header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Умукни, неразумни и обезбожени роде! (видео)
Умукни, неразумни и обезбожени роде! (видео) Штампај Е-пошта
петак, 22 април 2022

 И ове године традиционално Срби лудују на Велики Петак у Јерусалиму

Нека УМУКНЕ данас, на Велики Петак све што се човек зове.

Господ је и у Ад сишао, али Га тамо разапели нису.

Авва Јустин Ћелијски

Какво Косово, Косово, каква Грачаница. Умукни неразумни и обезбожени роде.

На Велики Петак док Бог разапети потоцима крв лије, неразумни Срби традиционално у Јерусалиму у време најстрашнијих мука Христових певају да се чују до неба.

Велики Петак обележава најгоре муке Мајке Божје и кукање Њено неутешно за Сином и Богом, а Срби урлају песмом. Зар је тај дан време да се урла из гласа Косово, Косово?

Опрости им Боже, не знају шта раде. А нема ни ко да их научи да се не пева, и да се тог дана обележава највећи злочин у историји човечанства. Би ли урлали до неба  ,,Косово, Косово'' да не дао Бог помен свог убијеног детета врше? А гле Бог Отац тог дана обележава убиство Сина свога Јединородног.

На Велики петак ни звона не звоне, већ се богослужења најављују дрвеним клепалима.

Чак се ни не једе, нити пије вода а камоли певају песме и то стазом где је Бог убијан. Јеретици узеше власт у СПЦ и народ пропада и неће их научити јер су и сами мртви.

Велики Петак уз певање слави само сатана и демони његови. И Срби традиционално које нема ко да научи. А и кад им кажеш изгазе те јер не трпе прекор.

Је ли Богу пријатно, је ли Мајци Божјој срцу мило, да ли се цело небо радује слушајући у часовима када је Бог убијан најстрашнијим мукама, стазом страдања Христових србску песму Косово, Косово и Грачаница која се ори тим у целом Јерусалиму?

Бог то није заслужио. Нису то наши светитељи на небу заслужили.

Свети Сава црвени и сви Немањићи са њим се стиде пред целим Небом шта Срби годинама раде у Јерусалиму на Велики Петак. Да то раде у Србији лакше би им било и мања би срамота била шта им раде потомци.

 

      

          Владимир Ц.

Последњи пут ажурирано ( субота, 23 април 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.