header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Токсичност и ћелијска токсичност графеноксида – Апендикс Штампај Е-пошта
субота, 17 јул 2021

 Све на једном месту са линковима

-   Графеноксид је један јак токсин, који када се на различите начине убаци у тело, изазива тромбогенитет (подстиче стварање тромба).

https://www.researchgate.net/

-   Графеноксид ствара ефекте у телу који подстичу згрушавање крви

http://vu2004.admin.hosting8.ing.

-   Графеноксид проузрокује оштећења митохондрија, пост-инфламаторни синдром, фиброзу плућа, ослобађање огромног броја цитокина (цитокинска олуја) и омета имуни систем.

https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/

https://francis.naukas.com/

-   Графеноксид проузрокује запаљење слузокоже и као последица тога- губитак чула укуса и делимични или тотални губитак мириса (аносмиа).

https://www.20minutos.es/

-   Графеноксид се равномерно шири по плућним алвеолама и изазива обострано запаљење плућа

https://youtu.be/uIIaSuorifA

-   Графеноксид, у аеросолима или честицама снажније делује

https://pdm.com.co/el-grafeno-en-

-   Када су маске које садрже графеноксид повучене због токсичности и болести плућа, како је онда могуће да се становништво и даље вакцинише и у коју сврху?

https://www.lne.es/vida-y-estilo/salud/

https://www.aa.com.tr/

https://nanografi.com/graphene/

-   Директори АстраЗенеке су такође чланови ”Graphene Flagship

https://graphene-flagship.eu/

-   Маске и ПЦР- брзи тестови са нано-честицама графеноксида су још увек на тржишту

https://nanografi.com/genetics/

-   Они раде на интраназалној вакцини ”против грипе” са нано-честицама графеноксида

https://www.webconsultas.com/

https://www.infosalus.com/

https://www.pnas.org/

-   Графеноксид нано-честице пробијају крвно-мождану баријеру и утичу на реакцију неуронских, можданих синапси

https://www.materialstoday.com/carbon/

Ковид-19 је болест где је поремећена равнотежа између природних резерви антиоксиданата - ГЛУТАЦИЈА и слободних радикала РОС, који проузрокују оштећење ћелија. Из тог разлога је делотворна терапија са Н-Ацетил-Цистеином НАЦ (N- Acetyl-Cystein (NAC)) који је први степеник глутације или са глутацијом, која се директно даје пацијенту.

https://ichgcp.net/clinical-trials-registry/NCT04419025

http://www.murciasalud.es/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/

https://www.paleolf.es/

Разлог зашто један лек на бази НАЦ-а или глутације делује на све симптоме болести је тај, што делује на етиолошки патоген или на стварни патоген (који је изазвао болест).

И заиста, глутација или НАЦ, који је његова предходна степеница, редукују токсични графеноксид, који се, како се могло доказати, намерно или ненамерно различитим путевима убацио у тело (барем преко маски, ПЦР-теста, интраназалних вакцина против грипе и како се каже у прелиминарном извештају, и у вакцинама ”против ковида”)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30892320/

https://okayama.pure.elsevier.com/

https://www.tandfonline.com/

Пошто никад нисмо имали један научни доказ за стварно изоловање и разграничење неког новог корона-вируса који се зове САРСКОВ2, институције које тврде да су то учиниле, упућују нас на једно ”виртуелно секвенцирање” помоћу компјутера, које је више од 99% настало помоћу компјутерског логаритма који се зове мишић (MUSCLE). Али та компјутерска конструкција не егзистира у природи.

Веома има смисла тврдити да је изазивач ковида-19 баш графеноксид. Једно врло отровно хемијско једињење, који урушава равнотежу у телу између слободних радикала и глутације, чија је прва последица пост-запаљенски синдром, згрушавање крви, смањење броја тромбоцита и ако се не успостави равнотежа, пад имуног система и обострана пнеумонија због ширења нано-честица графеноксида у плућима.

