header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Председница Грузије сваљује на Цркву део кривице за неуспех вакцинације
Председница Грузије сваљује на Цркву део кривице за неуспех вакцинације Штампај Е-пошта
понедељак, 08 новембар 2021

 Председница Грузије Саломе Зурабишвили позвала је владу да предузме хитне и строге мере у борби против пандемије COVID-19 како би се убрзала стопа вакцинације становништва.

„Сви смо одговорни за данашњу тешку ситуацију“, рекла је она на брифингу, истичући да владини званичници морају учинити више на промовисању вакцинације.

„Одговорност сносе и странке које спроводе демонстрације, упркос потреби опреза, велика одговорност је на патријаршији која се уздржава да благослови (вакцинацију), што оставља могућност појединим духовним лицима да проповедају антиваксерску пропаганду, одговорност је и на неким представницима медицинске области, чији ставови наносе штету заједничком циљу. И, на крају, одговорност је на грађанима који су због личних страхова и здравља ставили земљу пред демографску катастрофу“, рекла је Зурабишвили.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / "Интерфакс"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 09 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.