header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Милован Шавија: Судбина читавог човечанства у пандемијском уговору
Милован Шавија: Судбина читавог човечанства у пандемијском уговору Штампај Е-пошта
уторак, 21 мај 2024

 После масовних протеста у Јапану против прихватања Пандемијског уговора и амандмана, (годишње заседање СЗО  заказано за 27 мај) уз помоћ којих се такозване  „инфективне болести” и „јавно здравље” претварају у веома потентно оружје за успостављање система тоталитарне контроле над свим становницима планете формиран је Националног покрета за спашавање живота од СЗО који упозорава да се ради о судбини читавог човечанства!

За 31. мај, дан пре гласања, у Токију је заказан велики протестни скуп, у знак опомене свим државама да одбију предложену „агенду” СЗО,, а уколико се усвоји, да се оне државе које су гласале против одмах искључе из те злочиначке организације.

Док је у осталом делу планете већина становништва применом оних трикова из арсенала неуро лингвистичког програмирања   хипнотисана и слуђена операцијама под лажним заставама, које се смењују једна иза друге, па се чак у последње време и преклапају, у Јапану се већ месец дана одржавају масовни улични протести и води кампања оснивача и челника Националног покрета за спашавање живота од Светске здравствене организације (СЗО). Чини се да једино Јапански грађани  знају да 27. маја почиње дуго најављивано Годишње заседање СЗО, на којем треба да се усвоји такозвани Пандемијски уговор и амандмани на уговоре који су давно изгласани, а који би сви заједно , ако се изгласају, требали да рад те веома важне светске организације учине много
ефикаснијим, то јест да њене одлуке буду обавезујуће за све чланице, што до сада није био случај.

Додуше, било је о том догађају последњих месеци разговора међу члановима парламената у неким земљама, али само у кулоарима, а не на званичним седницама, као и најава неких маргиналних чланица да неће гласати за усвајање тог уговора и амандмана. За разлику од тог својеврсног тајца, у алтернативним медијима се о тој теми итекако много говори и упозорава на могуће опасности које прете читавом човечанству, уколико се све што је предвиђено изгласа, јер, према критичарима, то бо водило успостављању класичне тоталитарне светске диктатуре под руководством СЗО и њеног председника Тедроса Гебресијуса, који би имао овлаштење да по својој вољи проглашава пандемије и ванредна стања, те намеће, какве год му падну на памет, мере и ограничаења за све грађане света. А како би све то могло да изгледа, потребно се само присетити свега онога што се дешавало током претходне пандемије, које у ствари није ни било, као што неће бити ни оне следеће коју ће Тедрос прогласити.

Нажалост, како се чини, већина становника планете, хипнотисана оним поменутим триковима и преокупирана локалним проблемима, који се углавном синтетички производе, како би послужили као пригодна завеса или анестетичког средство, о том догађају који треба да почне 27. маја није ни чула, а камоли да је свесна опасности на које упозоравају звиждачи, чиј се глас веома тешко пробија до њихових ушију. Једино Јапанци на јавним митинзима  протестују.

 

15. априла су у више јапанских градова одржани масовни протести против прихватања поменутог Пандемијског уговора и амандмана, уз помоћ којих се такозване  „инфективне болести” и „јавно здравље” претварају у веома потентно оружје за успостављање система тоталитарне контроле над свим становницима планете. О томе медији главог тока нису извештавали, осим што су они „факт чекери” објаснили да се ради о класичном примеру масовног ширења теорија завера. На тим протестима су говорили лидери поменутог Националног покрета за спашавање живота, на челу са професором Масајаши Иноуом (Masayasu Inoue) и истраживачем модерне историје Чикатсу Хајашијем (Chikatsu Hayashi).

Нешто мање од месец дана касније, 13. маја, исти лидери су одржали конференцију за штампу на којој су објаснили мотиве који су стајали иза формирања Националног покрета за спашавање живота од СЗО. Чикатсу Хајаши је том приликом нагласио да Национални покрет представља кампању за заштиту живота наших грађана од диктатуре, коју су под маском бриге за „јавно здравље”, уз помоћ вештачке пандемије, успоставили Гејтсова фондација, СЗО, Јапанска влада и Министарство за здравље, рад и добробит грађана. Он је још и подсетио да је током те лажне пандемије, априла 2021. јапански Ентони Фаучи, Кеизо Такеми, у јавном наступу изјавио да је главни извор финансирања свих пандемијских активности била Фондација Мелинде и Била Гејтса.

Он је још рекао да се сви састанци СЗО, као и њихове остале преварантске активности, морају пажљиво пратити, а нарочито оно што ће се дешавати током предстојећег Годишњег заседања, да би се по сваку цену спречило изгласавање Пандемијског уговора и амандмана. Он је због тога искористио прилику да обзнани да је за 31. мај, дан пре гласања, заказан у Токију велики протестни скуп, у знак опомене свим државама да одбију предложену „агенду” СЗО, а уколико се усвоји, да се оне државе које су гласале против одмах искључе из те злочиначке организације. Он је још позвао грађане свих земаља света да им се придруже у протесту, јер се ради о судбини читавог човечанства. На крају је рекао: „У интересу Јапана и читавог света, молимо вас, подржите нас”.

Два дана касније, извршен је атентат на словачког премијера Роберта Фица, на којег је атентатор испалио пет метака. Фицо је на срећу још жив. Узимајући у обзира да је Фицо јесенас, након преузимања власти, оформио специјалну државну комисију за истрагу злочина почињених током пандемије, остаје да се процени да ли тај атентат има икакве  везе  са описаним дешавањима у Јапану.

Извор: "Седма сила"

 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 21 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 147 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ОБАВЕШТЕЊЕ:

Сви текстови оца Дамаскина Светогорца на нашем сајту могу се пронаћи у његовој рубрици, која је унутар „Рубрике сарадника сајта“ (са леве стране гледано у правцу монитора).

 + + +

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.