header image
НАСЛОВНА СТРАНА
„Ивермектин“ против вакцинa: Пропаганда и истина Штампај Е-пошта
субота, 17 јул 2021

 Нема бољег начина да се разуме размера и природа лажи, него кад се она упореди са истином. Тек онда постаје јасно зашто корпоративној медијској пропаганди савршено пристаје придев: сатанистичка…

У хистеричном удару на умове људи, почело је на корпоративним медијима емитовање демонских спотова којима се врши притисак на неодлучне да се сместа вакцинишу, иначе нема ништа од ‘нормалног’ живота. Јасно, корпоративни медији упадиво избегавају извештаје који кажу да вакцинисани и даље морају да носе маске, да држе дистанцу и да подлежу тестирању преварантским тестом приликом путовања у земље у којима се не признаје вакцина којом су вакцинисани. Уместо тога, имамо језиву пропаганду застрашивања, као на пример у овој сатанистичкој реклами аустралијске владе:

 https://www.youtube.com/watch?time

Корпорације (као на пример Хајнекен) одмах су ускочиле својим ‘мотивационим’ рекламама:

 https://www.youtube.com/watch?v=

Нико од тих медијских гадова вам не говори истину: Да ‘вакцине’ убијају. Пре месец дана поставили смо језиве податке о пријављеним ‘инцидентима’ с вакцинама у америчкој бази ВАЕРС и европској бази ЕУДРА. До 5. јуна у ВАЕРС бази било је пријављено 4561 смртних случајева после вакцинације ‘вакцинама’ западних фармацеутских корпорација, и чак 13.869 смртних случајева у европској бази ВАЕРС. А погледајте колико су ти бројеви још порасли до 3. јула, односно за само 28 дана:

 

 


Дакле, у ВАЕРС бази за само месец дана број пријављених жртава ‘вакцинације’ се удвостручио, а у ЕУДРА бази пријављено је скоро четири хиљаде нових жртава! И све то упркос чињеници да постоји поуздан и проверен лек, Ивермектин, који је у Европи прва формално одобрила Словачка, крајем јануара ове године:

 https://www.youtube.com/watch?v=

Наравно да о томе нисте ништа могли чути у државно-корпоративним медијима, као што нисте могли видети изванредне резултате лечења ковида-19 Ивермектином у Индији и Мексику. И нема шансе да државно-корпоративни медији одустану од својих кловнова које су прогласили стручњацима, како би организовали округли сто где би се састали и мишљења разменили истински стручњаци који директно раде с пацијентима и имају прецизне податке о ефикасности лекова. То можете видети само на Интернету:

 https://www.youtube.com/watch?v=

Истина је да реално на 0,0233% смртности пандемија не постоји, да јефтини и поуздани лекови за овај вирус одавно постоје, и да не постоји оправдање за примање опасних производа на којима се фармацеутска мафија страховито богати преко лешева недужних људи. И у судару с том истином, ружне лажи више не могу сакрити свој демонски лик.

Хоћете ли пристајати на тај медијски притисак док ред не дође на вашу децу? Колико ће још трајати страх?

 

          Извор: https://hive.blog/hive-

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 17 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 90 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.