header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Укронацисти ушли у објекте УПЦ у девет региона Украјине
Укронацисти ушли у објекте УПЦ у девет региона Украјине Штампај Е-пошта
среда, 14 децембар 2022

 Москва. 14. децембра. Интерфакс – Украјински медији јавили су у среду да припадници Службе безбедности Украјине спроводе „контраобавештајне активности” у објектима Украјинске Православне Цркве у девет региона.

Према писању медија, реч је о Закарпатској, Черњовитској, Ровенској, Волинској, Николајевској, Сумској, Лавовској, Житомирској и Херсонској области.

Ово је најобимнија операција СБУ на црквеним објектима последњих недеља. Раније су дневно провераване највише три епархије канонске Православне Цркве.

Снаге безбедности поручују да предузимају мере, између осталог, да спрече коришћење верских заједница као ћелија „руског света“. Током инспекција, они прегледају територије и просторије како би идентификовали особе које би могле бити укључене у активности на штету суверенитета Украјине и трагају за забрањеним предметима.

Последњи пут ажурирано ( среда, 14 децембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 168 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ОБАВЕШТЕЊЕ:

Сви текстови оца Дамаскина Светогорца на нашем сајту могу се пронаћи у његовој рубрици, која је унутар „Рубрике сарадника сајта“ (са леве стране гледано у правцу монитора).

 + + +

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.