header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow АПОКАЛИПСА arrow Ексклузивно: Антихрист је у Израелу... Најавио је велики рат?
Ексклузивно: Антихрист је у Израелу... Најавио је велики рат? Штампај Е-пошта
петак, 30 октобар 2020

 За цењене посетиоце „Борбе за веру“ ексклузивно доносимо прилог под насловом „Изабрани рабини у октобру се састали са Машијахом (за православне Антихрист) и он је поручио да ће ускоро рат“. Но, пре самог текста, као пригодне, даћемо  изводе из увода за исти текст уредништва сајта „Москва Трећи Рим“, који је, иначе, у непосредном контакту са светогорским старцем оцем Рафилом Берестовим.

 + + +

Зашто ми пратимо и анализирамо религиозне догађаје који се дешавају у јеврејском народу и оно што они изјављују? Управо из разлога што данас сав новац света и, фактички, сва власт припада њима и њиховим послушницима – лакејима шамбез гојима.

Заправо, за нас (православне) нема суштинског значаја нити је важно од кога и каква пророчанства и виђења долазе, али оно што је важно је да они имају могућност да их сопственим силама остваре. Ако они говоре о приближавању глобалног рата, онда добро знамо да имају могућност да га запале, јер владе водећих и најјачих земаља света су под њиховом контролом и надзором.

Терористички напад коронабесија, који је починила светска антихристова влада, савршено је потврдио ову нашу дугогодишњу тврдњу, јер су готово све земље света увеле исте преступничке антиковидне мере, затварајући своје народе у карантин и лишавајући их свих права и слобода.

Ковид је Антихристов успешан тест спремности света да га прихвати. Али за успех овог апокалиптичког догађаја, он и његов отац, ђаво, морају да доведу народе до крајњег степена страха, очајања и панике. Управо због тога се планира Трећи светски рат, глад итд. све што је назначено у Откривењу.

Драга браћо и сестре! Ни у ком случају не бисмо смели клонути духом и очајавати, јер све на свету се дешава или вољом Божијом, или Његовим допуштењем. И ви и ми видимо да је човечанство одрекло Бога и предало власт над собом ђаволу, упадајући у све замисливе и незамисливе безбожне страсти и грехе. И зато долазе страшна и тешка времена која нису била од стварања света.

Али, Господ никада неће оставити своју верну децу на поругу и уништење од стране непријатеља рода људског. Господ је увек са нама! Покајмо се и молимо се Богу, као никада пре, у овим последњим данима историје човечанства...

+ + +

 Изабрани рабини се сусрели са својим месијом, и он их је упозорио да ускоро долази рат

У фебруару 2020. године, у интервјуу за Радио 2000, познати израелски рабин Јаков Цисхолц (Yaakov Zissholtz) дао је сензационалну изјаву, према којој је Месија (Машијах) већ у Израелу, али ће се открити тек након празника Рош Хашана (реч је о јеврејској Новој години, празнованој 18. септембра – нап. „Борба за веру“). Отприлике у исто време почиње рат између Гога и Магога (сетимо се да је крајем септембра почео рат Јерменије и Азербејџана!!! – нап. „Борба за веру“). Подробније о томе говорили смо у материјалу „Машијах је већ у Израелу, али са њим су у контакту само изабрани“.

У марту 2020. године из Израела је стигла још једна порука према којој је рабин Канијевски затражио од свог народа да му припреми свечану белу одећу, глиму.

http://borbazaveru.info/content/view/12674/1/

Рабин Хаим Канијевски важи за једног од два или три најважнија рабина у Израелу, сви га веома слушају и пазе на сваки његов корак. Стога, када се сазналода Канијевски припрема церемонијалну одежду, сви су одмах помислили да је намењена за сусрет Машијаха.

Рабин Канијевски

Зашто је најугледнији јеврејски рабин забранио „својима“ да се тестирају на корона вирус:

http://borbazaveru.info/content/view/13369/33/

 _______________________

Потом је у свету наступио „карантин“, пад индекса, немири у Америци, конфронтација Индије и Кине у Ладаху, војни маневри свих и свакога, вакцине, рат у Карабаху, размена „љубазности“ између Турске и Француске. Генерално, у позадини свега овога, људи су некако заборавили на предвиђање и зато су пропустили вест да је COVID-19 пронађен код рабина Канијевског. Било је то почетком октобра.

А већ средином октобра, рабин Јаков Цисгољц поново се појавио на „Радио 2000“ и објавио да се Хаим Канијевски „већ налази у директном контакту с Машијахом“. Но, да ли је то био директан сусрет  или је контакт био на неку други начин, на пример, телепатски - господин Цисгољц није објаснио. Али рекао је да су му и раби Канијевски и такозвани „скривени праведници“ (цадиди) наложили да обавести Јевреје о скором појављивању Машијаха и да јавности пренесе следеће:

… Процес искупљења ускоро започиње и догађаји ће се одвијати брзим темпом. Веома је важно да људи остану смирени и уравнотежени како би у право време поступили на прави начин. Нисте чули за Гога и Магога? То ће се догодити врло брзо. Ситуација је сада експлозивнија него што бисте могли замислити. Свако треба да зна да ли је у процесу искупљења или ће остати по страни ... ”.

 И онда се 29. октобра 2020. године на телевизији појавио још један познати рабин - господин Зев Порат, који је дао посебан интервју за SkyWatch TV. У њему је препричао поруку да ће се рат између Гога и Магога развијати из дана у дан, да ће се догађаји развијати врло брзо итд. Али истовремено је појаснио да се рабин Канијевски лично састао са Машијахом након што му је дијагностикован COVID-19. Односно, састанак се догодио негде после 4. октобра и све што је горе означено плавом бојом је, по свему судећи, управо оно што је Машијах тражио од цадика и Канијевског да кажу Јеврејима.

Ако порука господина Зева Пората није само некаква стилска фигура, онда се чини да је Машијах-Антихрист већ у Израелу и почиње да преноси поруке људима преко неког од рабина. Можда је чак почео да показује људима извесна чудеса. Ето, он се спокојно састао са 92-годишњим рабином, коме су лекари утврдили корону и, упркос старости у којој су људи веома осетљиви на вирус, господин Канијевски је доброг здравља и, као посредник између народа и машијаха, шаље поруке људима.

И прва порука, очигледно, говори о томе да ће рат Гога и Магога развијати из дана у дан, након чега ће се или уочи чега ће се много тога догодити. То јест, започиње реализација свега што је било предсказано у Откривењу, а ми ћемо наставити да пратимо догађаје.“

 

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

По материјалу са: https://thebigtheone.com

Последњи пут ажурирано ( субота, 31 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 4 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.