header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У Русији нема више "Фејсбук", "ББС", "Дојче Веле" и остали сатанисти са Запада Штампај Е-пошта
петак, 04 март 2022

 Руски рат за независност се наставља. Јуче је РоскомнадZор, како је сада себе назвао на „Телеграму“, задао озбиљан ударац читавој групи медијско-страних агената који су без срама обављали у земљи функцију подршке идејама „белих господара” преко океана.

Блокиране су неке западне друштвене мреже, број страних медија, њихово руководство и „светлолики новинари напуштају земљу. Сада су у рангу са блогерима и „звездама шоубизниса” којима су ускраћени пренос и концерти. Сада ће ова „срећа“, заједно са украјинском штампом која је побегла из земље, постати главобоља за ЕУ ​​и САД. Русија је први пут после више од 30 година кренула у офанзиву у информационо-медијском простору који су окупирали западњаци. И ово је само почетак - нема где да се повучемо, и подршка Председничком декрету о традиционалним вредностима као основи нашег друштва, у чију подршку ће се 5. марта састати „Конгрес руске јавности“ у Москви.

Сада, сваки дан, догађај! Још један историјски датум је 3. март 2022. године-дан када је Русија објавила своју информациону независност. У Русији су престали да се отварају сајтови страних агената "Медуза", "Руска служба ББС", "Радио Слобода", Deutsche Welle, мало раније су срушили сличне стране агенте: «Дождь», «Настоящее время», «Тайга.Инфо» и «Крым.Реалии».  Поред тога, затворене су радио-станица "Ехо Москве", «Дождь», «Настоящее время», часопис The New Times, Doxa.

Истовремено је блокирана најрусофобнија друштвена мрежа у Русији - Закенбергов Facebook. Блокирачи сваког другачијег мишљења, укључујући бившег америчког председника Трампа Твитер”, а са њим и „Инстаграм“ коче и не раде нормално без ВПН-а. Штавише, Роскомнадзор је тражио од Телеграма да уклони канале и ботове са подацима о заробљеницима и руским војницима који су погинули у Украјини.

Распространение ложных данных о ВС РФ с искусственным созданием доказательств или по мотивам ненависти или вражды, а также со стороны должностных лиц и организованных групп может караться лишением свободы на срок от 5 до 10 лет. Также наказание подразумевает административный штраф от 3 до 5 млн рублей или в размере дохода за период от 3 до 5 лет, либо принудительные работы на срок до 5 лет. В случае, если фейковые сообщения повлекли тяжкие последствия, наказание включает лишение свободы на срок от 10 до 15 лет. Так что Варламову и сетке Навального и остальных «светлоликих» стоит подумать, распространять ли информацию из американских центров информационной войны.

Притом, ова листа страних агената, како доказаних тако и не, који раде за непријатеља, биће активно допуњена. То чак није ни тајна, посебно након усвајања у Државној Думе закона о одговорности за јавно ширење лажних информација о руској војсци. Према документу који је усвојен од стране Думе, казна од 700 хиљада до 1,5 милиона рубаља.  Поред тога, предвиђена је казна у облику поправних радова до једне године, било присилног рада до три године или затвора у истом периоду /…/

Наравно, никада није дата слобода само као поклон, а све главне борбе су пред нама. Али, нема одступања - ми, народ, војска, земља, прихватили смо борбу и не намеравамо да одустанемо! Наш следећи корак је усвајање председникове Уредбе о традиционалним вредностима као основи нашег друштва, коу ће 5. марта у Москви подржати "Конгрес руске јавности".

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Извор: „РИА Катюша

Последњи пут ажурирано ( петак, 04 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.