header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Игор Друз: Језуити у служби корпорација
Игор Друз: Језуити у служби корпорација Штампај Е-пошта
понедељак, 22 фебруар 2021

 Пред нашим очима одвија се стварање једне светске религије у Њу Ејџ стилу

        У Ватикану је одржана папина акција, наизглед у добротворне сврхе. Читав свој живот овај човек добре душе занимао се веома свестраном добротворном делатношћу: на пример, благосиљао је „мајдане“ широм света - од Украјине до Венецуеле, рекламирао пастви чудесна својства лишћа коке, подржавао државну легализацију содомитских зеједница... А сада ће људе вакцинисати бесплатно.

Притом, одлучио је да добротворне ињекције дистрибуира не било где, већ у огромној скупштинској конференцијској сали названој по Павлу VI, која на нешто подсећа... Генерално, где се врши вакцинација? Чему болнице и клинике? Банкет сала је најпогодније место, иако се због неких библијских алузија чини да оно што она убризгава у тело жртве, то није лек...

Када погледате фотографију ове змијолике дворане, сећате се библијске изреке: „Бежи од греха, као од лица змије; јер ако му се приближите, угришће те“.

У религиозној држави, у којој се све заснива на симболима, некако је тешко поверовати да је изглед сале случајан и да ће, простом случајношћу, у њој људима убризгавати непознато шта...

И тако, „у Ватикану је 25 римских бескућника добило прву дозу вакцине против COVID-19, рекао је портпарол Свете столице Матео Бруни. - Ватикан је наручио око 10 хиљада доза вакцине од немачког произвођача Biontech и и његовог америчког партнера Pfizer. Ова количина би требала бити довољна за запослене у Светој столици и осигуранике у Ватикану и пензионере. Вакцинација против коронавируса одвија се у ватиканској дворани Павла VI“.

Папа је чак објавио да се и сам вакцинисао, захтевајући да његова паства следи његов пример. Али нико није видео сам поступак убризгавања, није видео шта му је убризгано (ако је убризгано)...

Истовремено, из целог света стижу извештаји да горе поменуте вакцине компаније Pfizer могу имати врло негативан ефекат на људско здравље, укључујући и смрт. Тако, прес служба Норвешке агенције за лекове извештава да су најмање 23 особе које су претходно биле вакцинисане против COVID-19 умрле у Норвешкој. Немачки Институт Паул Ерих проверава смрт десет особа након вакцинације препаратом  против корона вируса Pfizer/BioNTech, према речима Бригите Келер-Станиславски, шефице његовог одељења за безбедност лекова и препарата.

А 13. јануара, у старачком дому у шпанском граду Латартера, свих 78 житеља након убода вакцинама Pfizer разболело се од корнавируса. Истовремено је умрло седам људи, пише La Vanguardia.

Судећи по свему, ово је само врх леденог брега, а таквих случајева је много више: службе за контролу повезане са фармацеутским корпорацијама не пријављују увек компликације након вакцине.

Ипак, језуитски папа не рекламира сам ову вакцину, већ је наредио и свим својим подређенима. Као да је римокатоличка конфесија постала рекламно одељење мултинационалних компанија. Међутим, можда је то и постала, судећи по изјавама њених вођа. Тако је поглавар украјинских унијата Свјатослав Шевчук, који је био веома близак папи, рекао да „нема потребе да се бојите вакцинације“.

 „Данас су се сви светски лидери - Свети отац, патријарх Вартоломеј... унисоно изразили да треба да се треба вакцинисати. Јер је ово један од могућих начина за спречавање ове болести “, објаснио је Шевчук.

Он је високо оценио изјаву папе Фрање "у вези са етичношћу употребе одређених вакцина против Covid-19", коју је недавно објавила Конгрегација за доктрину вере.

