header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Велики мајстор папистичког "витешког реда" окретао славски колач у Цркви Ружици Штампај Е-пошта
среда, 29 октобар 2014

 Да ли сте чули за извесни папистички „витешки ред“  Анђела Константина од Св. Ђорђа и Св. Стефана, за који неки тврде да има утицај раван оном који имају масони? Њихов велики мајстор и самозвани кнез (principe) Луиђи Мариа Пико од Монтенера и Пуле (Principe Luigi Maria Picco di Montenero e Pola) тврди да је наследник Обреновића и Немањића Палеолога!?

Овај човек, кога у самој Италији разобличавају као преваранта, недавно је, са групом својих присталица, примљен у Патријаршији у Београду  од стране патријарха Иринеја (вест коју патријаршијски екуменисти крију као змија ноге), а потом је дошао у цркву Ружицу и у незнано ком својству окретао славски колач са – веровали или не! – свештеником др Радомиром Поповићем, кога смо, као професора Богословског факултета СПЦ, до сада сматрали за побожног и нормалног човека. Да ли је могуће да је на овако нешто пристао, и то у цркви коју је утемељила царица Милица са Светим Стефаном Лазаравићем? Све смо ово сазнали од једног нашег побожног читаоца који је добро информисан и добро зна италијански, и који нам шаље слике као доказ.

Шта нас чека због безакоња екуменскога, то Бог зна. Али, спремајмо се на ужасе горе него у НДХ, јер су наши греси већи него после 1918.         

 Луиђи Мариа Пико од Монтенера и Пуле (Principe Luigi Maria Picco di Montenero e Pola)

Ево овде италијански фејсбук на коме траже демаскирање превараната, лажно представљених и хвалисаваца SMASCHERARE IMPOSTORI, IMBROGLIONI, MILLANTATORI E ...BLOCCARLI !!!

Папини "витезови" у Патријаршији...
 
...Испред цркве Ружице
 
Фотографије преузете са:  http://www.mac-ro.com/italiano/indice.htm/indice.htm

Последњи пут ажурирано ( среда, 29 октобар 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.