header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Дутин тражи бруталан одговор: Милионе Руса мобилисати и право у Кијев!
Дутин тражи бруталан одговор: Милионе Руса мобилисати и право у Кијев! Штампај Е-пошта
четвртак, 08 август 2024

 Филозоф Александар Дугин сматра да Русија треба да одговори на инвазију украјинских оружаних снага на Курску област објавом рата, новим таласом мобилизације и маршом на Кијев, а све је појаснио у краткој објави на Телеграму.


„Оружане снаге Украјине извршиле су чин директне инвазије на руску територију. На ово морамо да одговоримо радикално. Можда ипак мобилизација?”, пише Дугин.

“И право у Кијев… Милионима, милионима Руса!“, написао је Дугин на свом Телеграм каналу.

„Рат има своју логику. А сваки њен обрт захтева адекватну форму – пре свега у војној стратегији, али и у патриотском наративу. Јасно је да смо, у позадини успеха на фронту Донбаса и радости затварања унутрашњих корумпираних функционера, почели да застајемо са наративом. Формално, све је ту, али оно што је било довољно јуче данас није довољно. Мора доћи до мобилизације медијског патриотизма уопште. То се очигледно не дешава, верује се да је довољно оно што постоји. Можда је тако било јуче. Већ каснимо за данас.”, објашњава Дугин.

“Мислим да је сасвим могуће објавити рат Украјини. И уништити непријатељску државу, натерајући је да плати за све. Ми смо већ у рату са Украјином и Западом.“, поручује Дугин.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Преузето са: "Правда"

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 08 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.