header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow МИСИОНАР arrow Шта се крије иза УНИЦЕФ-а: Брига за децу или промоција окултизма и настраности?
Шта се крије иза УНИЦЕФ-а: Брига за децу или промоција окултизма и настраности? Штампај Е-пошта
субота, 28 септембар 2019

 THE VIGILANT CITIZEN

УНИЦЕФ-ОВ БИЗАРНИ МАСКЕНБАЛ 2018.

       УНИЦЕФ је Међународни дечији фонд за ванредне ситуације Уједињених Нација (United Nations International Children’s Emergency Fund). Његова мисија је „обратити се потребама деце и жена у земљама у развоју“. Очигледно, да је још једна мисија одржавати језиве маскембале на којима присуствују славне личности обучене у сатанистичке костиме. Ово је поглед на језиву симболику која окружује УНИЦЕФ-ов годишњи маскенбал којем су присуствовали имућни, славни људи и чланови високог друштва...

   

УНИЦЕФ је 25. октобра одржао свој годишњи Маскенбал у ресторану “Клифтонова Република“ у Лос Анђелесу и било је уврнуто. Док је промовисани циљ догађаја да се прикупи новац за децу, поглед на симболику која окружује забаву наговештава други циљ: Прославити изопачену културу окултне елите. Доиста, догађају су присуствовале славне личности и чланови вишег друштва забављајући се у окружењу инспирисаном од стране „Широм затворених очију“ (Eyes Wide Shut), филма о сексуалним магијским оргијама у елитним тајним друштвима... како би се помогло деци.

Маскенбал УНИЦЕФ-а представља филантропски догађај потписан од стране УНИЦЕФ-ове Нове Генерације. Гости под маскама, обучени у своје најлепше свечано рухо, плешу целу ноћ у прослави и подршци УНИЦЕФ-овог рада који спасава животе. Преко 800 светских лидерa у успону, иноватора, познатих личности и филантропа присуствује УНИЦЕФ-овом маскенбалу сваке године.

Маскенбал

Као и код већине отмених холивудских догађаја, УНИЦЕФ-овом балу претходио је догађај на црвеном тепиху где су славни гости парадирали у својим Лубутан високим потпетицама, Версаће хаљинама и ... сатанским маскама. Све за гладну децу, наравно.

Модни дизајнер Огаст Гети (August Getty) дошао је на забаву изгледајући као сатанистички суперхерој ког сам назвао Гоутмен – човек-коза (прим. прев.). Речи „деца на првом месту“ које стоје иза њега су прилично забрињавајуће.

Гети је такође присуствовао прошлогодишњем балу. Хајде да видимо да ли је његова маска била мање сатанска.

Гети позира с организатором догађаја на Уницеф-овом Маскенбалу 2017 године. Стварно жели да хода унаоколо изгледајући као ђаво на овој забави.

Лидија Херст (Lydia Hearst) је носила хаљину која приказује јасан и истакнут обрнути крст - главни симбол повезан са сатанизмом.

И не, ово није „случајност“.

Лидија Херст је праунука медијског тајкуна Вилијама Рендолфа Херста - једног од најмоћнијих и најутицајнијих људи 20-ог века. Био је истакнути припадник окултне елите. Ево неких цитата о њему:

"Вилијам Рендолф Херст Млађи, био је масон 33-ег степена и веома моћан човек у свету медија."- Б. Хулдах, Датотеке ЏФК (Џон Фицџералд Кенеди)

„Илуминат Вилијам Рендолф Херст пружио је Антону ЛаВеју (Anton LaVey) велику помоћ. Његова издавачка кућа Ејвон Паблишинг (Avon Publishing) објавила је његову Сатанску Библију 1969. године (први пут је издата у децембру '69). Од тада је наводно прошла кроз преко 30 штампања. ЛаВејева следећа књига „Сатанистички ритуали“ је такође објављена од стране Херст Ејвона 1972 године. Она говори о снази коју крвно жртвовање даје мађионичару. Херстови списи су му такође дали публицитет.“

- Фриц Спрингмајер, формула илумината за стварање роба контролисаног ума

Узимајући у обзир ове чињенице, обрнути крст почиње да има смисла.

Да ли сте спремни да упознате остале госте?

Рене Олстед донела је венецијанску маску представљену у филму „Широм затворених очију“ Стенлија Кјубрика.

Кадар из филма „Широм затворених очију“ (за више информација прочитајте мој чланак Скривене поруке из „Широм затворених очију“).

Плесни подијум је заправо био ритуални масонски шаблон са шаром у виду шаховнице.

Позивнице за догађај имају дуалистички образац под свевидећим оком.

Кратак видео снимак који промовише прошлогодишњи бал је помало изазивао трзавице. Започиње сликама деце из земаља у развоју. Онда, почиње да свира плесна музика док гледамо богате чланове високог друштва како пију и плешу обучени као демони.

