header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Ужас - у Буковини укро-нацисти злостављају децу - сирочад владике Лонгина
Ужас - у Буковини укро-нацисти злостављају децу - сирочад владике Лонгина Штампај Е-пошта
четвртак, 16 новембар 2023

 Девојка у војној униформи каже да у Буковини власти злостављају малу децу.

Млађи водник Оружаних снага Украјине Лариса Збурљук прокоментарисала је покушај одреда митраљезаца да продре на територију Банченског манастира УПЦ. Девојчину видео поруку објавио је „Први козак“.

 „Ја сам добровољац, и штитим Ненку-Украјину. И јако ме боли што су у мојој родној Буковини у манастир Банчен долазили људи недостојни да носе војну униформу“, коментарише девојка покушај да војници са аутоматима уђу на територију манастира УПЦ.

Каже да је шокирана овом посетом.

 „Са аутоматима на сирочад које је усвојио епископ Лонгин. 400 деце! Да ли разумете шта је ово?! На старце, на монахе, а да немају ни налог? Шта мислите?“, каже Лариса Збурљук.

Она истиче да док православни хришћани Оружаних снага Украјине на фронту бране Украјину, док се у Буковину доносе ковчези, буковинске власти су „створиле „черновицки котао““ и злостављају малу децу.

 „Тражићемо заштиту од целог света. Правну заштиту. И завршићемо овај рат. А ми, православни хришћани, достојни тог начина, доћи ћемо да бранимо свој манастир! Нећемо то оставити само тако“, поручила је ова припадница војске.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 16 новембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.