header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Маск: Родитељима и докторима доживотни затвор за промену пола деци
Маск: Родитељима и докторима доживотни затвор за промену пола деци Штампај Е-пошта
субота, 22 април 2023

 ОСТИН, САД – Амерички милијардер Илон Маск изјавио је данас да родитељи и доктори који децу подвргну трансродним медицинским третманима треба да заврше на доживотној робији.

„Сваки родитељ или доктор који стерилише дете пре него што оно постане одрасла особа, треба да оде на доживотну робију”, написао је Маск на Твитеру.

Његова изјава је одговор либертаријанки Џози Габах, познатијој као Црвенокоса Либертаријанка, која је поделила причу телевизије МСНБЦ у којем је критикован гувернер Флориде Рон ДеСантис због залагања за увођење закона којим би се забранили трансродни медицински третмани за малолетнике, наводи Фокс бизнис, преноси Танјуг.

Такав закон односио би се на забрану блокаде пубертета и операцију промене пола.

Либертаријанизам је политичка филозофија која заступа становиште да би појединци требало да чине шта год желе са собом и својом имовином, све док не угрожавају слободу осталих.

Извор: "Политика"

Последњи пут ажурирано ( субота, 22 април 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.