header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Светски сатанисти припремају у Украјини провокацију светских размера-експлозију атомске бомбе Штампај Е-пошта
петак, 21 август 2015

      Судбина или судба

      Креатори Новог светског поретка - светски сатанисти настоје да човечанство убеде у неминовност онога што му они припремају. Ова лаж је усмерена на паралисање људске воље за сваким видом отпора и борбе. Православни знају да оно што ће доћи не зависи од ових ђавопоклоника, него од сваког од нас појединачно, односно од нашег покајања и творења воље Божије. Наиме, историја има смисла само док се људи кроз Христа спасавају и наслеђују живот вечни; када број оних који гину буде много већи од броја оних који се спасавају (а спасење је могуће, Божијом благодаћу, само покајањем и творењем дела достојних покајања), тада ће се и историја окончати Другим Христовим Доласком и Страшним Судом.

Да покајање одлаже суд Божији, најбоље се види на примеру старозаветног града Ниневије. Бог је  послао пророка Јону у Ниневију да проповеда њеним житељима реч Божију: „...Јоште четрдесет дана, па ће Ниневија пропасти“. Но, Ниневљани повероваше Богу и послушаше заповест цара Ниневијског, који „уста са својега престола, и скиде са себе своје одело, и обуче се у кострет и седе у пепео“ и наложи пост рекавши да  „људи и стока, говеда и овце не окусе ништа, ни да пасу ни да пију воде. Него и људи и стока да се покрију кострећу, и да призивају Бога јако, и да се врати сваки са свога злога пута и од неправде која му је у руку. И рече: Ко зна, еда се поврати и раскаје Бог и поврати се од љутога гнева својега, те не изгинемо. И Бог виде дела њихова, где се вратише са злога пута својега; и раскаја се Бог ода зла које рече да им учини, и не учини“ (ср. Јона 3,2-10). Зато је Свети Јован Златоусти, тумачећи књигу пророка Јоне, и рекао да Бог шаље оваква упозорења да би се народ покајао и да би нас избавио од онога што нас, по заслузи, чека. Сетимо се: пророк Јона се малтене љутио на Бога што се најављена казна Господња на Ниневљанима није остварила (па је он испао „неозбиљан“ као пророк). А Господ га је, преко тикве која је Јони правила хладовину, па се од сунца осушила, што је пророка ражалостило, подсетио да је њему, Јони, жао обичне тикве, око које се није трудио и мучио, и питао га - како Њему, Творцу, да не буде жао тако многољудног града какав је Ниневија, у коме живе људи који не знају шта је десно, а шта је лево? Дакле, Господ много жали Своја разумна створења, и жели им покајање, и нуди им спасење. Само је питање да ли жаљени желе да се спасу.           

Благовремена упозорења на догађаје које припремају светски сатанисти, не смеју, понављамо, бити узрок паралишућег страха код православних хришћана, већ подстицај за појачавање подвига – покајања, поста и молитве. Тако се треба односити не само према вести која следи, већ и према свим другим сличним текстовима које објављујемо.  

Уредништво „Борбе за веру“

+ + +

 24. август 2015. године у Украјини може постати идентичан 11.септембру 2001. у САД

Читав свет као да је замро у мучном ишчекивању неизбежне и муњевито приближавајуће катастрофе светских размера. Већина људи већ схвата да долазе рат, глад и катаклизма. Светска елита се ускомешала и спремна је у сваком тренутку да се повуче из својих домова и спусти у раније припремљене јазбине и склоништа са пет звездица.

Почев од 1. августа 2015. године, у водећим западним медијима покренута је масовна дезинформациона кампања како се у ДНР, уз помоћ руских научника, прави нуклеарна „прљава“ бомба. Ову узнемирујућу сензационалистичку дезинформацију објавили су лондонски лист Times и амерички недељник Newsweek. Други западни медији кампањски су ширили ову резонантну дезинформацију широм планете.

Новом светском поретку – слугама антихриста потребно је хитно отпочињање Трећег светског рата. То би омогућило овим ђавопоклоницима да реше све задатке на преобликовању света, успоставе Нови светски поредак, изврше депопулацију планете, гурну народе у хаос, глад итд.  У коначном исходу, циљ им је да приведу свет на поклоњење једном светском владару, лажном месији – антихристу.

Шта то планира и припрема светска влада и на шта она рачуна?

Последњих недеља догађа се убрзана ескалација војне напетости на истоку Украјине, за шта западни медији окривљују Русију и Путина. Украјинска армија се тренутно налази у пуној борбеној готовости и спремна је за отпочињање масовне и широке офанзиве.

