header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow АПОКАЛИПСА arrow В.П. Филимонов: "Осећа се приближавање и дисање антихриста ... после ових картица стављаће жиг!"
В.П. Филимонов: "Осећа се приближавање и дисање антихриста ... после ових картица стављаће жиг!" Штампај Е-пошта
понедељак, 18 јун 2018
         Поштовани читаоци, доносимо вам превод разговора са чувеним сверуским старцем, Кирилом (Павловим) из Тројице-Сергијеве Лавре, на тему чиповања људи и наношења жига антихриста. Разговор је вођен пре двадесет година а сада је пронађен и поново објављен...

"Постоје у држави православни људи који заузимају важна места, и изгледа као да се држава мења на боље, али ко уводи те бројеве? Знамо да наше власти нису потпуно слободне, да много диктира Светска влада. Такви људи који заузимају високе позиције, генерали и други, ако су истински православни хришћани, такође морају бити спремни да страдају за Христа. Једном ће такво време свакако доћи." Још једном је баћушка поновио: "Данас - број, сутра - картица, прексутра - жиг. Због тога морамо да се боримо да се донесу закони који омогућавају православним људима да не узимају бројеве, тако да би чак и они који су их сада прихватили имали могућност да их званично откажу."...

Електронски концентрациони логор

Радио "Радоњеж" је објавио један од најређих архивских аудио записа беседа архимандрита Кирила (Павлова) ...

На годишњицу одласка из земног живота руског старца оца Кирила у етру православног радија "Радоњеж" зазвучао је изванредан програм у којем смо чули живи глас истине о увођењу савременог система бројчане идентификације личности.

Све-руски свештеник - Архимандрит Кирил (Павлов) био је истински светилник вере и побожности, изабрани сасуд милости Божије. Он је духовно крепио све оне који су му се обраћали. Налазећи се у земном телу, био је грађанин Неба. Отац Кирил је носио светлост истине, коју, нажалост, нису могли сви да усвоје. Његов духовни поглед се простирао изнад видљивих ствари.

Врло је тужно што упутства и упозорења архимандрита Кирила, која се тичу последњих времена, неки нису чули, а неки су их и одбацили.

Цела проповед оца Кирила буквално је прожета болом и великом љубави према савременом човеку. Водитељ програма, Николај Владимирович Буљчук, сасвим исправно је повезао речи старца са интервјуом Његове Светости Патријарха Кирила на првом каналу телевизије на Божић, 2018. године.

Отац Кирил упозорио је на то на шта су упозоравали велики подвижници нашег времена - светило васељенског Православља - преподобни Пајсије Светогорац и румунски горостас Духа - архимандрит Јустин (Пирву).

Несумњиво, данас је време да чујемо речи нашег драгог руског старца, када је систем о коме је он говорио скоро двадесет година уназад, добио очигледне контуре. Слушајте, драги у Господу, сународници, речи човека истински светог живота:

"Време је сада компликовано и опасно. Морамо остати будни и трезни. Непријатељ је суптилан, лукав, приближава се ... Осећа се приближавање и дисање антихриста, нема шта да се крије, да. Овде не треба паничити ни у ком случају...

Сада управо долазе сигнали који нас побуђују да будемо ближи Богу. Ближи Богу - и ближи један другом. Трудите се да немар свој већ оставите, да се озбиљније односите према питању свог спасења и свог исправљања, искушења... А да бисте, коначно, победили, обуците се у свеоружје Божије, да бисте све те сплетке савладали, одржали се и победили их. Због тога сада као никада треба се обучемо у оклоп вере и љубави хришћанске, у кацигу наде спасења ...

Морате знати, како Апостол каже, да нас је Господ одредио не за гнев, него да примимо спасење у Христу Исусу, који је умро за нас... Апостол пише Солуњанима: "О временима и роковима не треба да вам пишем, браћо, јер ви сами поуздано знате да ће долазак Христов бити као лопова у ноћи. Јер када буду говорили "мир и сигурност", онда ће их неочекивано стићи њихова пропаст, слично као што порођајна мука задеси утробу, и не може се избећи.

Али ви, браћо, нисте у мраку, да би вас дан открио као лопова. Јер ви сте синови дана и светлости, а не синови таме. Стога, ми нећемо спавати, како спавају други, већ ћемо бити трезни и будни. Јер спавајући спавају ноћу и пијани се напијају ноћу. Ми, будући синови дана, будимо трезни, обучени у оклоп вере и љубави, у панцир наде спасења."

Због тога је неопходно бити трезвен.

А најважније је – љубав треба чувати. Не треба нам никакво непријатељство, никакве поделе. Непријатељ је дао ту идеју. Љубав треба чувати. Не треба дозволити непријатељу да учини никакве поделе. Сећате се како су се у време револуције у нашој цркви појавили обновитељи... Усред цркве изашли епископи-обновитељи... А то је на руку њима... Непријатељ се плаши мира. Непријатељство је његово најпоузданије средство.