Треба се обратити пажња на то да је глутација такође једна претходна степеница витамина Д, што објашњава низак ниво витамина Д у крви када се исцрпи глутација у ”борби” против отровног графендиоксида.

https://scielo.isciii.es/

Са друге стране, количина глутације у крви код деце је у суштини велика, она почиње у тридесетим годинама да опада а од 65-те године опада много више, што такође објашњава зашто болест напада старије становништво независно од осталих претходних болести, која погоршава њихову ситуацију и практично нема никаквог утицаја на млађе становништво.

https://www.douglaslabs.es/blog/glutation-el-gran-protector/

-   Ниво глутације у крви је такође низак код гојазних људи, што објашњава зашто се ковид-19 у тој групацији више шири и више је угрожава.

https://www.glutation.net/obesidadIntense

Како су студије показале, спорт такође знатно повећава глутацију, што објашњава зашто болест ковид-19 код спортиста има мали учинак.

https://www.consejo-colef.es/post/covid19-potencial-ejercicio-fisic

Графеноксид нано-честице лако пробијају крвно-мождану баријеру и ”насељавају” се на неуронима. Нешто, што ће се моћи употребити за одређене циљеве, у које ми за сада не бисмо детаљно улазили али то је највероватније крајњи циљ где болест ковид-19 има само ”колатерални ефекат”.

https://www.elobservador.com.uy/

https://graphene-flagship.eu/ 

Последица је дегенерација неурона или другим речима познати неуролошки ковид-19

https://webcache.googleusercontent.com/

https://memorias.somib.org.mx/

На крају крајева, графеносид је нано-материјал који у телу, у контакту са водоником задобија снажне,  магнетске особине што такође објашњава и магнетизам, супер-проводљивост и складиштење енергије, који су приказани од оних који су ”вакцинисани” против ковида-19 али и против грипе или такође и од оних који често носе маску или су радили ПЦР-тест (магнетизам у горњем делу носа или лобање).

https://www.usc.es/ciqus/es/

https://www.usc.es/

Укратко, становништву је наређено или је чак натерано да се ”штити” са оним што потенцијално изазива болест. Коначно треба обратити пажњу на то да графеноксид, као и сваки материјал има оно што се назива електронски, абсорпциони распон. То значи, једна микроталасна фреквенција, која би га стимулисала и повећала његову фреквенцију, брже оксидира, повећава његову токсичност само са стварањем специфичних, подстицајних фреквенција и тиме много брже обара равнотежу између слободних радикала и глутације.

То објашњава да неко може доћи пешке (пр: на ногама) у болницу и да у року неколико сати умре због тзв. ”инкубације”, што са биолошког гледишта има веома мало вероватноће.

https://www.euroresidentes.com/

Овај абсорпциони распон је уграђен у нову 5Г технологију и то је почело истовремено са ”пандемијом”. Треба посебно нагласити да се први покушај са овом технологијом на светском нивоу одиграо у новембру 2019 године у граду Вухан (Кина), што се временски и просторно поклапа са настанком пандемије.

https://www.mapfre.com/actualidad/innovacion/5g-covid/

Ми се надамо да ћете ви, као здравствени радници, посветити пажњу овим важним информацијама, да ћете их погледати (пр: проверити, позабавити се њима) и упознати ваш целокупни здравствени тим са њима, јер оне представљају само поприличан део једног опширнијег и дубљег рада који само потврђује оно што се већ манифестирало.

Што се тиче садржаја флашица, које се користе као ”вакцина”, утврдили смо да: ”Нема никаквог биолошког материјала у њима који би помогао телу да развије неку врсту имунитета”, већ највећи део њих садржи једну позамашну дозу овог потентног отрова, графеноксида, који може бити стимулисан кроз спољашња, микроталасна поља од мобилних телефона и тиме прилично проширити своју токсичност на ћелије и тако разорити равнотежу између слободних радикала и глутације и изазвати болест ковид-19.