Почетком августа у водећим светским медијима отпочета је велика кампања ширења лажи о тобожњем учешћу Русије (њених научника) у изради „прљаве“ атомске бомбе у ДНР.

На Дан независности (који је веома поштован у САД) – главни празник „многострадалне“ проевропске Украјине, наводно нападнуте и окупиране од стране Русије, док у престоници и другим градовима земље теку страшни и нехумани акти агресије од стране Русије – догађа се нуклеарни напад (!), којим су последњих деценија плашили људе на Западу.

Истовремено, „голуби мира“ („Ројтерс“): Порошенко, Оланд и Меркелова у Берлину, на иницијативу крвавог Петра, решавају питање како успоставити мир у Украјини и зауставити агресију Путина-Русије. Осим тога, они су забринути за заштиту права становника Донбаса и одржавање тамошњих избора. Путин, који је раније учествовао у преговорима „нормандијске четворке“, овог пута одсуствује. Испоставило се да је Путин у другом „рову“, и западни медији ово посебно наглашавају.

И то је то. Финита ла комедија! Цео свет је у шоку. Европљани и Американци су у „памперсима“. Хоћеш-нећеш - ратујеш са Русијом, јер она, као што су и упозоравали антихристови лажљиви медији, жели да уништи и окупира целу Европу...

Порошенко ће, сасвим сигурно, бити одмах уклоњен, тако што ће бити оптужен за попуштање руској агресији, те ће бити инсталиран већ присутни фашистички режим. Запад ће сада имати право да достави Украјини смртоносно оружје и, на крају, бити „принуђен“ да снагама НАТО пружи војну помоћ у рату против Русије.

24. август 2015. године – то је датум могуће провокације сличне оној од 11. септембра 2001. године. Зашто он нема никакве везе с талмудско-кабалистичким символизмом? 11.09.2011. године све се јасно и недвосмислено уклапало у њихову схему (као и терористички акт у Лондону 2005. године итд.). Торористички напад с рушењем Кула близнакиња морао се догодити управо 11-тог септембра, а не 9-тог или 25-ог (символизам је тема за посебан разговор. Ако би се датуми бирали по симболици, онда би критични дани били од 8-13. септембра 2015. године).

Јасно је да 24.08.15. године није повезан са символизмом талмудиста-кабалиста, већ са местом извођења провокације, срачунате да изазове слом светског поретка. 24. август – то је Дан независности Украјине, који, како су првобитно и претпостављали независни експерти, треба да буде Бикфордов фитиљ за детонацију Трећег светског рата.

Осим тога, мора се узети у обзир да је за сатанисте-хабадовце 2015.година – 5775. година, која, по њиховом предању, треба да буде година доласка Месије-антихриста (сајт www.moshiach.ru 5775 – година ослобођења“). Иначе, крај 5775. године биће 14. септембра  2015. године).

Ако руске власти имају информацију о горе реченом, онда би било мудро са њихове стране да ту информацију пласирају преко руских СМИ. То ће бар, у извесној мери, у случају изазивања такве провокације од стране западних сатаниста, збацити оптужбе са Русије. Такође, сасвим је могуће, да ће благовремено откривање у јавности планова светске закуклисе, одвратити исту од спровођења планиране провокације.

По материјалу са "Одигитрија"

 

Из области конспирологије...

Уочи терористичког акта од 11. септембра 2001. године, у марту 1999. године, у Холивуду (студио Warner Bros) је произведен култни научно-фантастични блокбастер „Матрикс“. Главни јунак Нео је прототип спаситеља човечанства.   У том светском „ремекделу“ приказан је Неов пасош, на ком је, као датум истека његовог важења, стајао 11. септембар 2001. године.

Случајност? Засигурно не. Слуге антихриста, ђавопоклоници, талмудисти и кабалисти, којима припадају и челници филмске индустрије, не раде ништа реда ради. 11. септембра 2001. године заиста је завршена цела епоха човечанства и отпочела припремна фаза ка пуном преустројству света у антихристово царство.

Прошле године је настало још једно слично „ремекдело“ светске кинематографије. Филм 2014. године под називом „Луси“ (уосталом, сатанисти често Луцифера зову именом Луси). Овог пута спаситељка човечанства, која на крају постаје богиња, је Луси. У филму, приликом показивања њеног пасоша, као датум престанка његовог важења, наведен је 24. август 2015. године.

 
Последњи пут ажурирано ( субота, 22 август 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.