Зато вам желим да наше братство буде једнодушно. Снисходите један другом, праштајте један другоме. И само као што је апостол Павле рекао: "Вољени и изабрани од Бога, свети, оденути у милосрђе, у благост, у смиреноумље, у кротост, дуготрпљење, снисходећи један другом и праштајући узајамно увреде, жалбе. Посебно се обуците у љубав, која је укупност савршенства. Мир Божији да влада, господари у свим срцима. Позвани смо у једном телу и будите дружељубиви"...

Наравно, сви ти злосутни сигнали... Ја, наравно, знам како други расуђују. Лично сам убеђен да је то почетк лошег дела, не желим никога да осудим, али видим, хришћанима предстоје, приближавају се искушења ..."

Од 8:34 слушајте пажљиво:

"То није добра ствар. Ја мислим овако: прва фаза – бројеви (ЈМБГ – прим.прев.), потом ће бити електронска картица (лична карта са чипом – прим.прев.). Сада је некако лакше, онда ће бити теже испетљати се, а онда ће након ових картица већ бити жиг! И то је све!... Када дође до одрицања од жига, тамо ће већ бити јавне смрти, да... Или издајте Христа, поклоните се антихристу, или обрнуто - смрт за Христа. Ја то тако разумем.

Затим, у односу на ево те бројеве (ЈМБГ) - то је безбожна ствар. Пре свега, имена човеку дао је сам Бог... Сам Господ је дао имена - Адам и Ева... И тако је у наставку ова заповест поштована, чувана, давана су имена... Хришћани такође дају име, да. И приликом крштења, како је апостол Павле рекао, Анђео чувар га поверава, да. А Црква даје (новокрштеноме, прим. прев.) име свеца.

И онда се испоставља да је ово смешно: ми се одричемо свог имена, и присвајамо некакав број. Дакле, да тако треба, Господ не би дао име Адам, а некакав тамо „255“ Адаму би рекао... Али он му је дао име... А ово је од ђавола, то јест, почињу да уводе "нови поредак", "нови век" . Видите, имена искључују, и сви ће бити под бројем.

Сада тако дискретно манипулишу умом, заиста, тако постепено, постепено свест просто мењају... Ђаво се бори са Богом. Богоборци ... богоборци ... Они то већ називају "новим веком"... Нова епоха, нови живот, нови закони... Овај век ће бити век тоталитаризма.

Не бој се, мало стадо, Бог је са нама!

Мислим да у братској једнодушности и са вером, да, са правом вером у Христа Господа Бога и са узајамном љубављу, ако и наиђе некакво искушење, у таквом случају лако га је превазићи. Од срца вам још једном захваљујем и желим да таква љубав буде међу нама ... "- закључује отац Кирил.

Сам живот је потврдио речи великог старца. Може неком да буде тешко да прими ово, али се ради о вечном учешћу човека, о спасењу његове бесмртне душе. Зар о томе нису говорили преподобни Пајсије и архимандрит Јустин? Не говоре ли о томе данас најбољи из Грчке Цркве? Управо о томе!

Бројчана, дигитална, идентификација личности је главни инструмент конструкције богоборачког "Новог светског поретка" - царства антихриста, у којем ће бити уништене суверене државе, а човек ће бити сличан роби - постаће "биообјекат".

Универзална мапа „москвича“ која се сада прави и јединствена мапа „петербуржца“ – то је последња фаза пред стављање жига - цртежа директно на људско тело.

У другом разговору са дописником „Руског Васкрсења“, отац Кирил је објаснио: "Постоје у држави православни људи који заузимају важна места, и изгледа као да се држава мења на боље, али ко уводи те бројеве? Знамо да наше власти нису потпуно слободне, да много диктира Светска влада. Такви људи који заузимају високе позиције, генерали и други, ако су истински православни хришћани, такође морају бити спремни да страдају за Христа. Једном ће такво време свакако доћи." Још једном је баћушка поновио: "Данас - број, сутра - картица, прексутра - жиг. Због тога морамо да се боримо да се донесу закони који омогућавају православним људима да не узимају бројеве, тако да би чак и они који су их сада прихватили имали могућност да их званично откажу."

О томе Руска Православна Црква данас говори из свег гласа.

 

Валериј Павлович Филимонов, руски православни писац

Извор: http://ruskline.ru/news_rl/2018/03/05/

Са руског: Радмила Благојевић, Православна  породица, април 2018.

Преузето са: „Православна породица“

Последњи пут ажурирано ( уторак, 19 јун 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Кад се бориш за веру своју, љуби веру своју свим срцем својим, јер ти је она дарована од Онога који тебе љуби. Вера је дар љубави, та твоја вера, Права Вера Православна, Србине брате!"

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.