header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Да ли би Диди могао бити повезан са Адренохромом?
Да ли би Диди могао бити повезан са Адренохромом? Штампај Е-пошта
субота, 28 септембар 2024

 Трговина децом, педофилија и адренохром (https://thepeoplesvoice.tv/celebrities-) су мале прљаве тајне елита, а 2024. ће бити година пуцања бране.  Сећате се када је Диди написао књигу под називом "Аденохромна вештица" (https://t.me/peach_blossombazi/2914)?

Књижара Barnes and Noble касније га је уклонила са своје веб странице.

Неколицина одабраних ужива у откривању ове методе, али сада када се људи широм света буде са истином о трговини децом у вези са сексом, Дидијева књига се показала превише популарном.

Чудна, бајковита књига, Адренохромна вештица прича о младим женама у индустрији за које је младалачка лепота свети грал. Ове жене желе поново да изгледају као да имају 12 година, чак и ако су у 30-им и 40-им.

Тако почињу да траже начине да стекну вечну младост и коначно упознају импресарија реп музике који више него упадљиво подсећа на Дидија, који прави огромне журке пуне голих људи које он храни бочицама крви узете из вена мале деце.

 Колико је ово блиско стварности?

Дидијево хапшење због секс трговине људима изазвало је панику у индустрији, и то с правом.

Диди је такође повезиван са познатим личностима, укључујући Лејди Гагу и Марину Абрамовић, које се размећу својом љубављу према адренохрому.

 С обзиром на оно што сада знамо о голишавој забави Дидија и Џастина Бибера, постоје озбиљна питања на која треба одговорити о сексуалном злостављању деце.

Холивудски студији су „натопљени крвљу невине деце“, према Гибсону, који је тврдио да је потрошња „дечје крви толико популарна у Холивуду да је то, у ствари, сопствена валута“.

Многи чланови глобалних Илумината су укључени у овај „хоби“ јер задовољава њихове сексуалне перверзије.

Такође помаже у трауматизацији жртава контроле ума јер Луциферијански ритуали следе принцип „Ради шта желиш“. Нема правила. Све је дозвољено.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/peach_blossombazi/34478

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 28 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 99 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.