 У документу се каже да је не само могуће вакцинисати се, већ је то такође и морални императив. Као хришћани, морамо бити забринути за опште добро. Пре свега, морамо бити хришћани, а затим се разне псеудо-научне теорије морају ставити у други план. Морамо водити рачуна о животу и здрављу себе и својих ближњих “.

Не без разлога, Шевчук се позива и на млађег партнера Ватикана, истанбулског патријарха Вартоломеја, који није ништа мање тесно везан за америчку владу од папе. А у погледу „човекољубља“, Вартоломеј је сасвим једнак са језуитима и подједнако је истакнут у подстицању многих немира као и језуита Фрања. На пример, његовим „благословом“ започели су погроми храмова канонске Украјинске православне цркве, пошто је дао незаконит томос расколу „ПЦУ“ и усмерио га против православних.

Односно, такви глобалисти из религије, којима савест, живот људи и владавина закона не значе ништа, одједном су се оштро забринули за здравље пастве и почели оштро свима наметати одређене вакцине. На ову листу рекламера фармацеутских компанија, може се додати још много верских лидера. И то су увек они од њих који су највише повезани са либералним глобалистима

На пример, надбискуп кентерберијски Џастин Велби, поглавар англиканске светске заједнице, горљиво је започео промоцију вакцинације. Он је исти ултралиберал и глобалиста као и папа – језуита.

На пример, да би подржао покрет црначких расиста BLM, који финансирају мултинационалне корпорације, лажно је тврдио да је Христос наводно био црнац.

Међутим, у септембру 2014. године, Џастин Велби је у интервјуу за британски лист «The Independent»  признао да уопште сумња у постојање Бога. Џастин Велби је такође бранио писца Стивена Фраја, који је прозивао и проказивао Бога. Велби је осудио руску операцију у Сирији, која је заштитила локалне хришћане, а такође је строго упозорио школске наставнике његове вероисповести против „хомофобних, биофобних и трансфобичних етикета“. Објављена правила демагошки кажу да дете, с обзиром да је основна и средња школа период „креативног истраживања“, дете може носити „много огртача идентитета“. Могли бисте подједнако саветовати децу да „креативно истражују“, на пример, узбудљиви свет дрога или свет проституције...

 „На пример, дете може самостално да изабере туту, тијару принцезе и штикле и / или ватрогасни шлем и огртач суперхероја“, рекао је поглавар енглеске цркве и додао да треба „по сваку цену избегавати умањење достојанства било које особе стереотипу или проблему."... Дечју игру ватрогасаца намерно је манипулативно изједначио са играма одраслих содомита како би родитеље уверио у исправност таквих корака. Ако ову изјаву преведемо са језика идеолога педераста на људски језик, онда је „надбискуп“ Велби позвао на одбацивање „стереотипне“ хришћанске доктрине о породици и моралу, јер она омета „достојанство“ перверзњака.

Генерално, у овој „цркви“ отворени хомосексуалцима и женама одавно је дозвољено да имају „свештенички чин“ ове конфесије.

Такође надбискуп кентерберијски Џастин Велби и надбискуп јоркшки Џон Сентаму позвали су на „хришћанску интеграцију“ истополних заједница. Да, у његову „цркву“ су већ интегрисани: има пуно отворених содомита у чину.

Генерално, њега је немогуће назвати хришћанином: он је потпуно непринципијелна особа која послушно испуњава налог за кварење деце и одраслих, духовно их сакатећи и ломећи њихове судбе. И ова особа се одједном ужасно забринула за судбину људи и почела је да рекламира неиспитане вакцине у истом независно - манипулативном стилу, као што је раније промовисала хомосексуалност, понављајући готово дословно тезе пропаганде свог пријатеља папе – језуите.

 „Брзи развој вакцине одговор је на наше молитве и она ће одлучујуће допринети победи над овом страшном пандемијом“, рекао је пастир. - Исус Христос нас позива да волимо свог ближњег као себе саме. Идући да се вакцинишемо, ми испуњавамо ову заповест, јер показујемо љубав једни према другима, настојећи да спасимо наше суграђане од ове страшне болести. Свима у нашој земљи и свету желим да кажем: прихватите позив за вакцинацију и подстакните своје комшије и пријатеље да учине исто “.

