header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Др Владимир Димитријевић: Ако вам је опет мука, пред вама је, знајте, „Струка“ Штампај Е-пошта
недеља, 26 април 2020

 Не могу да одолим а да се опет не бавим „струком“.

Кону се можда и не морамо чудити, јер је у питању човек који изгледа као да је ходао са бронтосаурусима. А биологија се, ипак, пита. Он је „струка“ колико је и његов синовац поп - певач.

          Госпођа Дарија делује као посвећеница ријалити погледа на свет, „one dimensional woman“, да парафразирамо Маркузеа.

Ту је и незаобилазни др Зоран Радовановић, човек који је, још пре неку годину, нападао православне због Светога Причешћа. Истовремено, то је „стручњак“ који тврди да НАТО осиромашени уранијум није штетан по здравље. (1)

А њу ејџ шаман, др Несторовић, верује не само да су плавооки људи ванземаљци, него и да се Тесла, 1933, бавио телепортацијом предмета у будућност. (2)

То је наука на нивоу Марининог брата Велимира, „белог мага“. Абрамовића, ако ме разумете.

Како је могуће да се ови шарлатани крећу у нашем медијском простору са таквом слободом?

Што да не?

Ако сте заборавили епоху Слободана Милошевића, време је да се сетите Миље Вујановић, и њених РТС пророштава по којима од Немачке неће остати ни МАЧКА, од Енглеске ни ЛЕСКА, Италију ће напустити ТАЛИЈА, а Русија ће да СИЈА; док је судбина Србије да се стално БИЈЕ.

Или, рецимо, Партије природног закона и јоги летача, с којима је шуровала титоисткиња Јара Рибникар, другарица Мире Марковић. Њени другари су нам нудили, као секта трансцедентална медитација, да медитирањем помогну у одбрани од НАТО бомби 1999. Па група „69“, која је, у време оно, „мислено обарала“ НАТО авионе.

Народ који се одрекао Христа, Логоса и Логике човека и света, вероваће у све и свашта. Јер, човек мора у нешто да верује, макар и у најлуђе, ако не верује у Истину Која је Пут и Живот.

А ђаво се подсмева и „струци“ и онима који им аплаудирају.

Памет у главу и Христа у срце, народе православни! То ће нам једино помоћи да останемо на путу како земаљског разума, тако и Божје Премудрости, и који води ка вечном блаженству.

УПУТНИЦЕ ( 26.4.2020. године )

1.https://vidovdan.org/; https://stanjestvari.com/

2. https://www.nedeljnik.rs/

Последњи пут ажурирано ( недеља, 26 април 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.