header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Даниел Принц (Daniel Prinz): Ко не преживи, имао је пех Штампај Е-пошта
субота, 31 октобар 2020
         Пред цењеним посетиоцима „Борбе за веру“ ексклузивно се налази текст немачког аутора Даниела Принца (Daniel Prinz) „Вакцине треба да генетски промене људе - ко не преживи, имао је пех“. Даниел Принц је, иначе, аутор више књига на тему вакцинација, тајних друштава, генетике и чиповања људи... Његова књига „Да су Немци знали ...“, издата 2014. година постала је бестселер, а 2017. године изашла му је књига „Кад би човечанство само знало... суочавамо се са највећим открићима свих времена!“

Обе књиге - посебно његов новији рад - изазивају контроверзне дискусије, а такође се чују гласови из одређених кругова који би најрадије желели да спрече ширење овe врсте открића (информација).

Ми се од срца захваљујемо господину Даниелу Принцу и Редакцији сајта connectiv.events који су дали сагласност да се текст објави на „Борби за веру“.

Текст је са немачког превела наш сарадник Данијела Брунер (Danijela Brunner), којој такође упућујемо велику захвалност.

Уредништво

+ + +

Даниел Принц:

Испитивачка лабораторија Земља:

Вакцине треба да генетски промене људе - ко не преживи, имао је пех

Током тренутне светске хистерије вакцинација, све више деликатних информација излази на видело када је реч о теми вакцина. Чак и ако у овој земљи постоји мноштво информација о токсичним саставима и штетности серума вакцина, (1) нарочито деликатни детаљи често долазе из иностранства, који, када сложите делове слагалице, све више и више откривају невероватне размере прљавштина које се на нама људима врше.

Истражни новинар Џон Рапопорт, (Jon Rappoport) добро познат у САД, додаје и друге важне делове у целину слагалице. На пример, (2) он указује на чланак у Њујорк Тајмсу (New York Times) из 2015. године, који говори о најновијим научним достигнућима, убризгавања вештачких антитела, на пример за деактивирање ХИВ-а и заштиту тела од будућих инфекција. Сјајна ствар, помислио би човек, али овде морамо читати између редова. У чланку се даље каже:

„Убацивањем синтетичких гена у мишиће мајмуна, научници првенствено мењају животиње како би се одупрли болести. Први покушај испитивања на људима заснован на овој стратегији - који се назива имунолошка профилакса преносом гена или И.Г.Т - је на путу и ​​неколико следећих су већ испланиране”.

За И.Г.Т. даље се наводи у извештају:

„И.Г.Т. се потпуно разликује од традиционалних вакцинација. Уместо тога, то је облик генске терапије. Научници изолују гене који изолују јака антитела против одређених болести, а затим синтетишу њихове вештачке верзије. Гени се убацују у вирусе и убризгавају у људско ткиво - обично у мишиће “.

Затим долази следећа кључна изјава:

„Вируси улазе у људске ћелије са њиховом ДНК и синтетички ген се интегрисе у ДНК примаоца. Ако све буде у реду, нови гени инструишу ћелије да почну да производе јака антитела “.

Имунолог др. Фарзан (Dr. Farzan) је велики оптимиста у погледу многих могућих употреба ове методе, када сматра да машти нису постављене никакве границе. Јер наводне студије би сугерисале да би се поступак И.Г.Т. могао користити против болести које су имуне на обичне вакцине. Пред крај се помиње занимљив аспект који би нас требао на-терати да се тргнемо: људски имуни систем, наставља се у чланку, могао би да нападне вештачка антитела или вирусе којима се она преносе, што би заштиту учинило ништав-ном.  Др. Фарзан (Dr. Farzan) и други истраживачи већ траже молекуларне прекидаче који једноставно искључују производњу (сопствених) антитела. Невероватно!

Виролог, др. Балтимор (Dr. Baltimore) који је поменут у чланку,  допуњава Фарзанове изјаве: „Заобилазимо имунолошки систем уместо да га стимулишемо.“  Са пуним оправ-дањем, изражава своју стрепњу да неки људи могу бити сумњичави према вакцинацијама које мењају њихову ДНК, чак и ако би спречавале потенцијално смртоносну болест. (3)

Законски обавезна вакцинација и велики оглед: Стварање нове врсте?

