header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Коронапревара: Тестови или жетва података? Штампај Е-пошта
четвртак, 10 септембар 2020

 Средином маја поставио сам текст под насловом „Коронавирус: Теорија завере“ у коме сам изнео мрачну претпоставку да тестови не служе никаквом дијагностиковању вируса, већ нелегалном узимању ДНК отисака глобалне популације. Тад нисам имао доказе. Данас су они пред вама и неспорни су…


Подсетимо најпре да је легално узимање ДНК отиска неке особе могуће само у два случаја: Уколико је особа оптужена за злочин за који је запрећена затворска казна, и у случају да сама особа захтева узимање ДНК отиска. Оваква правна регулатива установљена је због застрашујућих могућности злоупотребе ДНК података.

Један од начина прикупљања ДНК информација на добровољној основи изводе компаније које вам нуде да пронађете своје претке тако што ћете им поштом послати узорак своје ДНК. Више о томе можете прочитати у тексту под насловом „Ваша ДНК је драгоцена имовина, зашто је онда давати бесплатно веб локацијама за тражење предака?“ (енг.)

Релативно мали број људи ће се ‘уловити’ на ову могућност, и они вероватно неће ни читати објашњење израза и услове – знате онај досадни текст који вам искаче на екрану пре него што радосно прихватите феноменалну ‘бесплатну’ услугу. Како онда натерати огроман број људи да вам добровољно преда свој ДНК? Наравно, морате их жестоко уплашити. Је ли неко рекао Ковид-19?

Докази

Сасвим је могуће да сте пропустили врло детаљно, стручно објашњење у коме је белгијски лекар др Паскал Сакре, на енглеском и француском лепо објаснио да ни молекуларни RT-PCR тестови, ни серолошки тестови за антитела, НЕ СЛУЖЕ дијагностиковању Ковида-19 (енг). Шта су онда? Ево кратког и јасног објашњења право из Националног института за истраживање људског генома (NIH) (енг):

„Једном појачана, ДНК произведена ПЦР-ом може се користити у многим различитим лабораторијским поступцима. На пример, већина техника мапирања у пројекту људског генома (ХГП) ослањала се на ПЦР.

ПЦР је такође вредан у бројним лабораторијским и клиничким техникама, укључујући ДНК идентификацију, откривање бактерија или вируса (посебно АИДС-а) и дијагнозу генетских поремећаја.“

Укључујући ДНК идентификацију. Више није питање јесу ли ваши ДНК подаци злоупотребљени, него на који су начин злоупотребљени. Први је начин једноставан – продаја заинтересованима.

Ко је заинтересован?

На то питање одмах можемо одговорити и дати нови доказ: финансијска плутократија преко својих фондова. Седмог августа ове године појавила се вест да крупан капитал преко фонда „Блекстон“ купује пионире ‘народне генетике’, компанију Ancestry.com за чак 4,7 милијарди долара (енг). Ево кратког навода из текста насловљеног „Приватни капитал жели да поседује вашу ДНК“:

„Највећи фонд с приватним капиталом у САД заинтересован је за откуп ваших података о ДНК. Цена: 261 долар по особи. Толико би, чини се, Блекстон, гигант приватног капитала од 63 милијарде долара, био спреман да плати за генетске податке које контролише једна од главних компанија за њихово прикупљање од милиона купаца.“

И даље мислите да ће коронапревара бити тек пуко медијско замајавање које колико ће сутра бити заборављено?

Фашистичка дистопија

Свет који нам се спрема, или боље речено у који нас гурају, представља најцрњу замисливу фашистичку дистопију. И није Орвел био једини који ју је предвидео. Учинио је то и француски филозоф Мишел Фуко (енг.) кад је у својим предавањима 1976. (у Србији објављеним под насловом „Треба бранити друштво“) говорио о томе да ће у савременим друштвима класична контрола становништва физичком принудом нестати. Њу ће заменити суптилнији механизми принуде, који ће преко медија бити представљени као неопходни и у интересу становништва. Фуко је ту принуду назвао биополитиком и тврдио је да ће ти механизми долазити из сфере здравства. Описао је манипулацију вирусима. Звучи ли вам ово познато?

Механизме фашистичке дистопије описала jе и Наоми Клајн у својој изванредној књизи из 2008. „Доктрина шока – Успон капитализма катастрофе“. Док не дођете до књиге, можете погледати њен документарац о доктрини шока, пре него што буде повучен са ЈуТјуба:

Сад је већ врло једноставно препознати елементе доктрине шока у садашњој ситуацији. Али књига нам пружа и више од тога. Кад је прочитате и погледате филм, биће вам јасно да фашистички терор неће престати све док се не побуните и збришете терористе.

Вратимо се на крају, још једном на тестове. У следећем видеу, италијански лекар др Роберто Петрела износи још једну важну поенту преваре с тестовима. Будући да су потпуно непоуздани, њихови резултати не служе (нити је важно) да покажу присуство вируса. Њихова је улога да људе који су (наводно) позитивни прогласи болеснима, па тиме и опаснима по друштво! Обрнуто је – тестови и они који спроводе ту идеју, опасни су по друштво. Доказано је да носиоци вируса нису нужно инфективни. И јасно је да вирус није смртоносан. Овај видео је уклоњен са ЈуТјуба, али можете га видети кликом на доњи линк, на три језика: италијанском, енглеском и српском.

 

 

Duration / Трајање 7:01 (Ita, Eng, Ser)

https://lbry.tv/@MarijaS:8/111:1 Извор: https://hive.blog/hive-122315/@lighteye/coronavirus-hoax-tests


 

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.