header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Немачка влада признаје да није било никакве пандемије
Немачка влада признаје да није било никакве пандемије Штампај Е-пошта
петак, 05 април 2024

 Из Немачке су стигле запањујуће вести пошто је влада била принуђена да призна да су такозвани „теоретичари завере“ били у праву у свему током пандемије Covid.

Према немачкој влади, уопште није било пандемије, већ једноставно пажљиво планирана психолошка операција војног нивоа да се масама испере мозак да прихвате експерименталну вакцину са катастрофалним последицама.

Ови тајни документи немачке владе, добијени путем захтева за слободу информација и накнадне тужбе, разоткрили су лажи глобалне елите о Covid.

Пол Шрејер (Paul Schreyer) и часопис "Multipolar" поднели су захтев за слободу информисања, а затим поднели тужбу против немачке владе, која је покушала сваки могући трик да тајна документа држи под кључем.

Како професор Стивен Хомбург објашњава, резултати су запањујући и потпуна оправданост за свакога ко се усудио да доведе у питање наратив о блокади, маскама и вакцинама:

„Тајни владини документи – укупно 2.000 страница – показују да смо скоро у свему били у праву, а такозвана „пандемија“ је била потпуна превара.

Ове чињенице су непобитне и доказују да је званична верзија Ковида, коју промовишу светске владе и мејнстрим медији, потпуно лажна.

Што тиранију са којом се суочавамо током такозване пандемије чини још неподношљивијом, како објашњава професор Хомбург.

На несрећу вакцинисаних, јапански истраживачи су повезали Covid  вакцине са стотинама болести.

Нова забрињавајућа студија показала је да људи који су „потпуно вакцинисани“ ињекцијама мРНА Covid,  могу очекивати да ће им животни век бити скраћен за невероватних 25 година.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/peach_blossombazi/32626

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 05 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.