Ускоро долази технолошко активирање, чија се нежна фреквенција подудара са електронским, абсорпционим опсегом графеноксида. Наша процена је да ће, чим се то догоди

Чим се то догоди, по нашој процени ће, и то само у нашој земљи, умирати десетине хиљада људи дневно.

https://www.eleconomista.es/

https://acratasnet.wordpress.com/

Када су спровели техничку пробу у марту-априлу 2020 године, ограничили смо се на један максимум од 1.000 смртних случајева дневно, поготово у старачким домовима који су у близини имале антене (испитали смо посматрањем и статистички 179 случаја) и знатну дозу графеноксида у кампањи против грипе 2019 године.

Наши старији људи нису умрли од неког новог корона вируса или неког биолошког агенса, они су највероватније у тој кампањи против грипе 2019, отровани графеноксидом у флашицама, јер постоји могућност да се он користи у вакцини против грипе као адјуванс (пр: додатак, помоћна средства), али та информација се од фармацеутске индустрије не приказује, нити се икад приказала у помоћним средствима стварног садржаја вакцина, иако је то у њиховим анализама потврђено.

https://www.docdroid.net/

https://www.sciencedirect.com/

https://pubs.rsc.org/de/

Али ако се узме у обзир повећање учинка кроз 5Г технологију, распрострањеност тих антена које су за време пандемије све више и више инсталиране и поготово знатан број вакцинисаних или ”графенизованих”у становника, ми рачунамо, просечно, на десетине хиљада умрлих дневно (…)

Због тога нам се најављују нове варијанте и сорте (делта, делта плус, бета, алфа, ета, ламбда итд.). Ове информације су, од много стотина хиљада људи који не само да знају како да се заштитимо и спречимо ковид-19 него такође и од огромне обмане која је из неког разлога целокупно светско становништво поробила, помоћу медија се проширила (…)…”званичне” комуникације у оквиру агенде 2030, дугорочном развоју друштва, имплементације 5Г технологије и увођење вештачке интелигенције.

Аутора ове синтезе можете контактирати у вези питања или доградње студија на електронску адресу:

tutoronline@hotmail.es

(превод са оригинала на немачки http://deepl.com)

 

Извор: https://telegra.ph/

Оригинална страница La Quinta Columnahttps://www.laquintacolumna.net/

 

Додатак:

Откриће које је „LaQuintaColumna“ направила је да се овде ради о једном свеобухватном, биолошком, терористичком нападу против свеукупног светског становништва од стране држава или барем уз помоћ чланова влада. Што представља један напад против људскости.

Због тога је апсолутно неопходно и од животног значаја да ове информације ставите на располагање медицинарима, вашим кућним лекарима, медицинском особљу уопште. Такође би требало информисати локалне и регионалне медије и штампу као и вашу целокупну околину.

LaQuintaColumna процењује да ће десетине хиљада људи, само у нашој земљи (Шпанија), дневно умирати чим се активира ова предстојећа, нова 5Г технологија. Морамо да имамо пред очима да сада нису само стари људи у домовима вакцинисани са графеном у протеклој кампањи против грипе, већ, као што знате, велик део становништва је вакцинисан или боље речено, са постепеним дозама ”графенисамо”.

Организам има једну природну способност да елиминише тај отров и то је разлог због чега се предлажу и треће дозе за ову годину и све наредне године да би се графен у телу задржао.

Ми имамо доказе за све што је овде наведено. И док правосуђе делује, било да то чини у неком тренутку, људи се и даље терају у бездан.

Када видите овај аудио и визуелни материјал, увидећете да сте више од једне године тотално без основа обманути од највиших институција. Тек сада ћете разумети све противречности које сте видели на вашим ТВ-екранима. (…)

Телеграм канал Graphene Agenda” ,

Молимо вас за дељење овог блога даље вашој околини да бисмо заједнички зауставили то, шта нам се по плану агенде 2030, спрема.

Све зависи од нас!

Велико хвала за вашу пажњу!

 

Извор: https://freie-medien.tv/

Превод са немачког за "Борбу за веру": Данијела Брунер

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 17 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 44 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.