вакцинисани су – добри! Ето шта вам показује QR код. Ништа више.

Нема пандемије. За пандемију је потребна епидемија у свим земљама. Пандемије нема. За пандемију је потребно 5% оболелих истовремено. А ми имамо 7% заражених за две године. 7% за две године! Нема епидемије. Они ово само називају пандемијом, али је не проглашавају.  Јер, онда треба да уведу ванредно стање, и да испуне све своје обавезе према друштву.  Али, онда морају да плате компензацију свима који су изгубили посао, свима који гладују, учините све што од вас зависи. Можете и полицијски час да прогласите. Али, објавите ванредну ситуацију. Ви ово називате пандемијом, али је не проглашавате. Ни у једном документу тога нема.

Ви све законе нарушавате. Не постоји информисана сагласност грађанина. Ви му кажете да је вакцинација добровољна. У реду, ако је добровољно ја онда нећу. Ако је такав протокол, онда ја нећу. Онда идите, ви сте слободни. Тако говоре на вакциналним пунктовима. Ми вас нећемо вакцинисати. Само добровољно. А ако је добровољно, а то је експеримент, платите ми страх, платите ми зато што ја жртвујем своје здравље, и компензирајте мојим рођацима губитак хранитеља. Е, тако, момци. У том случају сам ја за вас. До тада сам против!

ПЦР тест уопште неупотребљив за анализу ковида. Вирус ковида је кратког ланца вирус, а пцр тестира вирусе дугог ланца. То је потпуно друга сфера. И не може утврдити корона вирус.

Ми ћемо умрети од лажи. Од тоталних лажи. Зато што куда год да се окренемо видимо лаж.

Деца се уче на дистанци, а онда у апотеку или кино и тамо покупе вирус.

Ово није епидемија, већ политички, социјални и економски експеримент над нашим становништвом.

Спуњик V“ је пет.  То није В, него пет. Управо зато што пету вакцину они праве за сво своје постојање. Ни једну нису направили. То је пети покушај да Гамалеи” развије вакцину у својој историји постојања. Они су пре „Спутњика пробали направити 4 вакцине и ниједна није добила одобрење СЗО. Ово је пети покушај.

Гинцбург није вирусолог, он је глистолог.

Финансијер вакцине је Чубајс.

Вирус САРС КоВ 2 нико није успео изоловати. Даје се награда од 1 .5 милиона евра оном ко успе изоловати вирус...

 

Биографија:

Академик Александар Алексејевич Редко, доктор медицинских наука, рођен је 1951. године у Приморју. Године 1974. дипломирао је на Алтајском медицинском институту, радио је као хирург у Барнаулској болници за хитну медицинску помоћ.

1978. године, након што је прошао конкурсну селекцију, стигао је у Лењинград, радио на хируршком одељењу болнице по имену В.В. Кујбишев. 1987-1996 - главни лекар болнице Светог великомученика Георгија.

Од 1993. године до данас је на челу Професионалног удружења медицинских радника Санкт Петербурга. Од 1996-1997 радио је као председник Здравственог комитета Санкт Петербурга.

У 1999-2007. - Члан законодавне скупштине Санкт Петербурга, председник Сталне комисије за здравље и животну средину.

Одбранивши докторску дисертацију 1990. године добија највише категорије из области хирургије и организације здравства. Одликован Значком изврсности у здравству.

Друго, економско образовање, стекао је на Економско-техничком институту 1992. године, а од 1995. године - ванредни професор, а од 2005. године - професор на Катедри за менаџмент у друштвеној сфери Инжењерско-економског универзитета.

У периоду 1991-1992. похађао је специјални курс менаџмента у здравству на Државном универзитету за инжењерство и економију у Санкт Петербургу (ИНЖЭКОН).

Од 1993. - доцент, а 1999. до 2014. - професор на Катедри за економију и менаџмент у науци и друштвеној сфери ИНЖЕКОН-а.

Од 2005. до 2009. године - први проректор Федералне државне образовне установе "Национални институт за здравство".

Од марта 2009. године до данас - заменик Општинског већа, заменик начелника ОК општинског округа, заменик шефа МС МО «Коломяги». 

 Године 2002. дипломирао је са одличним успехом на Северозападној академији за државну управу, смер Државна и општинска управа.

Члан Међународне академије екологије и безбедносних наука (МАНЭБ).

Аутор преко 200 научних радова и монографија, доктор медицинских наука, (докторска дисертација је посвећена здрављу појединца и становништва и квалитету животне средине у Санкт Петербургу).

Међу наградама: Одликован у здравству, одликован Орденом Јована Кронштатског „За духовни препород Русије“, Орденом Светог Георгија, Орденом Врховног Апостола Петра.

Ожењен, има троје деце и два унука.

 

Избор извода, превод и транскирипт "Борба за веру"

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 05 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Кад се бориш за веру своју, љуби веру своју свим срцем својим, јер ти је она дарована од Онога који тебе љуби. Вера је дар љубави, та твоја вера, Права Вера Православна, Србине брате!"

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.