header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Насловна страна „Економиста“ за 2019: О чему маштају Илуминати? Штампај Е-пошта
понедељак, 03 јун 2019

 Иако се ваш и наш сајт „Борба за веру“ труди да вас редовно о свему обавести, следећу вест нисмо испратили када се појавила, али, ипак, још није касно. Реч је о анализи насловне стране часописа „Економист“ за 2019. годину.

        Прошло је пола године, али нису све прогнозе остварене (и даће Бог да се не остваре). Ово, као што знамо, није обичан часопис, него гласник глобалистичке врхушке. Његове насловне стране су често кодне поруке езотерним илуминатским групама. Уосталом, главни уредник „Економиста“, Џон Мајклетвајт, посећивао је састанке Билдерберга, а део власништва над часописом припада енглеским Ротшилдима. Па да видимо шта сатанисти смерају.                                                                                                                

Године 1998, на насловној страни „Економиста“ је најављен будући светски новац, звани „Феникс“ (омиљени симбол масона). Феникс стоји на гомили националних валута која гори под његовим ногама.

БРОЈ ТРИДЕСЕТ ТРИ                

На званичном сајту часописа истакнуто је да овај број јесте тридесет трећи по реду као најава за следећу годину, као и да ће се бавити Трамповим сучељавањем са Конгресом САД, стварношћу Брегзита, изборима у Индији, Индонезији, Нигерији и широм ЕУ, вештачком интелигенцијом и напретком Кине у области модерних техологија, као и педесетогодишњицом слетања на Месец и петстогодишњицом од смрти Леонарда да Винчија.

Зашто је наглашено баш 33. издање? Зато што је то порука инициранима – 33. степен је највиши у масонерији.   

ВИТРУВИЈАНСКА ФИГУРА                                                        

Цела насловница је начињена да личи на цртеже Леонарда да Винчија, који је волео да пише тако да се текст разуме само кад се чита у огледалу. И овде су неке поруке дате огледалски.                      

Прво, ту је витрувијанска фигура, чувени Леонардов цртеж, омиљен међу масонима: наг мушкарац у пентаграму затвореном у круг. То је приказ типичне ренесансне идеје: човек је заточен у својих пет чула, и ништа му друго није потребно осим он самом себи. За разлику од крста, Христовог знака, пентаграм је знак „духа земље”, противника Господњег: зато га и јуче и данас ето на свим заставама и грбовима градитеља нововавилонске куле (јуче је петокрака била црвена, пролетерска, а данас жута, „евроунијатска”.) Римски архитекта Витрувије је међу масонима сматран за првог Великог Учитеља слободног зидарства.      

 

                                         

Међутим, на насловници „Економиста“ није Да Винчијев оригинални лик, него модерни масонски роб: он носи наочаре за гледање виртуелне стварности, у рукама држи марихуану, бејзбол лоптицу и смартфон. Порука је јасна: дроге, нове технологије и спортска забава држе савременог глупака у ропству глобалистичких сатаниста. На руци му је тетовиран знак за ДНК завојницу, јер је главни циљ илумината упад у људски ДНК, и новонацистичка еугеника. Ту је и тетоважа за покрет “#MeToo”, који су покренули холивудски либерали, и чији циљ је рат против „сексуалног узнемиравања“, каткад повезан са причом о рушењу традиционалних полних улога и „новим сексуалним поретком“ демаскулинизације.


Витрувијански човек држи и кантар на коме петорица претежу четворицу. Реч је о чињеници да је у Врховном суду САД, после Трампове победе, пет конзервативних наспрам четири либералне судије, што се не уклапа у глобалистичку агенду.                                                              

ПРЕПОЗНАВАЊЕ ЛИЦА


На једном делу цртежа пише, наопако, “Facial recognition”, „Препознавање лица“, што је следећа тачка у увођењу надзора над свим људима на земљи. „Гардијан“ је објавио да је певачица Тејлор Свифт нелегално користила програме вештачке интелигенције за препознавање лица својих фанова, што је ову технологију популаризовало на Западу.

У Кини, овај систем је одавно уведен ради потпуног надзора над свима. (http://rs.n1info.com/SciTech/)

Али, ГЛЕ ЧУДА: ИСТИ ТАКАВ СИСТЕМ СУ ДОМАЋИ ВЛАСТОДРШЦИ УВЕЛИ У БЕОГРАДУ (http://www.politika.rs/scc/)

 И ви после реците да „Економист“ измишља!   

ТРАМПОВА ГЛАВА                   

Ту је и геометријска анализа Трампове главе (наводно). У ствари, у питању је обратно постављена америчка застава. Нешто чачкају око Трампа.


ПУТИНОВА ГЛАВА    

 


Ту је цртеж Путинове главе, и огледалски запис “Putin’s Pipelines“, који значи „Путинови гасоводи“.То се односи на „Турски ток“ и „Северни ток 2“, који се не допадају глобалистима јер ојачавају Русију и њене позиције у свету. Против тога ће се, очито, радити.

ПИНОКИО

Ту је и лик Пинокија, коме нос расте кад лаже. Порука је јасно – лажу вас, а ви им (илуминатима) ништа не можете.                 

   ЧЕТИРИ ЈАХАЧА АПОКАЛИПСЕ


Испод Путиновог лика дата су четири јахача апокалипсе – бели коњ значи освајање, помор и долазак антихриста; црвени коњ значи рат; црни коњ је глад, а бледи коњ је смрт. Ко чита, да разуме.                                

Рода


Рода у кљуну носи новорођенче, али обележено бар – кодом. То је, наравно, најава жигосања жигом звери, које треба да почне од беба. Такође, то је и прича о ДНК модификованој деци, коју ће родитељи „наручивати“ тако да имају „најбоље особине“. Бар-код је и ознака трговине. Децом се у наше време тргује више но икад.                    

И ДРУГИ ЗНАЦИ            

На врху стране, из Да Винчијеве летеће машине излеће стрела према полумесецу. Прича се о приватним компанијама које би да лете на месец, али полумесец је и симбол ислама, против кога се води рат. Мона Лиза има лице Анђелине Џоли, илуминатске лутке која пропагира масовне миграције и „Пакт о миграцијама“ Уједињених нација. Она и ради као специјални „амбасадор добре воље“ УН, организације која форсира миграције као још једно средство Новог светског поретка. Ту је и цртеж све популарнијег електричног аутомобила, итд.         

УПОЗОРЕЊЕ                            

На целој планети се води борба од које зависи ко ће владати светом. Илуминати нам нуде антихриста, а ми верујемо у Христа Сведржитеља. Зато треба да будемо трезвени: знамо за њихове намере, али се обраћамо Свемоћноме да нас од њих спасе. Што више покајника Господњих, то мање поклоника Звери из бездана. Нека нас Господ води ка спасењу, а ми чувајмо трезвеност и опрез.

Последњи пут ажурирано ( уторак, 04 јун 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.