Он је, попут папе Фрање, објавио да је себи дао ињекцију не износећи никакве опипљиве доказе, а такође је пружио храмове своје деноминације за масовну вакцинацију.

 

Али западне конфесије нису саме у оглашавању производа међународних фармацеутских корпорација. Духовни вођа Саудијске Арабије шеик Абдел Азиз ал - Шеик такође је објавио да је вакцинисан против коронавируса. Врховни муфтија је прилику за вакцинацију против Covid-19  назвао „благословом Свевишњег“ и позвао све муслимане да следе његов пример. Ревносно је подржао рекламну кампању коју је покренуо шеф његове државе.

Уосталом, престолонаследник Саудијске Арабије Мухамед ибн Салман, познат по својој либералној политици, први је објавио да је наводно примио америчку вакцину. Између осталог, први пут је дозволио да званично региструје кретање содомита у СА и почео да прогони противне имаме.

Абдел Азиз ал-Шеик познат је и по оригиналним, најблаже речено ставовима. На пример, у априлу 2012. године издао је фетву којом су девојкама старим десет година дозвољено да се удају, инсистирајући да су девојке спремне за брак до 10 или 12 година. Такође је, следећи политику либералног принца Ибн Салмана, врло упорно позивао на пријатељство са Израелом, осуђујући његове палестинске противнике, који инсистирају на окончању илегалне окупације палестинских земаља, које су УН осудиле. Због тога га је израелски министар комуникација Ајуб Кара позвао да остане у Израелу, што никада није дозвољено ниједном поглавару саудијских муслимана. Уопште, добронамерност Азиза ал Шеика, инкорпорираног у линију глобализације, такође изазива врло велике сумње ...

Примећујем да се сви горе наведени верски лидери међусобно познају и блиско сарађују не само по питању подршке непровереној вакцини Pfizer. Папа језуит је чак путовао у Саудијску Арабију под либералним принцом Ибн Салманом - први пут у историји папства! Штавише, у оквиру ове посете, Фрањо је потписао заједнички споразум са ауторитативним сунитским теологом, врховним имамом каирског исламског универзитета „Ал-Азхар“ Ахмадом ал-Тајибом. И како бива у таквим случајевима, екуменистички споразум био је окружен лепим речима о солидарности међу људима и општој заштити њихових права. У ствари, овај споразум је нешто попут „протокола о намерама“ о постепеном спајању религија под покровитељством Папе. До сада се за то постоји де факто координисана акција по многим важним питањима. Природно, имам Ахмад ал-Тајиб уопште не представља читав исламски свет, а огромне масе муслимана, као и римокатолика, противе се тако неприродним савезништвима. Али на врху је, како кажу, процес почео ...

 

Папа је још тесније повезан са поменутим поглаваром Англиканаца Џастином Велбијем, са којим се он не само заједнички моли, већ и воде кампању за „права избеглица“, „ЛГБТ права“ и „заштиту климе“, односно за утапање белих хришћана у бујицу вештачки увезених миграната, за содомизацију целог света и за деиндустријализацију под изговором заштите животне средине. Пред нашим очима одвија се стварање јединствене светске религије у Њу Ејџ стилу, потпуно антихришћанске у својој суштини, у којој су изопачени остаци старих религија.

У процесу уједињења конфесија огромну улогу игра језуитски ред, који је први пут успео да номинује папу из својих редова, а сада сања да свог папу језуиту учини светским „духовним поглаварем“.

А служење интересима мултинационалних фармацеутских корпорација, оглашавање њихових непроверених производа - ово је само мали део рада неорелигијских лидера у служби глобалиста.

 

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Извор: «Столетие.ру»

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 23 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.