header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow АПОКАЛИПСА arrow Жиг Антихриста на нашим храмовима – дешифровање QR- кода
Жиг Антихриста на нашим храмовима – дешифровање QR- кода Штампај Е-пошта
понедељак, 09 август 2021

 Протестно писмо са Свете Горе - QR- код на документима за идентификацију и у општежићима

Документи који дозвољавају кретање и боравак људи на Светој Гори већ неколико година имају QR-код. И тек сада се мали број житеља Свете Горе узнемирио због ове чињенице и написао протестно писмо. Ова страница њиховог сајта наводи, између осталог, следеће:

„Након толико борби свештенства, монаха и лаика против електронских идентификатора, то је неприхватљиво и некомпатибилно са савешћу већине монаха и многих посетилаца.

Ово је систем електронског читања документа који човек прима (у овом случају дозвола за улазак). На броду, очигледно, запослени има списак оних којима је дозвољено да уђу у Свету Гору у машини за читање и уместо да својим оком провери да ли је име на одобреној листи, машина аутоматски чита QR-код, декодира име и проверава да ли постоји име на листи. Пошто је ово еволуција традиционалног бар кода, то значи да Света Гора, при његовом коришћењу, улази у еру електронске контроле...“


ЖИГ АНТИХРИСТА НА НАШИМ ХРАМОВИМА

Међутим, из овог писма Светогораца види се они не знају шта, заправо, значи QR-код, мада то ретко ко и зна – па доносимо анализу његовог скривеног – кабалистичког и антихришћанског значења. Иначе, у Русији већ неколико година уназад  QR-кодове, који у себи садрже број Антихриста 666 – стављају на храмове, а од недавно су то почели и код нас у Србији.

ДЕШИФРОВАЊЕ QR-кода – три квадрата означавају – 666!

Доња слика приказује распоред три квадрата постављена у три угла сваког QR-кода:


Сваки квадрат се састоји од два квадрата:

1) унутрашњи од 9 квадрата

2) спољни од 24 квадрата по ободу

9+24=33, 3+3=6

Према кабалистичкој нумерологији, коју су слуге антихриста користиле у развоју QR-кода, сваки од три квадрата означава број 6. Као у бар-коду ЕАН -13, три двоструке пруге значе - 666, тако и у QR-коду, три црна квадрата у угловима QR-кода значе - 666.

Растојање између "унутрашњег" квадрата и "спољног" поставља интервале за читање информација у самом коду по хоризонтали и по вертикали.

Као и у бар-коду, прве две уздужне пруге представљају интервал за читање целог бар-кода, а последње - завршавају алгоритам читања, тако и у па у QR-коду квадрати играју улогу „кључа“ за читање уграђених информација унутар самог QR-кода…

 

А у Србији и Русији постоје храмови "жигосани" QR-кодовима…

Манастир Раковица "жигосан" жигом Антихриста

 

 
 


 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"

НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

Извор: "Борба за веру" / "Москва Трећи Рим

Последњи пут ажурирано ( уторак, 10 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.