header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Евсевије Петровић: Осврт на текст „Учинци РНА вакцина“ или шта је ADE (antibody dependent enhancemen Штампај Е-пошта
недеља, 06 јун 2021

 Имам једну стручну сугестију, везану за овај нови текст који сте вечерас објавили, тј пренели са Логично хр: http://borbazaveru.info/content/view/14422/1/

Наиме, у последњем одељку текста кључни термин, АДЕ, потпуно је погрешно преведен:

POBOLJŠANJE OVISNO O ANTITIJELIMA

Poboljšanje ovisno o antitijelima (ADE) imunološki je fenomen. Seneff i Nigh primjećuju: „ADE je poseban slučaj onoga što se može dogoditi kada su u trenutku infekcije prisutne niske, neutralizirajuće razine antitijela protiv virusa. Ta antitijela mogu biti prisutna zbog prethodnog cijepljenja protiv virusa.” Autori sugeriraju da u slučaju cjepiva Pfizera i od Moderne ”neutralizirajuća antitijela stvaraju imunološke komplekse s virusnim antigenima kako bi izazvali prekomjerno lučenje proupalnih citokina i u krajnjem slučaju, izazvali oluju citokina koja uzrokuje široko rasprostranjeno lokalno oštećenje tkiva.”

ADE (antibody dependent enhancement) није "побољшање овисно о антителима", него потпуно супротно: то би се на србски адекватно превело као "појачање узроковано антителима". Није у питању никакво "побољшање", смисао је потпуно супротан - у питању је погоршање болести, тј. или патолошко појачање имунолошког одговора (које узрокује аутоимуна оштећења ткива), или/и погоршање инфекције (размножавања вируса). И једно и друго се дешава због дисфункције имуног система чији је механизам врло комплексан, али поремећај је директно узрокован вакцином. То је драматични феномен због којег су експерименталне животиње на којима су раније тестиране вакцине против коронавируса цркавале (у неким тестовима и до 100%), и због чега је у крајњем и развој тих вакцина бивао прекидан.

Упрошћено, своди се на следеће: пацов, или човек, добије вакцину, развије антитела (све супер сви срећни, "ефикасност" вакцине како кажу Фајзер и Спутњик типа 95,31% и 96,66%, зелени аусвајс, може у Грчку...). После 6 месеци, годину дана или три године, када организам (пацовски или људски) буде изложен "дивљем" вирусу, тј. било ком коронавирусу који и иначе кружи у природи као узрочник обичне баналне прехладе, дешава се АДЕ - и настаје имунолошка експлозија у организму, са цитокинском олујом, акутном системском аутоимуном упалом и отказивањем органа.

И то се зове мулти-системски инфламаторни синдром (MIS), "нова" "мистериозна" болест која је констатована и класификована пре око годину дана, као "последица ковид инфекције". И то је "мистериозна болест" од које ће, између осталог, умирати вакцинисани у будућности.

То све, наравно, дизајнери вакцина и планери пландемије знају веома добро, и боље него ми. То ће, у будућности, бити проглашавано "новим таласом" "нових сојева" ковида (типа ковид 22, "севернокорејски сој"...), због којег ће се "морати" понављати вакцинације и ревакцинације, док се "болест" не искорени. А болест планете, која је стварна циљна група еугеничара-хигијеничара коју они истребљују, како знамо - јесте човечанство, тј. сувишни "бескорисни једачи".

Молим вас да исправите ово - не само због читалаца који све могу разумети погрешно или никако, него и због зилота фармако-медицинске религије, Сатанине пешадије, који једва дочекују овакве грешке да покажу како су "антиваксери" дебили који не само да нису кадри да разумеју високе мистерије науке, него не знају ни о чему говоре.

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 07 јун 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Кад се бориш за веру своју, љуби веру своју свим срцем својим, јер ти је она дарована од Онога који тебе љуби. Вера је дар љубави, та твоја вера, Права Вера Православна, Србине брате!"

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.