Бизарно поређење

 

Фото-штанд на прошлогодишњем дешавању.

Језива веб страница

Поглед на званичну веб страницу догађаја јасно даје до знања: Догађај је 100% инспирисан окултном елитом и њеним ритуалима. Веб страница вас поздравља овом сликом.

Језиве очи које трепћу – једнооки знак

На „табу“ на веб страници који се односи на одећу, је заправо страница Пинтерест-а на којој су слике које би требало да инспиришу учеснике забава („таб“ је једно од неколико малих, означених подручја на којима се може кликнути на врху прозора које вам омогућавају да прелазите између засебних докумената или веб страница. - прим. прев. ). Овогодишња тема била је „Постмодерни надреализам“. Међутим, гледајући одабране слике, овде се очигледно догађа специфичнија тема: окултна елита. Озбиљно личи на мега-издање Симболичних слика месеца.

Слика екрана са УНИЦЕФ-ове странице Пинтерест. Симболика Монарх контроле ума свуда унаоколo

Монарх (лептир Монарх) програмирање је метода контроле ума коју користе бројне организације у скривене сврхе. То је наставак пројекта МК-УЛТРА, програма контроле ума који је развила ЦИА и који је тестиран на војсци и цивилима. Методе су запањујуће садистичке (његова целокупна сврха је да трауматизује жртву), а очекивани резултати су застрашујући: Стварање роба чији је ум под контролом, који се може покренути у било које време да изврши било коју радњу коју захтева руковатељ. Док мас-медији игноришу ово питање, преко 2 милиона Американаца је прошло кроз страхоте овог програма. (прим. прев.) (http://xn--80aaaahbp6awwhfaeihkk0i.xn--)

Још бизарније, УНИЦЕФ-ова страница на Пинтересту садржи неколико слика са маскенбала из 1972. године чији је домаћин била Хелена Де Ротшилд. Пре неколико година, објавио сам чланак баш о том догађају, објашњавајући како је то био „нацрт“ данашњег симболизма окултне елитне.

Страница на Пинтересту коју је створио УНИЦЕФ садржи више слика Ротшилдовог маскембала, укључујући и ову на којој Хелена де Ротшилд носи огромне рогове.

Као и на „модерним“ окултним елитним журкама, Ротшилдов бал је помешао „надреализам“ са суптилним сатанизмом и алузијама на канибализам.

На забави је на столу за вечеру био представљен лажни леш

Такође, пуно раскомаданих беба. Да ли организација попут УНИЦЕФ-а треба да буде инспирисана таквим догађајем?

Друга ставка на менију може се превести у „збрку укусних кадавера“. Постоји нека веза измеђуелите и канибализма.

Ево и других слика које су представљене на УНИЦЕФ-овој Пинтерест страници.

Тилда Свинтон на језивој фотографији. Као што је објашњено у овом издању СПОТМ-а, цело снимање је било препуно МК сликама.

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra

СПОТМ (SPOTM - South Pole Of The Moon односно Јужни Пол Месеца) је одбор за сарадњу и форум који је створио Ден Браун (влогер односно видео блогер, а не аутор) где људи учествују и разговарају или покрећу расправу о готово свему. (прим. прев.)

Ова креација Александра Мек Квина (омиљени окултни дизајнер од стране елите) 100% се односи на Монарх-ову контролу ума.

У овом издању СПОТМ-а објаснио сам како се ова модна ревија, која се одвијала у лажној операционој соби, односи на МК симболику (https://themonarchfiles.wordpress.com/tag/symbolism/ )

Страница на Уницефовом Пинтересту такође је садржала овај Гучијев оглас који је снажно инспирисан окултним симболом познатим као Рука мистерија.

Бизарна слика Џона Подесте који носи Руку мистерија

Укратко, УНИЦЕФ-ова страница у основи каже: „Ми се у потпуности држимо искривљене културе окултне елите“. Неки би могли да кажу: „Све је то у реду, све док је то за децу“. Да ли је УНИЦЕФ заиста за децу?

УНИЦЕФОВ ПЛАН

Иако је првобитни циљ УНИЦЕФ-а био пружање привремене хитне помоћи деци жртвама Другог светског рата, он је постао стални део система Уједињених нација неколико година касније. Од тада, његова мисија се постепено мењала од спасавања деце од смрти до „залагања за њихова права“.

Критичари УНИЦЕФ-а тврде да су агенција и Белами (Карол Белами, извршни директор УНИЦЕФ-а од 1995. до 2005. године) допринели кризи фокусирајући се на политичке узроке и усмеравајући УНИЦЕФ од „основног посла“ обезбеђења опстанка деце.

