header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Бошко Обрадовић: Ковид пропуснице су аусвајси 21. века Штампај Е-пошта
понедељак, 13 септембар 2021

 Како веровати Кону и Лончару који су повезани са криминалом?

Два су кључна проблема са којима се Србија суочава у борби против нове заразне болести. Први су контрадикторне мере Кризног штаба које се најчешће не поштују од самих оних који су их прописали, а друго је потпуно одсуство поверења у доносиоце одлука у Кризном штабу који предводе др Предраг Кон и др Златибор Лончар.

Није реално да борбу против пандемије воде људи који су повезани са криминалом: др Лончар са Земунским кланом, а др Кон са корупцијом у вези са набавком вакцина 2010. године. То је суштински разлог зашто Кризном штабу више не верује ни струка ни јавност и зашто влада толика информациона конфузија у нашем друштву. Кон и Лончар нису ауторитети да одговоре на сва она питања која се – без обзира колико лаичка или не – непрестано појављују у јавности без одговора:

1.                Колико вакцинисаних особа је умрло од почетка вакцинације и шта је био узрок њихове смрти?

2.                Како вакцинисани могу да добију и преносе заразу?

3.                Која је поента ковид пропусница ако и вакцинисани преносе заразу?

4.                Да ли се увођењем ковид пропусница и у перспективи ковид пасоша крши Устав Србије, ограничавају људска права и слободе и прави дискриминација грађана?

5.                Да ли је тачно да је идеју ковид пропусница и пасоша лансирао Вучићев саветник и ратни злочинац Тони Блер преко свог Института?

6.                Да ли припадници напредњачке политичке, медијске и естрадне елите добијају посебне лекове против ковида који су недоступни обичним грађанима Србије?

Грађани имају право да питају, а Кризни штаб обавезу да одговори и објасни о чему се ради. Али, то објашњење свакако не могу нити смеју давати Вучић, Брнабић, Кон, Кисић или Лончар, јер су они апсолутно некомпетентни и компромитовани. То су исти они који су дозволили слободан улаз у нашу земљу из свих држава света без икакве контроле, који су дозволили организацију масовних предизборних скупова, концерата и спортских догађаја у затвореном, а сада би да уводе ковид пропуснице и дискриминишу грађане. Масовни протести против ковид диктатуре, који се одржавају широм света и означавају борбу против злоупотребе пандемије у циљу укидања људских права и слобода, постаће реалност и у Србији ако неко буде решио да први пут после немачке окупације уводи аусвајсе у 21. веку.  

 

Бошко Обрадовић

Председник Двери

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 13 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.