header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС
Бранислав Ристивојевић: Насиље у породици и насиље над породицом Штампај Е-пошта
субота, 10 јун 2017

 Медијска кампања која прати нови Закон о спречавању насиља у породици лансирала је већи број неистина у нашу јавност око сврхе и садржаја и домета овог акта. Стога га треба разобличити и појаснити шта он стварно значи за ову напаћену земљу и породицу у њој.

Детаљније...
 
Бранислав В. Вујић: Капитализам је религиозни култ Штампај Е-пошта
субота, 10 јун 2017

 За Валтера Бењамина капитализам је религија. Капитализам је, сâм по себи, религиозан феномен, јер – у суштини – тежи да одговори на оне исте бриге, страхове и неспокојство људи, на које настоји да одговори и религија.

Детаљније...
 
Ф. Вилијам Ендгал: Да ли је десничарски талас већ протутњао Европом? Штампај Е-пошта
петак, 09 јун 2017

 Није ни чудо да је Британија срећна што ће се наћи ван долазеће кризе и друштвеног хаоса који ће се проширити Европском унијом

Детаљније...
 
Јелена Ибис Недељковић: О Римокатоличкој „цркви“ мајке Терезе у Приштини и утицају Ватикана Штампај Е-пошта
четвртак, 08 јун 2017

         На великој свечаности у Америци под називом „Гала прикупљање средстава за католичку катедралу у Приштини и прослава назависности Косова“, организовану прошле године од стране Албанско-шиптарске дијаспоре, приштински бискуп Ђерђи је у свом обраћању изјавио како је независност Косова највећа заслуга дијаспоре и да је њихов утицај у америчким дипломатским круговима Шиптарима омогућио реализацију њиховог сна.

Детаљније...
 
Владимир Фролов: «АGRESIJA» – false flag НАТО пропаганда! Штампај Е-пошта
среда, 07 јун 2017
        Пуних четврт века навршило се у августу ове године од почетка НАТО агресије на тадашњу заједничку државу Југославију, која је као огледни примерак изабрана да навести планирану судбину самосталној Русији, управо тада баченој у раље међународних финансијских лихвара који ће преко домаћих изабраника – олигарха, започети дивљу транзицију свих добара.
Детаљније...
 
Још...
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 526 - 630 of 2586
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 55 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.