Ричард Хортон, уредник престижног медицинског часописа Лансет, објавио је жестоку уводницу која Беламиин смер назива "срамотним".

Беламин "приступ заснован на правима" (који се фокусира на дечја „права", за разлику од њиховог једноставног физичког опстанка), рекао је Хортон, је такође био погубан за децу, на процењених 10 милиона којих умре од узрока који се могу спречити пре пете године старости.

УНИЦЕФ-ова примена визије „дечја права“ такође је подложна критикама. Заиста, УНИЦЕФ-ов средњорочни стратешки план више је нацрт за социјални инжењеринг, уз радикалне феминистичке линије. У плану се износи: "УНИЦЕФ ће се залагати за законске реформе и усвајање политика и програма који ће подићи статус девојака и жена и у породици и у друштву."- Венди МекЕлрој, УНИЦЕФ-ов фокус на „права“ је сасвим погрешан

Док се организација „маскира“ у маску добротворне организације, њено право лице је откривено кроз безброј контроверзи које укључују превару, корупцију и децу.

УНИЦЕФ је често критикован због спречавања да милионе сирочади усвоје породице у западном свету. Друге групе наводе да се УНИЦЕФ претворио у „партнера за дистрибуцију контрацепције, који врши абортус и обезбеђује стерилизацију за неке од најпознатијих светских организација за „планирање породице“ “.

У 2014. години Кенијско удружење католичких лекара оптужило је УНИЦЕФ за спровођење „тајне вежбе масовне стерилизације“ када је у вакцини против тетануса пронађено средство против плодности којe је примило 2,3 милиона девојчица и жена.

У фебруару 2018 године УНИЦЕФ је признао да није штитио децу која су сексуално злостављана од стране самог особља Уједињених нација.

УН-ова агенција за децу признала је недостатке у својој хуманитарној подршци деци која наводе да су силована и сексуално злостављана од стране француских миротвораца у Централноафричкој Републици.

Изјава Уницефа Холандије прво је јавно признање недавног неуспеха агенције да пружи подршку неким жртвама наводних злостављања од стране мировних снага међу афричком нацијом. То се догађа док се сектор за помоћ и УН суочавају са све већим надзором због својих пропуста у руковођењу унутрашњих поступака у вези сексуалних злостављања од стране свог сопственог особља.

Уницеф је добио задатак да надгледа подршку за децу која су рекла да су их мировне снаге злостављале.

- Гардијан, Уницеф признаје пропусте са децом жртвама наводног сексуалног злостављања од стране мировних снага

У марту 2018. године, УНИЦЕФ је потписао „Међународне техничке смернице о сексуалном образовању“ које позивају децу на то да могу да „опишу реакције мушкараца и жена на сексуалну стимулацију“ и „сумирају кључне елементе сексуалног задовољства.“ Неке групе су оптужиле УНИЦЕФ за „сексуализацију деце“.

 

Документ такође промовише идеју да „родни идентитет“ неке особе можда не одговара њиховом биолошком полу. УНИЦЕФ жели да се ово објасни деци у вртићу, тврдећи да они треба да „размишљају о томе како се осећају у погледу свог биолошког пола“. Да ли то заиста треба да буде приоритет?

У закључку

Овај чланак је прешао од славних личности са Б листе које парадирају у ђаволским роговима и преокренутим крстовима до друштвеног инжењеринга у земљама у развоју. Веза између ова два одвојена света је јасна: окултна елита. Док се, под обличјем милосрђа, у најсиромашнијим земљама света спроводи врло специфичан план, иста организација одржава забаве инспирисане Ротшилдовим псеудо-сатанским баловима.

Све што треба да учините је да повежете тачке да бисте схватили ко се заиста крије иза тих маски.

Објављено 30. октобра 2018 од стране Виџилант Ситизена унутар УНИЦЕФ-овог Бизарног Маскенбала 2018

Vigilant Citizen – веб страница која је посвећена откривању скривене „симболике“ у популарним медијима, која обично укључује илуминате (прим. прев.)

https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/inside-unicefs-bizarre-2018-masquerade-ball/

 

Превод: Јелена Стојановић, Православна породица, септембар 2019.

Последњи пут ажурирано ( недеља, 29 септембар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

"Борба за веру" на "Рутјубу":

 
На канал ући кликом на слику или овде:
 + + +
 
"...О свим тим противприродним гресима, тим изопаченостима, старац Јефрем Аризонски саветовао је да исповедник супружнике о томе на исповести пита директно, јер их многи не сматрају изопаченошћу, па их зато и не исповедају. Они мисле да су таква огавна дела нормална, као што су такозвани орални секс и хомосексуални односи (извините што морам да кажем наглас). Све ово је апсолутно недопустиво, то је девијација."

Архимандрит Сава Светогорац

 
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.