header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow АПОКАЛИПСА arrow Отпадништво узима маха, демони излазе из пакла...
Отпадништво узима маха, демони излазе из пакла... Штампај Е-пошта
субота, 17 септембар 2022
          ☦ Велика духовна опасност! Отпадништво узима маха. Легије демона излазе из пакла и упадају у наш свет. Екуменистичке јереси које спремају долазак Антихриста добијају мистичну моћ и теже да пољуљају догмате и каноне Православне Цркве.

Корумпирајући дух Антихриста све више продире у свест формалних црквених јерараха, служитеља и свештенства, омаловажавајући и искривљујући њихову веру, погубно преображавајући њихов поглед на свет, свест, вредности и дела. Садашњи формални, маловерни црквени јерарси и политички владари, заражени духом Антихриста, не штите се од ове агресије и нису у стању да зауставе отпадништво. Легије демона излазе из пакла и насељавају људске душе. Истовремено, многи јерарси, свештеници, монаси и политичари не схватају, не разумеју и не осећају ову дубоку подвалу Антихриста. Духовна издаја Свете Тројице и неиспуњавање духовне дужности према Богу доводи до издаје у другим областима, укључујући војно-политичку и економску, итд. Ова велика антихришћанска агресија доводи до духовног пораза, а самим тим и до пораза у моралној, породичној, геополитичкој, војнпј, економској и другим сферама живота. То на крају доводи до уништења интегритета Цркве, државности Русије и руског света.

Православным, сохранившим верность Святой Троице, следует осознать эту великую опасность, предательство "церковных и политических лит", и, осознавая всю свою немощь, припасть со смирением и сокрушением сердца с покаянной непрестанной молитвой к распятому, воскресшему и грядущему судить живых и мертвых Господу Иисусу Христу, и, осеняя себя победоносным Крестным знамением, все упование возложить на единого Господа Бога Святую Троицу и Покров Пресвятой Богородицы! Сила Божия в немощи человеческой совершается.

Православни, који су остали верни Светој Тројици, треба да увиде ову велику опасност, издају „црквених и политичких елита“, и, увидевши сву своју слабост, падну са смирењем и скрушеношћу срца уз покајну непрекидну молитву распетоме, васкрслом и долазећем да суди живима и мртвима Господу Исусу Христу, и, осенивши себе победоносним Крсним знамењем, сву наду положите на једнога Господа Бога, Свету Тројицу и Покров Пресвете Богородице! Сила Божија се савршава у људској слабости.

Христос васкрсе! Господ је Спаситељ, Судија који долази, Победник.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 21 септембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Кад се бориш за веру своју, љуби веру своју свим срцем својим, јер ти је она дарована од Онога који тебе љуби. Вера је дар љубави, та твоја вера, Права Вера Православна, Србине брате!"

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.