header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Антихришћански филтер светске "елите" или Павел Дуров је духовно либерални неандерталац
Антихришћански филтер светске "елите" или Павел Дуров је духовно либерални неандерталац Штампај Е-пошта
петак, 06 септембар 2024

 После хапшења власника „Телеграма“ Павела Дурова, неки наши интелектуалци објавили су хвалоспеве о Дурову. Најпре смо хтели да реагујемо и објаснимо људима ко је – заиста – Павел Дуров. Но, могуће је да ће им бити јасно и из следећих неколико реченица.

„Примање хришћанства је на крају довело до пропасти Римског царства и миленијумске вегетације читаве европске цивилизације. Хришћанска црква је фашистичко оличење назадовања.

 Што брже она и предрасуде које су јој наметнуте нестану, брже ће Европљани почети да се поново духовно рађају. Када бих морао да бирам религију, изабрао бих будизам.

Можете бити талентовани ИТ милијардер, али имати духовно, културно и историјско слепило на нивоу либералног неандерталца. Дурову некако није помогла ирелигиозна слобода Запада.

Естетском хирургијом до лика из Рата звезда
 
Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 
 
 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 06 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 94 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.