Једaн мој пријатељ, професор и одлучни противник вакцинације, пре пар година ми је рекао да је земља огромна лабораторија за испитивање фармацеутске индустрије и да смо сви ми заморци. Произвођачи лекова и вакцина развијају различите варијанте својих лекова и вакцина, од којих се свака користи у различитим земљама за документовање и процену ефеката. Такође је рекао да се овде користе вишекомпонентни процеси.

Вирусе у вакцинацији активирале би супстанце које се прскају отровним облацима (Chemtrails) и уносе токсинима из хране. Зрачење мобилних телефона и друго штетно зрачење такође могу да покрену или појачају супстанце у вакцинама и отровним облацима.

И Џон Рапопорт (Jon Pappoport) такође долази до сличних закључака за могући будући сценарио у којем би се синтетички гени могли убризгати милијардама људи у великом експерименту заснованом на обавезним вакцинацијама како би се створила модификована врста. На пример, гени од 1. до 6. групе А могу се примењивати у једном географском региону, гени од 7. до 12. групе Б у другом региону итд.

Вакцинисани би се посматрали одвојено како би се евидентирали и проценили резултати. Под различитим изговорима би се могле различите групе људи позивати на клинике и у лекарске праксе ради прегледа и тестова, и помоћу одређених маркера би се бележиле физичке реакције тела на генетске промене. Да ли су ови људи постали јачи или слабији? Да ли сада пате од одређених болести? Постоје ли промене у понашању? Помоћу тестова и посматрања могу се прикупити све могуће информације.

Мислите да је то немогуће? Не, није. Амерички педијатар и произвођач вакцина др. Стенли Плоткин (Dr. Stanley Plotkin) је у јануару 2018. године пред камерама признао да се сирочад, деца са инвалидитетом, бебе мајки које су у затвору и наводно домородачке групе злоупотребљавају за експерименте са вакцинама. (4)

У Кенији су лекари открили неке материје у вакцини против тетануса (5) и у ХПВ вакцини, на које се веома сумња да изазивају неплодност (6)

Како у малим, тако се практикује и у великим размерама. Данас је све до танчина дигитализовано: свака посета лекару, свака физичка потешкоћа, сваки примењивани лек и свака вакцинација итд. Овоме се додају тестови крви и давање крви и органа. Наши паметни телефони могу да ослушкују животну средину нон-стоп и опремљени су свим врстама сензора за скенирање нашег физичког стања.

Ово све није само евидентирано, већ власти и друге тајне агенције имају приступ овим сада централизованим базама података, које сада контролише и надгледа вештачка интелигенција! По овом питању, стварност је далеко испред Рапопортових предвиђања. Све се то већ дуго примењује. Генетска манипулација је увелико у току. Али сада, они који владају желе да се побрину, да се нико у будућности не може томе одупрети.

Пентагон потврђује: вакцинације ради искључивања духовности

Да то, што чланак у Њујорк Тајмсу открива, није производ фантазије неких пијаних и полуделих научника, потврдјено је од америчког министарства одбране. У једном видео снимку са предавања 2005. године, (7) који је „процурео“ из пентагона, један научник објашњава да је већ развијен један поступак, који ген ВМАТ2-који је одговоран за верска осећања код људи и назван као „божји ген“- бива потискиван од вируса који се шири путем ваздуха. Такав вирус се може ширити подземним водама, издувним гасовима аутомобила, ланцем прехрамбене индустрије и ваздухом - то значи преко отровних облака. (8) Према извештајима очевидаца, само они који су били вакцинисани су се разболели и умрли у шпанском грипу 1918-1920 са скоро 60 милиона смртних случајева. (9) Чланак у Лондон Тајмсу (10) 1987. године написао је да би, према СЗО, вакцинација против малих богиња могла изазвати ХИВ. (сида)

Чланак у британском „Сунцу“ 1989. Године (11) открио је тајни план, са нпр. вакцинацијом против свињског грипа да се сви људи чипују, који би онда тиме могли бити повезани са централним компјутером!  Технички, ово је изводљиво већ дуже време. Микро-чипови се могу учинити ситним и једва видљивим за око и ширити путем ваздуха као „паметна прашина“ (РФИД чипови су били већ 0,05 x 0,05 мм у 2006. години. (12) То је било пре 13 година). Такви чипови се могу погодно сакрити у игле шприцева за вакцину и лоцирати непрекидно преко сателита, а носачи „домаћина“ могу се шпијунирати.

Ако део светске популације умре од вакцинације, онда је то намерно жељено. Тада се за те смртне случајеве лако могу окривити бројне болести, као што се недавно десило са смртним случајем малих богиња у Доњој Саксонији, (Niedersachsen) када је једна одрасла особа између 30 и 40 година наводно умрла од малих богиња. Очигледан показатељ: он је био осам дана раније вакцинисан против малих богиња. (13) Казали су људима директно у лице и људи то не примећују.

У сваком случају, остатак преживелих је генетски модификован и дегенерисан, да би као савршени роб служио владајућој класи, како им буде било по вољи. Поклапајући се са овим, Рапопорт (Rappoport) цитира молекуларног биолога Ли Силвера, (Lee Silver) који је написао књигу ”Remaking Eden” и описује дистопијски будући сценарио у којем 10% пoпулације САД чине ”GenRich”, људи који носе синтетичке гене и припадају елити која контролише све на планети. Остали „Природни“, тј. неманипулисани људи били би радници и радници са ниским надницама. Обе групе развијају се у различите врсте које не би могле да се међусобно размножавају

Многи ће се сада питати: шта можемо учинити?

Можемо и треба да едукујемо оне око нас о бројним опасностима и нежељеним ефектима вакцина, као и о страшним плановима и намерама. Морамо да се оградимо и научимо да кажемо „Не!“ Слободну вољу морамо јасно и разговетно да изразимо!

За готово све мере, које су на нашу штету, често несвесно сами дајемо нашу сагласност. Како то? Ако ми наседнемо на све те лажи које нам медији, лекари и политичари причају и који заговарају вакцинације, онда ми владајућима дајемо индивидуалну и колективну сагласност (дозволу) да нас убију. То је (та) велика тајна како они „тамо горе“ врховни универзални закон „слободне воље“ преврћу и изврћу а ипак га не крше. Иако лажима, обманама и претњама, они стално добијају наш пристанак али на крају су увек људи ти сами који трче лекару и дозвољавају да им се „сјури шприц“-са свим последицама. Са друге стране, увек нам директно у лице кажу шта раде у тајности и шта планирају да раде даље (нпр. Чиповање  вакцинама, манипулисање генима вакцинацијом итд.). Тако да се после увек могу оправдати и рећи да смо ми криви ако смо то одбацили као „теорију завере“ и „научну фантастику“

Овај принцип „слободне воље“ можемо пренети на сва друга подручја нашег живота у којима своју одговорност увек предајемо трећим лицима (лекарима, свештеницима, по-литичарима, медијима итд.).

Интернетом кружи прикладна изјава: „Фармацеутска индустрија брине о болестима (јер од тога зависи њихов опстанак), али ми треба да бринемо о свом здрављу!“ Потпуно тачно. Фармацеутске фирме не зарађују ништа од здравих људи. Супротно томе, то значи да морају стално да стварају нове болести.

Ми немамо појма шта се још, сем познатих садржаја у тајности додаје саставу вакцина.

О петицијама може да мисли ко шта хоће, али оне нуде прилику да се изрази јавни протест. (14)

Али шта урадити ако дође до обавезних вакцинација и казни? Ако се деси најгоре, овај чланак може послужити за навалу (инспирацију) креативних мисли и могућих решења. (15)

1.                Schädlichkeit von Impfstoffen 

2.                weist er 

3.                New York Times via humansarefree.com

4.                früheren Bericht auf connectiv.events

5.                Epoch Times

6.                erzeugen.

7.                geleakten Vortragsvideo 

8.                 diesem 

9.                 hier und hier

       10.  London Times 

       11.  enthüllte 1989

       12.  0,05 x 0,05mm 

       13.  RT Deutsch 

       14.  hier und hier  две петиције против увођења законског захтева за вакцинацију, 2019. године)

        15.  dieser Artikel

16.   Wenn das die Deutschen wüssten…“ 

17.   Wenn das die Menschheit wüsste… wir stehen vor den größten Enthüllungen aller Zeiten!

 

Превод са немачког за "Борбу за веру": Данијела Брунер

Извор: https://connectiv.events/versuchslabor-erde-

Последњи пут ажурирано ( субота, 31 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.